dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

selam feryal canım bu gün inş bir aksilikte olmazsa saat 1.5 randevum var doktorla ve inş bu gün tedavime yeniden start veriyom dua et canım bu sefer herşey yolunda gitsin

sen nasılsın ne aşamadasın tedavi konusunda bir karar verdinmi canım

Bir sure once yazip durumunu sormustum ama okumadin sanirim.

Bende ne zaman basliycaksin diye merak ediyordum.

Saat epey gecti insallah gorusmen iyi gecmiatir yazmamissin.

Ben henuz karar veremedim.:27::18:

Uzuldum.:5::5:

Ama yinede test yaptir.
bazi arkadaslarimiz tutunma kanamalari yasadi ve sonuc hamilelerdi
Yada allah korusun dis gebelik olabilir

Dua edin. Şimdi yoldayim eve varavarmaz test yapacagım.

Test sonuc vermedi. Kılavuzu okudum 48 saat sonra tekrar test yapınız yazıyor. Sabretmekten başka yapacak birşey yok

Son düzenleme:
Tebrik ederim.:71:
Cookkk sevndim.:46::46::24:124:

Rabbim 9 ayi saglikla gecirmeyi nasip etsin.:emir_bebek:

ercelf canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla gelişip büyüsün bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş

Sağolun kızlar darısı başınıza her namazımda isteyenlerin yavrularına kavuşması için dua ediyorum.

İyi rahat bekliyordum. Bugün test günümdu test yapamadan kanamam geldi. Çok üzgünüm. :5::43::43::43:

Canım üzüldüm ama idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırmalısın merkezinle de görüş. Allah nasip etmiştir inşallah.

Merhaba :80:

Canim farkli bir kac topicte yazdiklarina rastladim.
Eger yanilmiyorsam rapor cikartarak tup bebek yaptirdin:44:

Uygulanan proseduru ve ne kadar surdugunu yazabilirsen sevinirim.:81:

Evet ben üsküdar zeynep kamil de 2 aşılama nın ardından tüp bebeğe başvurdum 2 adet döneminde çıkıyor. Toplamda da 4-5 kere hastaneye gitmen yeterli. Zeynep kamil de aşılama yaptıranlar topiğînde her aşamayı bulabilirsin. İlk başvuru adetin 3. Günü oluypr hormon akciğer ekg yapılıypr sonra dahiliye psikiyatri genel cerrah görüyor testleri imzalıyor gerisi kurul ve heyet. Tabi direk tüp demeyebilirlerde aşılama mı tüp mü onda da heyet karat veriyor canım.

Bir sure once yazip durumunu sormustum ama okumadin sanirim.

Bende ne zaman basliycaksin diye merak ediyordum.

Saat epey gecti insallah gorusmen iyi gecmiatir yazmamissin.

Ben henuz karar veremedim.:27::18:

canım benim kontrol iyi geçti herşey yolunda sıkıntı yok bu akşam itibari ile estrofeme başladım haftaya cumaya tekrar kontrolum var nasipse

canım inş hayırlısıyla sende karar verirsin canım

Sağolun kızlar darısı başınıza her namazımda isteyenlerin yavrularına kavuşması için dua ediyorum.

Canım üzüldüm ama idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırmalısın merkezinle de görüş. Allah nasip etmiştir inşallah.

Evet ben üsküdar zeynep kamil de 2 aşılama nın ardından tüp bebeğe başvurdum 2 adet döneminde çıkıyor. Toplamda da 4-5 kere hastaneye gitmen yeterli. Zeynep kamil de aşılama yaptıranlar topiğînde her aşamayı bulabilirsin. İlk başvuru adetin 3. Günü oluypr hormon akciğer ekg yapılıypr sonra dahiliye psikiyatri genel cerrah görüyor testleri imzalıyor gerisi kurul ve heyet. Tabi direk tüp demeyebilirlerde aşılama mı tüp mü onda da heyet karat veriyor canım.

Cevabin icin sagol canim.
insallah aeninde 40 hafta boyunca guzel haberlerini aliriz.
kese kalp atisi cinsiyet derken insallah dogdugu gunde:48:

canım benim kontrol iyi geçti herşey yolunda sıkıntı yok bu akşam itibari ile estrofeme başladım haftaya cumaya tekrar kontrolum var nasipse

canım inş hayırlısıyla sende karar verirsin canım

Hayirlisi olsun
Son donemlerde pozitif sonuclar cogunlukta sukur
Insallah senin haberinde sevindirici olucak.:70:

Dua edin. Şimdi yoldayim eve varavarmaz test yapacagım.

