dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Yarin dr kontrolun vardi yanlis hatirlamiyorsam:44:

Insallah hersey yolundadir ve guzel haberler yazarsin insallah:16:
birde seninde :49: haberini alsak :46:

Bende son surat arkanizdan yetisicem insallah:10:

canım kontrolum nasipse pazartesi dua et herşey yolunda devam etsin bende bu sefer bebişlerimi göbüşüme alayım canım sende arkamızdan gel fazla açma arayı rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin tez vakitte bu tedavilerimiz son olsun bebişlerimiz önce göbüşümüzde büyüsün sonrada kucağımıza sağlıkla alalım inş

canım kontrolum nasipse pazartesi dua et herşey yolunda devam etsin bende bu sefer bebişlerimi göbüşüme alayım canım sende arkamızdan gel fazla açma arayı rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin tez vakitte bu tedavilerimiz son olsun bebişlerimiz önce göbüşümüzde büyüsün sonrada kucağımıza sağlıkla alalım inş

Yarin guzel haberlerle gelirsin insallah:16:
Rabbim yardimcin olsun

Yarin guzel haberlerle gelirsin insallah:16:
Rabbim yardimcin olsun

canım bugün rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığı için cumartesiye kadar ilaca devam cumartesi tekrar kontrolum var nasipse dua edin canım bu sefer hayırlısıyla bende bebişlerime kavuşayım

canım bugün rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığı için cumartesiye kadar ilaca devam cumartesi tekrar kontrolum var nasipse dua edin canım bu sefer hayırlısıyla bende bebişlerime kavuşayım

Insallah canim ya
cumarteai iyi haberlerle gelirsin
rahim kalinligi ne kadar olmus dr soyledimi
Kac gundur ilaclarini kullaniyorsun

Insallah canim ya
cumarteai iyi haberlerle gelirsin
rahim kalinligi ne kadar olmus dr soyledimi
Kac gundur ilaclarini kullaniyorsun

canım bugünle beraber 13 gündür ilaçları kullanıyorum ve galiba 5.5 mm di rahim kalınlığım canım istenilen kalınığa ulaşana kadar ilaçlara devam dedi

amin canım amin inş bu sefer olur rabbim daha fazla bekletmez biz aciz kullarını

canım sen ne aşamadasın neye karar verdin

Benim tup bebekte kararim eger kismetae tek nakil
bir daha iki nakil yaptiracak gucum yok
cunku ya ikiside tutarsa korkusu beni bitiriyor
ne yapayim rabbim kismet ettiyse teklede olur

Ben u.u deki doc.baris atayi cok merak ediyordum tup bebek bolumunde
Birde farkli bir dr gorsun belki yapilacak farkli testler vs diye
Sagolsun hastanede calisan biri araciligiyla subat 27 ye randevu aldim
Bakalim o ne yorum yapicak kaybima
tum testlerle gidicem

Ve ondan sonra nasipse baaliycam bende artik

Benim tup bebekte kararim eger kismetae tek nakil
bir daha iki nakil yaptiracak gucum yok
cunku ya ikiside tutarsa korkusu beni bitiriyor
ne yapayim rabbim kismet ettiyse teklede olur

Ben u.u deki doc.baris atayi cok merak ediyordum tup bebek bolumunde
Birde farkli bir dr gorsun belki yapilacak farkli testler vs diye
Sagolsun hastanede calisan biri araciligiyla subat 27 ye randevu aldim
Bakalim o ne yorum yapicak kaybima
tum testlerle gidicem

Ve ondan sonra nasipse baaliycam bende artik

canım benim hakkında hayırlısı olsun rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürsün inş

desene seninde başlamana az kaldı hayırlısıyla bu sefer inş herşey yolunda gider inş

canım benim hakkında hayırlısı olsun rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürsün inş

desene seninde başlamana az kaldı hayırlısıyla bu sefer inş herşey yolunda gider inş

Az kaldi satilir canim ya
insallah hepimiz icin sonuc guzel olur artik

Ama hayat bana isin hamile kalmakla bitmedigini ogretti aci bir tecrubeyle
Ama artik bilincliyiz alinacak tedbirler vs.
insallah sende sonucunu aldiginda surekli takip edicem ve gerekirse uyaricam
cunku biryerden sonra kendi dr olmamiz gerekiyor
Bazen dr lar yogunluktan bazi ayrintilari kaciriyor neyae bir o gunleri gorelimde insallah

Sen ne yaptin ucret konusunu konustunuzmu dr un fiyatlari epeyce yuksek insallah bir suprizle karsilasmazsiniz

Az kaldi satilir canim ya
insallah hepimiz icin sonuc guzel olur artik

Ama hayat bana isin hamile kalmakla bitmedigini ogretti aci bir tecrubeyle
Ama artik bilincliyiz alinacak tedbirler vs.
insallah sende sonucunu aldiginda surekli takip edicem ve gerekirse uyaricam
cunku biryerden sonra kendi dr olmamiz gerekiyor
Bazen dr lar yogunluktan bazi ayrintilari kaciriyor neyae bir o gunleri gorelimde insallah

