- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Artık fışkırarak geliyor bendem pompa neden sütü azaltsınki ? Kaşıkla da eziyet ediyosun kendine biz dr brown un kolik önleyen yavaş akış biberonunu aldık sağıp onla veriyorum çok rahat memeyi de bırakmadı ama muhakkah biberondan önce unutmaması için göğsümü emzirdim bem şimdi hiçbir sorun yok. Benim bebeğim de çabuk yoruluyor boşaltamıyor göğsümü daha çok anne sütü alsın diye bineron en mantıklısı ve sağmak tabi ne kadar içtiğini görüyorum içim rahat eediyor benim kızım da 2800 doğdu 2660 île tabırcu oldu şimdi 3500 kg merak etme çabuk toparlanır ama besle sıksıl 2 saatte bir besle tüm anne sütünü ver doymuyorsa mamamtakvşyesi yap canım.
Pompa neden sütü azaltıyor diyolar anlamıyorum![]()
canım pompa sütü azaltmıyo bunu bende denedim bir mememi kızım hiç almadı onu pompa ile sağdım azda olsa arttı ama senin dediğin gibi fışkırmıyo benim sütüm inş bigün fışkıracak kuzum mememden doyacak diye umutla bekliyorum
canım maşallah kuzuna güzel toparlamış benbim meleğim doğumda sonra kilo kaybı yaşamafdı ama ilk 15 günde fazladfa almadı senin kuzu iyi toparlamış benim kıuzumun doğduğu kiloya gelmiş