feryal canım selam bugün kontrolum vardı ve şükür keseyi gördük doktora dedim nasıl heseplıyacağız diye senin gebelik başlangıcın dedi transfer günün yani o gün transferin olmasaydı adet günündü dedi o günden hesaplıyacağız buna göre 2+5 günlük oluyo benim hamilelik rabbim kalp atışınıda duymayı nasip eder inş dua et canım
feryal canım selam bugün kontrolum vardı ve şükür keseyi gördük doktora dedim nasıl heseplıyacağız diye senin gebelik başlangıcın dedi transfer günün yani o gün transferin olmasaydı adet günündü dedi o günden hesaplıyacağız buna göre 2+5 günlük oluyo benim hamilelik rabbim kalp atışınıda duymayı nasip eder inş dua et canım
Bu arada 5+2 dir o sen yanlis anlamissin.
5 hafta oncesi kese gorunmez
canım yalnış anlamadım doktor açıkca şöyle dedi senin adet günün transfer günündü o gün transferin olmasaydı adet olcaktın ve gebeliğini transfer gününden sayacağız dedi ve beni kontrole çağırdığında gel kese ya görünür ya görünmez demişti kesenin görünmesine doktorda şaşırdı zaten
canım ben bu tedavimde hiç adet olmadım iki adet üst üste bindi herkes gibi hesablanmıyo benimki bıraz karışık oldu ve doktorda transfer gününden hesapladı yani daha 3 haftlık oluyo son adete göre hesaplanınca öyle çıkıyo benim son adetimde transfer günüm oluyo anlıcan
canım osmanbey beni başka doktora yönlendirdi bundan sonra gebelik takibimi o doktor yapacak
Senin adina cok sevindim
insallah cumartesi ve ilerliyen haftalardada iyi haberlerle geliceksin.
Ben diyeyim bebekler ikiz
sende bizlere dua et canim
bende kiametse nisan sonu baaliyorum.
havin su pozitif sonuç almışsın canım tebrik ederim keseyi de görmüşsünüz rabbim miadında doğurmayı kucağına almayı nasip etsin canım kaçıncı denemendi?
feryalcim nasılsın darısı senin de başına inşallah sen neler yapıyorsun var mı bir tedavi? ben başladım 2. dondurulmuş a 16 mart da transferim olacak hayırlısıyla.
Hayirli olsuncok sevindim.
insallah sendende iyi haberler alicagiz.
Benimde 22/04 te u.u de randevum var.
Kismetse basliyoruz.
ben de senin adına çok sevindim canım uzun zamandır bekleyenlerdensin sende inşallah nasip eder rabbim. uu derken hangi klinik canım anlamadım :)
Bursa uludag universitesi tup bebek bolumu canim
Simdiye kadar hep ozellerde yaptirdim ben ve mmerak ettigim icin gittim u.u ya.
dr ve sartlar iyi geldi bakalim.
yani anliycan devlette olucak bu sefer.
Insallah dogru bir karar vermisimdir ve hakkimda hayirlisi olur.
anladım canım sen bursa dasın demek. üniversite hastanesi tam teşekküllü dür inşallah bu sefer yüzün güler. ben de bugün 16.30 da transfere gidicem. benim için de dua et bu benim yeni bir opu lu deneme öncesi son şansım
Ayin 16si diyeaklimda kalmisti.bugunmus
Kafam oyle karisikki hep ozellere aliskin ben acaba devlet haatanelerinde altindan kalkabilecekmiyim bakalim.
ek umudum benden kar beklentisi olmayan bir dr yapicak islemi insallah dogru karar vermisimdir.
Hadi bakalim al gel bebegini insallah son denemen olur ve anne adaylari arasina katilirsin.
Yine yaz emi merak etmiyeyim.
ben geldim transferim sorunsuz yapıldı çok şükür embriyom çok sağlıklıydı çözülünce bişey olmasından korktum hep ama olmadı 1. sınıf kalitede 8 hücreli 3. gün embriyosu. inşallah bana daha sıkı tutunur. ilk embriyom 6 hücreliydi. kimyasal oldu. bundan daha ümitliyim. estrofem ve progestan iğne kullanıyorum. ayrıca coraspin ve folbiol. 28 mart test günüm. çok uslu olacak galiba hiç sesi çıkmıyor :) henüz ısınamadı sanırım :) Allah hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin.
bu arada ben de devlet hastanesinden rapor çıkartmıştım. genel anlamda memnundum. tüpü orda denemedim ama kadın doğum eğitim araştırma hastanesiydi. üniversite hastaneleri daha iyidir diye tahmin ediyorum. kar amacı güdülmez evet bir de böyle dene bakalım. bu arada sen neden böyle aylarca bekledin nisana da daha var. yani dinlenmek için mi?
merhaba arkadaşlar.tecrübeli arkadaşlara sorum olacak.benim aralık ayında ilk tüp bebek denemem oldu. hamile kaldım fakat 8. haftada kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.3 adet dondurulmuş embriyom var ve merkezi araıdğımda en erken 3. adetimde tedaviye başlayacağımı söylediler.benim 5. günü blast olarak donduruldu 3 embriyom .bu sefer 2 adet koymasını talep edeceğim .gelelim sorularıma.5. günü blast çzöündüğü günmü transfer ediliyor?çözülme işleminde kaybetme şansım ne?kürtaj sonrası 3. adetimde tedaviye başlayabileceğimi söylediler fakat acele mi etmiş olurum?kürtaj olduğumdan beri uzak kalmaya çalıştım bebek düşüncesinden ama bugün kendimi burada buldum.eğer bir sorun olmaz ise mayıstaki adetimle başlayacağım donmuş tedavime.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.hamile kalmakla bitmiyor.rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı kısmetetsin inşşallh.
Ben en aon dond. Negatifimi aralikta ogrendim.
Ve dr um iki uygulama arasinin 3 ay olmasi gerektigini soyledi.
Ozelde olsa bu ay basliycaktim ama universite nisan deyince kabul ettim.
Iste boyle
Insallah iyi haberini yazarsin canim.
gunleri sayiyorum haberin olsun.
merhaba arkadaşlar.tecrübeli arkadaşlara sorum olacak.benim aralık ayında ilk tüp bebek denemem oldu. hamile kaldım fakat 8. haftada kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.3 adet dondurulmuş embriyom var ve merkezi araıdğımda en erken 3. adetimde tedaviye başlayacağımı söylediler.benim 5. günü blast olarak donduruldu 3 embriyom .bu sefer 2 adet koymasını talep edeceğim .gelelim sorularıma.5. günü blast çzöündüğü günmü transfer ediliyor?çözülme işleminde kaybetme şansım ne?kürtaj sonrası 3. adetimde tedaviye başlayabileceğimi söylediler fakat acele mi etmiş olurum?kürtaj olduğumdan beri uzak kalmaya çalıştım bebek düşüncesinden ama bugün kendimi burada buldum.eğer bir sorun olmaz ise mayıstaki adetimle başlayacağım donmuş tedavime.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.hamile kalmakla bitmiyor.rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı kısmetetsin inşşallh.
Nasilsin canim
Nete pek girmiyorsun sanirim.
Ozelmesaj kutun dolu
dr kontrollerini kim yapicak osman bey kime yonlendirdi seni yazarmisin
Sizmi istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?