Canim ilk once gecmis olsun zor gunler gecirmissin
Dond.emb transferinde her dr un izledigi yol farkli
Ama ben iki kez yaptirdim ilkinde adetin 2. Gunu estrofemle basladik ve rahim tabakasi 8.5 mm ulasinca nakil yapildi nakil oncesi 5 gun 200*3 mg vajinal progestan ve nakil sonrasi clexsan 0.4 mg igne kullandim
Ikincisinde adetin 21. Gunu lucrinle basladik ve yeni adetin 2. Gunu estrofeme basladik ve rahim tabakasi kalinlaainca nakil yapildi
Nakil sonrasi progestan ve clexsan a devam ettim.
Rahim tabakasinin en az 8 mm ve ustu olmasi isteniyor
Cunku dahaince olursa embriyo tutunamiyor
Insallah yeni tedavinde hersey yolunda gider ve bebek yada bebeklerine kavuaursun.
Merhaba canım nasılsın? İlk denemem pozitif ti ama değerim yükselmeden düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirdim6 hücreli 3. Gün embriyosuydu rahim duvarım son kontrolde 8.1 mm idi ondan 3 gün sonra transfer yapıldı progestan fitil kullandım. Bu sefer iğne verecekmiş 8 hücreli 3. Günüm var adetime bikaç gün var başlicam yine Allah kısmet ederse. Sen nasılsın neler yapıyosun?
sevgili feryal lukrin ile olan tedavinde endometrium dahamı kalınlaştı hangisi daha iyi oldu sizin için??
iyiyim çok şükür. amin diyorum duana :)
haftaya gideyim en iyisi ben dr a. o kadar zor geliyor ki yeniden bi tedavi sürecine girmek.
ilkini aralıkta yaptık olmadı şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz ama şimdiden karma karışığım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum offff perşembe transferim yapılacak :/
sıkma canını dondurulmuş da taze gibi sonuç veriyor, ama daha rahat oluyorsun vücut dinlendiği için başarı şansı daha fazla hatta ben de dondurulmuşlarla beklemedeyim 7.günüm bugün soracağın bir şey varsa seve seve cevaplarım, allah gönlüne göre versin hiççç sıkma canını olacağı varsa böyle de olur rahat ol
Canim ilk once gecmis olsun zor gunler gecirmissin
Dond.emb transferinde her dr un izledigi yol farkli
Ama ben iki kez yaptirdim ilkinde adetin 2. Gunu estrofemle basladik ve rahim tabakasi 8.5 mm ulasinca nakil yapildi nakil oncesi 5 gun 200*3 mg vajinal progestan ve nakil sonrasi clexsan 0.4 mg igne kullandim
Ikincisinde adetin 21. Gunu lucrinle basladik ve yeni adetin 2. Gunu estrofeme basladik ve rahim tabakasi kalinlaainca nakil yapildi
Nakil sonrasi progestan ve clexsan a devam ettim.
Rahim tabakasinin en az 8 mm ve ustu olmasi isteniyor
Cunku dahaince olursa embriyo tutunamiyor
Insallah yeni tedavinde hersey yolunda gider ve bebek yada bebeklerine kavuaursun.
inşallah pozitif çıkar sonucun buraya yazarsın artık.senin kaçıncı denemen dondurulmuşlarla?
öncelikle teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla adetin 21.ci günü lukrin vurulmaya başlanıyoo.. sonra gelen adet kanamasıyla ilaçlar işte estrofem hap yada östrejen bantı hangisini verirse doktor dimi..:) sonra uygun zamanda transfer oda sanırım adetin 14 günü yada sonrası transfer oluyo.. ben doğrumu anladım :)....
valla ne zor işler bunlarrr .. lukrin kafamı karıştırdı desem:))))
canım, maalesef endimetrium 5,7 mm kaldı, iptal yani.benim adetten sonraki 18. gün transferim yapıldı.
inşallah, maalesef 18günde 5,7 mm de kaldı, iptal oldu transferHergecen gun farkli ilaclar duyuyorum
canim herkesin ilaclara verdigi tepki farkli kimilerimiz sadece estrofem tablet kullanirken kimilerimiz ilave bantlar kullandi
Seninde istenilen kalinliga ulasicaktir insallah
Her iki tedavidede endometrium ayni surecte kalinlasti
Benim tedavilerimde bir sikinti yoktu.
Negatif sonuc alinca dr ikinci yoluda deniyelim demisti
Ama eger sorununuz kalinlasmayla ilgili ise son donemlerde bazi arkadaslar estrofemi vajinal olarak kullandi
Dr unuzla bu konuyu gorusun isterseniz
Merhaba canim iyi sayilirim
Yeni tedavin hayirli olsun.bu sefer rabbim38.haftalari nasip etsin insallah
gecen seferki kaybini profilinden takip etmistim ama birsey yazamadim.
Insallah bu sefer mutlu haberini yaz emi
Benimde kiametse carsamba gunu uludag universitesinde randevum var
hayirlisi olur insallah
canım, maalesef endimetrium 5,7 mm kaldı, iptal yani.
inşallah, maalesef 18günde 5,7 mm de kaldı, iptal oldu transfer
bu arada, 10 marttan sonra viağra fitil kullanılacak, bakalım o nasıl olacak, kalınlaştırıyormuş, sanırım bir üst tedavi...umarım kalınlaşır, yoksa böyle bekler dururum , senin son durumlar nasıl canım benim
Merhaba canım nasılsın? İlk denemem pozitif ti ama değerim yükselmeden düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirdim6 hücreli 3. Gün embriyosuydu rahim duvarım son kontrolde 8.1 mm idi ondan 3 gün sonra transfer yapıldı progestan fitil kullandım. Bu sefer iğne verecekmiş 8 hücreli 3. Günüm var adetime bikaç gün var başlicam yine Allah kısmet ederse. Sen nasılsın neler yapıyosun?
hayırlısı olsun canım inşallah görüşmen olumlu geçer ve en kısa zamanda sen de başlarsın. benim yaşadıklarım su gibi akıp geçti. transferden sonra kafamı rahat tutmak için hiç nete girmedim. sonra sonuç günü sevindim ama değerim düşüktü bikez yükseldi ama 2 katı olmadı sonrasında da düşmeye başladı. ben yazmayı unutmuşum buraya zaten çok üzüldük ilk aklıma gelince de girip haber vermek istedim. kimyasal da olsa gebelik geçirmek iyi birşey inşallah arkası gebelik olur sonunda öğreticem yani bu rahime gebe kalmayı :)
bugün başladık tedaviye. 15-16 mart gibi yapılır transferim. Allahtan hayırlısını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?