Sen ne yaptin ucret konusunu konustunuzmu dr un fiyatlari epeyce yuksek insallah bir suprizle karsilasmazsiniz

canım inş seninde başlıyacağın tedavin son olur benimde bu tedavim canım hayırlısıyla o günleride görürüz inş rabbim bu kadarıyla bırakır da hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza inş

yine zammı geldi üçretlere yoksa canım ben ücret konusunu hiç konuşmadım

Son düzenleme:
canım inş seninde başlıyacağın tedavin son olur benimde bu tedavim canım hayırlısıyla o günleride görürüz inş rabbim bu kadarıyla bırakır da hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza inş

yine zammı geldi üçretlere yoksa canım ben ücret konusunu hiç konuşmadım

Zam konusunu bilmiyorum bende
Yeni bir tedaviye baslarsam ne ister bilmiyorum
Ama en son dond.tranaferi icin 1500 vermistim ben

Ama histereskopi islemini ne kadara yapiyor bilmiyorum
insallah makul bir fiyattir

Zam konusunu bilmiyorum bende
Yeni bir tedaviye baslarsam ne ister bilmiyorum
Ama en son dond.tranaferi icin 1500 vermistim ben

Ama histereskopi islemini ne kadara yapiyor bilmiyorum
insallah makul bir fiyattir

inş canım rabbim hepimizin hayırlısıyla bu tedavilerinde evlatlarına kavuşmalarını nasip eylesin olmazsa tarafı benim için karanlık en az 3 yıl daha düşünemem 3 yıl sonrada artık olurmu olmazmı orasıda muamma olur benim için rabbim bu tedavimle bebişlerimi bana nasip etsin 9 ay hiç bırakmasınlar diye dua ediyorum sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlarımız olsun inş rabbim daha fazla arattırmaz inş bizi

inş canım rabbim hepimizin hayırlısıyla bu tedavilerinde evlatlarına kavuşmalarını nasip eylesin olmazsa tarafı benim için karanlık en az 3 yıl daha düşünemem 3 yıl sonrada artık olurmu olmazmı orasıda muamma olur benim için rabbim bu tedavimle bebişlerimi bana nasip etsin 9 ay hiç bırakmasınlar diye dua ediyorum sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlarımız olsun inş rabbim daha fazla arattırmaz inş bizi

Insallah son tedavin olur
Rabbim her kulunu kayirmistir bizleride

Bol bol dua et canim sonucta dr lar sadece birer araci
rabbim ol desin yeter

Insallah son tedavin olur
Rabbim her kulunu kayirmistir bizleride

Bol bol dua et canim sonucta dr lar sadece birer araci
rabbim ol desin yeter

etmemmi canım rabbim dualarımızı inş kabul eyler bizde hayırlısıyla bu tedavilerimizle kavuşuruz bebişlerimize

merhaba arkadaşlar,

benim de donmuş embriyom var, henüz hiç transfer olmadım, şubat ayı regl olurum, sonrasında da transfer, tecrübelerinizle bana tavsiyeleriniz var mı, çözme ve transfer kaçıncı gün oluyor, neler kullanılılyor, benim endimetrium inceydi, ilaçla mutlaka kalınlaştırılıp transferi gerçekleştiriyorlarmı

bu arada dondurulmuş ile topicde kaç hamile var.....

bir sorum daha var, bilginiz varsa lütfen paylaşın, benim bir opuda 3 tane, bir opuda 1 tane donduruldu. 3ü bir arada donunca hepsi mi çözülür, çözülünce tekrar donabiliyor mu, buna göre kaç tane konulacağını planlayayım diyorum, tecrübeli arkadaşlar tavsiyeleinizi bekliyoum

merhaba arkadaşlar,

benim de donmuş embriyom var, henüz hiç transfer olmadım, şubat ayı regl olurum, sonrasında da transfer, tecrübelerinizle bana tavsiyeleriniz var mı, çözme ve transfer kaçıncı gün oluyor, neler kullanılılyor, benim endimetrium inceydi, ilaçla mutlaka kalınlaştırılıp transferi gerçekleştiriyorlarmı

bu arada dondurulmuş ile topicde kaç hamile var.....

sevgili arkadaşım rahim 8mm geçmeden transfer yapılmıyo embriyoların kaçıncı gün donduruldu ona göre transfer yapılıyo benim 5. gün embriyosu ve embriyo çözündükten 3 saat sonra yalınmıyosam transfer edilecek 3. gün emriyosunda da aynı

rahim kalınlaşması içinde estrofem hap veriyo doktor şuan ben tedavi aşamasındayım ve doktor istenilen kalınlığa ulaşana kadar hapa devam dedi inş senin içinde herşey güzel olur

bir sorum daha var, bilginiz varsa lütfen paylaşın, benim bir opuda 3 tane, bir opuda 1 tane donduruldu. 3ü bir arada donunca hepsi mi çözülür, çözülünce tekrar donabiliyor mu, buna göre kaç tane konulacağını planlayayım diyorum, tecrübeli arkadaşlar tavsiyeleinizi bekliyoum

sevgili arkadaşım gözlenir embriyolar dondurulmaya uygunsa tekrar dondururlar heralde bu konuda benimde net bilgim yok

Back
X