Test sonuc vermedi. Kılavuzu okudum 48 saat sonra tekrar test yapınız yazıyor. Sabretmekten başka yapacak birşey yok

Idrar testleri yaniltici olabiliyor ozellikle tek gebeliklerde

Sen daha iyisini bilirsin ama kan testi daha saglikli

Hayirlisi olsun
Son donemlerde pozitif sonuclar cogunlukta sukur
Insallah senin haberinde sevindirici olucak.:70:

canım bugün doktor muaye yaparken herşey çok güzel hiç bir sıkıntı yok dedi inş bundan sonrada sıkıntı olmaz ve bende hayırlısıyla bebişlermi göbüşüme alır 9 ay orda büyütürüm dua et canım

rabbim sanada hayırlısıyla karar alıp yola yeniden çıkma cesareti nasip etsin bu sefer inş seninde bebişin seni bırakmıyacak annesi

canım bugün doktor muaye yaparken herşey çok güzel hiç bir sıkıntı yok dedi inş bundan sonrada sıkıntı olmaz ve bende hayırlısıyla bebişlermi göbüşüme alır 9 ay orda büyütürüm dua et canım

rabbim sanada hayırlısıyla karar alıp yola yeniden çıkma cesareti nasip etsin bu sefer inş seninde bebişin seni bırakmıyacak annesi

Insallah arkadasim.:16:

Bu arada guzel haberlerini ve 9 ayinida takip edicem.:68:

Nasilsin canim
Dr kontrolun cuma gunuymus
Insallah guzel haberlerle gelirsin:16:

Sizler yolu acin ben arkanizdan geliyorum.:10:

Bugun diger topigimde iki bebegimiz dunyaya geldi tum zorluklara ragmen:nazar: insallah senin haberlerinlede mutlu olucaz

Nasilsin canim
Dr kontrolun cuma gunuymus
Insallah guzel haberlerle gelirsin:16:

Sizler yolu acin ben arkanizdan geliyorum.:10:

Bugun diger topigimde iki bebegimiz dunyaya geldi tum zorluklara ragmen:nazar: insallah senin haberlerinlede mutlu olucaz

canım dua et bu sefer inş rabbiminde izniyle herşey yolunda gitsin inş zaten tedavinin iptal olmasındaki en büyük etken rahimde perde varmış o kalınlaşmayı engellemiş inş bu sefer herşey yolunda başladı yolunda devam eder bende hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırım canım ve bebişlerim 9 ay hiç bırakmaz beni

canım diğer topiğinizde doğum yapan arkadaşlarının evlatları hayırlı uzun ömürlü olsunlar inş

canım biz yolu açtık inş sende hayırlısıyla yola girersin inş bu sefer sende bebişini önce göbüşüne sonra kucağına alacaksın rabbiminde izniyle

Son düzenleme:
Insallah arkadasim.:16:

Bu arada guzel haberlerini ve 9 ayinida takip edicem.:68:

canım inş hayırlısıyla rabbiminde izniyle önce bebişlerimi göbüşüme inş ondan sonrada hayırlısıyla kucağıma alırım bu arada da sende tedaviye başlarsın hayırlısıyla inş yine bir birimizi takip ederiz

Şeytan kulağına kursun. Şükür kanamam kesildi, bugün kan testi yaptırdım, sonuc ancak Çarşamba Perşembe ye belli olacak. Ben hollandada yasıyorum. Turkiye gibi rahat değil burası.

Sen nasılsın?

Iyiyim canim sagol:29:
Simdilik sizleri takip ediyorum.:82::1:

Sizler guzel haberleri verin haftlari saymaya baslayin bende sizlere yetisicem insallah:49:

Tr de kan testi 2 saatte cikiyor
Sizin orda niye boyleki:44:

Ama kanaman kesilmis insallah hersey yolundadir

canım inş hayırlısıyla rabbiminde izniyle önce bebişlerimi göbüşüme inş ondan sonrada hayırlısıyla kucağıma alırım bu arada da sende tedaviye başlarsın hayırlısıyla inş yine bir birimizi takip ederiz

Insallah arkadasim:29:

Sen hele bir hamile kal ben senin pesini 9 ay birakmam zaten :1:

Saka bir yana yazistigim herkesi merak ediyorum

canım dua et bu sefer inş rabbiminde izniyle herşey yolunda gitsin inş zaten tedavinin iptal olmasındaki en büyük etken rahimde perde varmış o kalınlaşmayı engellemiş inş bu sefer herşey yolunda başladı yolunda devam eder bende hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırım canım ve bebişlerim 9 ay hiç bırakmaz beni

canım diğer topiğinizde doğum yapan arkadaşlarının evlatları hayırlı uzun ömürlü olsunlar inş

canım biz yolu açtık inş sende hayırlısıyla yola girersin inş bu sefer sende bebişini önce göbüşüne sonra kucağına alacaksın rabbiminde izniyle

Rahimde perdemi varmis
Ikinci histereskopidemi anlasildi
ilkinde nasil gozden kacirdiki osman bey

Hayirlisi olsun bundada vardir bir hayir
Demekki dogru zaman simdiymis
Kontrolden sonra yazarmisin az cok nakil gunun belli olur

Merakta birakma emi:54:

Back
X