Allah analı babalı büyütsün canım. Bende transfer günümü bekliyorum. hayırlısıyla bende sen gibi inşallah hamile kalırım![]()
Bursalılar topiginden demi .
Uykusuzluktan bu haldeyim

Tedavin pozitif sonuc verir inşallah

Güzel haberler bekliyorummmmm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün canım. Bende transfer günümü bekliyorum. hayırlısıyla bende sen gibi inşallah hamile kalırım![]()
Güzel haberler bekliyorummmmm.![]()
Evet canım, bende uludağ üniversitesine gidiyorum. Seninle ilk gittiğim zamanlardan beri konuşmuştuk. Transfer aşamasına geldik, 2 yumurtayla yola devam ediyoruz, inşallah beni bırakmazlar, sorun olmaz ise pazartesi transferim gerçekleşecek.İnşallah sorun çıkmaz canım yaa..
Hayırlısı olsun inşallah.
Sonuçta bize tek sağlıklı embriyo yeterli.
Kaçıncı gun nakli olacak.
Güzel haberler ver![]()
5.gün embriyosu olacak inşallah, bir aksilik çıkmazsa eğer. Seninki kaçıncı gün embriyosuydu?
Bana 5. Gün tek embriyo transferi yapılmıştı
Senin adına çok sevindim.
Barış bey mükemmel bir dr.
Kalp atışları tutulduktan sonra yada max 12. Haftadan sonra takip yapmıyorlar.
Takiplarini nereye yaptıracaksin.
Sana tavsiyem doruk cekirge yada yıldırım.
Allah korusun erken dogum riskine karsi
Ben barış beyin tavsiyesi ile doruk cekirge dogum yaptım.
Ve esi girdindogumuma.
Bizim için biraz pahalıya mal oldu ama şükürler olsun aysenazim kollarimda
Sende gelişmeleri yazarsan sevinirim.
Şu an 7haftalik görünüyor benim bebisler merkeze devam ediyorum ikizler bu aradakalp atışlarıni görüyoruz çok şükür şimdilik bi sorun yok
barış beyin eşi doruktami çalışıyor takipleri o mu yaptı senin? Bizde sonrası için ssk ile anlaşmalı bir özel hastane düşünüyoruz bakalım sağlıkla devam ederiz inşallah
Güzel haberler bekliyorummmmm.![]()
35+2 de 3340 gr doğduk. Ama 8 gün sonraki kontrolde 2960 gr a düşmüştü kilomuz ve dr nutrigina infatrini yazdi.
Ve 1 hafta onunkullandik.
Ve tam 10 günlükken nezle olduk. Dr bizi o kadar korkuttuki
Ne yapicagimi şaşırdım.
Neyseki bir hafta sürdü.
Ve şükürler olsun 28 günlükken 3740 gr a çıktık.
On gün öncesine kadar mama ağırlıklı besleniyorum simdi emmeye ağırlık verdik.
Ve ciddi gaz sankızlarımız var.
Hep aklımda ama bir türlü yazma fırsatı bulamamıştım.
Evde yalnızım ve inanın yetisemiyorum
canım uykusuzluk bu bekleyişin en güzel tarafı rabbim evlatlarımıza sağlık versin
canım benim rabbim korusun hastalıklardan evlatlarımızı bizde grip olmuştuk bebeğin hasta olması çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bir daha yaşamazsın inş bebeğin kilo kaybetmiş ama çabuk toparlamış canım benim kızım il ay 800 gr zor almıştı birde kilo kaybı yaşamadığı halde benim kızım sadece 2. ayında 1 kilo aldı ilk ve 3. ayında 8gr aldı sağlıklı olsunda kilo o kadar önemli değil zaten boyu ne kadar canım kuzunun 40 çıktımı şuan kaç günlük oldunuz seni emmeye başlamasıda güzel benim kızım tek mememi alıyo sağ memeyi almıyo görünce basıyo feryadı memeyi emmemek için haliylede tek memede doyurmuyo kızımı mama takviyesine devam doktorum bu gidişimde gelişimi güzel mama meme takviyeli devam et dedi, senin kuzun inş bundan sonrasında mamaya gerek kalmadan doyar ve anne sütünü bol bol alır
19 şubatta dr kontrolumuz vardı. Kolumuz 4480 olmuş boyumuzda 56 cm.
Kismetse 26 şubatta 2. Ayimiz bitecek.
Benimde sol göğsü daha rahat emiyor. Ama diğerinide veriyorum.
Mama tavsiyemiz var. Özellikle geceleri
Biz aptamil kullaniyorduk ama gaz sıkıntısı yuzunden sma başladık
benim kızım 3. ay kontrolünde 5100 gr 57 cm çıktı kilo alımını düşük buluyor doktorumuz geçen ay 700 gr aldı ama küçük doğduğu için toparlanmasına yetmiyor
uykuyu çok seven ama yemeyi sevmeyen bir kızım var. bende değişik mamalar deniyorum. similac içirdim en çok. aptamiş içirdim bir ara. şimdi hipp veriyorum. sıkıldıkça değiştiriyorum. bazende karıştırığ veriyorum iki ölçek hipp iki ölçek similac mesela. yoksa mamalar evde duruyor...
ben sağmaya devam ediyorum yavrum meme nedir bilemedi. ben bazen kendimi suçluyorum ama karnını doyuramadığını bildikçe de onu sırf emzireyim diye göğsümde tutmaya devam edemezdim. geçenlerde verdim bir iki çekti yüzünü buruşturarak bıraktı bu ne böyle diyodur içinden(
o yüzden kuzumla hep başbaşayım hiç durmadan konuluyorum kokluyorum kucağımdan düşürmüyorum bağımız böyle bari güçlensin. inanılmaz takip ediyo beni agular iniltiler kıkırdamalar gülücükler çığlıklar ve baya cadolozca bağırmaları var.
küçük ama fettan bişey anlayacağınız berilim...
canım benim kızım 4. ay kontrolunde 6800 gr dı buyuda 65.5 cm di bir ay sadece 1 kilo aldı onun haricine hep 800gr aldı benim kızım mamaların hepsini denedim canım tek aptamili güzel içiyo oda 50 ml normalde 120ml içmesi gerekirken günde toplam 150 ml içmiyo bıraz meme bıraz mama bugüne geldik bu kontrolumuzde doktpor ek gidaya başlatacak mama verdiğim için ek gidaya 6. ay dolmadan başlatacak bebeğim sağlıklı olsunda meme mama ek gıda arasında dolaşır dururum canım iştahı yok yazmışsınya ben hep mamaları doküyom yemekle derdimiz var eller ağzından çıkmıyo kızımın dün bir dişi patladfı ötekide akşam sabah patlar erkenden kızım diş çıkardı bizden haberler böyle