dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

cnm nasılsın nasıl gıdıyo bakalım valla ben negatıfı aldıgımdan berı dısardayım eve gırmek ıstemıyorum :)))

cnm nasılsın nasıl gıdıyo bakalım valla ben negatıfı aldıgımdan berı dısardayım eve gırmek ıstemıyorum :)))

iyiyim canim.vakit iyi geciyor bu sefer.evde hapis gibi hissetmiyorum;cünkü hava cok kötü yagmur firtina transferim olmasaydi da aynisi gececekti vaktim.o yüzden hic sikilmiyorum.canim herseyin tadini cikar gezme zamani gez.yarin öbürgün ararsin bugünlerini.cok gencsin daha hersey zamanla yasanacak bak gör.

Kızlar ben geldimmm embriolarimin hepsi ikinci gün dondurulmuş transferden önce çözüp gelişimini takip edeceklermis 10 gün sonra tekrar çağırdılar bi de climara forte bant ile estrofem hap verdiler günde üç tane içeceğim bakalım hayırlısı inşallah

hadi hayirli olsun tedavin
bebegine bir adim daha yaklastin.heyecanlimisin?

bugun doktoruma gittim, herşey yolunda. bi aksilik olmazsa inş cmrts gunu transferim gerçekleşecek. bana crinone diye bir jel verdiler. kullanmasını anlattılar ama ben çok anlamadım yaaa tecrübeli arkadaşlar bana özelden yazabilir mi??

akşam dayanamadım ve idrar testi yaptım koca bir negatif..(((((((

hiç boşuna üzülme tatlım. şimdi memorial topiğinde okudum. başka bi arkadaşta bigun önce idrar testi yapmış negatif. bugunde kan testi vermiş değeri 64. o yuzden daha şimdiden kendini hiiiiiiiiiiiç üzme ;9

Iyı olmana sevındım cnm
Evet cnm haklısın sımdı gezıyım ılerde gezemem valla

Cnm ben yaptıgımı anlatıyım ucunda bıyer var anlarsın zaten orayı cıkarıyosun sonra vajınaya getırıp sık 5 dk uzan sonra kalk 1 veya 2 gun beyaz bısekılde putur putur gelıyo korkma onemlı deıl o sonra kal bu kadar basıttt :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…