dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Ben geldim kızlar kesin net ameliyat oluyorum asıl doktorum eğer bu ameliyatı ertelersem ve transfer edilen donmuslar tutmazsa ameliyat yeniden gündeme gelecek daha sonrası için sil baştan tüp bebek gerekecek maddi durumum da müsait değil diyorsun risk almayalım dedi durum böle yani

canim cok dogru karar vermissiniz doktorunla.insallah gerisi corap sökügü gibi kolayca ilerler.hele su ameliyati hayirlisiyla atlat.
Allah sifani versin:)

kizlar kafami karistirdim ben iyice.
dr.larima gecenki gebeligin niye devam etmemis olabilecegini sormustum.biri kan pihtilasmasindan olabilir dedi.gecenki dr.da embriyo sagliksiz olmus olabilir dedi.
bildigim kadariyla kromozom analizi yapmadilar bizde.dondurulmuslara pgd yaptirsak mi diye sordukgd nin ailede sagliksiz dogmus cocuk varsa o zaman gerekli oldugunu söyledi.(embriyonuz sagliksiz olabilir dedi amaa.celiski.)
gecenki embriyolar kaliteliydi ama kaliteli demek sagglikli demek olmuyor.
35 yas ve üzeri kadinlarin yumurtalarinda kromozom anomalisi(yastan dolayi)olmasi olasiligi var.acaba genetik olmasa bile yasimdan dolayi yumurtalarim sagliksiz olabilir mi ki.
simdi yaptirsam kromozom analizi artik donmuslar hakkinda gecerliligi olurmu ki.yada pgd mi yaptirsam.yada hic bisey yaptirmayip eger olmassa taze denemeden önce mi yaptirsam hepsini.
kurup duruyorum iste vakit yaklastikca.acaba donmuslar sagliksiz olabilirler mi diye.napsam diye.
sizler hangi testleri yaptirmistiniz?

canım ben dedğin testleri yaptırmadım, ama kanda pıhtılaşma var mı diye test yaptırmayı düşünüyorum, embriyo traşlama isteyeceğim doktorumdan bir de, şu tutunma iğnesini bir araştıracağım, bebeğimi kendime sağlam bağlayıp öyle havale etmek istiyorum allaha :))

evet canim.biz sebepleri gerceklestirelim elimizden geldigince öyle Allaha birakalim.
benim dr.da 3.gün transfer taraftari.embriyonun bir an önce rahimle bulusmasi taraftari.bende bu sefer donmuslari 5.güne kadar bekletmelerinde israr edicem.bide öyle deneyelim diyorum.

gecen sefer transferin 5. günü kontrol edicem gel demisti dr.o zaman istemistim tutunma ignesi yap diye.kontrol etti iste.gerek görmüyorum ben dedi.rahimin calisiyor görünüyor dedi.yinede istersen yapayim ama daha cok agrin olur dedi.(zaten de cok agrim oluyodu)bende gerekli görmüyosaniz tamam yapmayalim demistim.(tutmustu gerci)bu sefer yaptirmayi ben de düsünüyorum.

canim tiroid hormonu calismasinda sorun varsa ve en son uzun zaman önce baktirmissan tedaviden önce yine baktir.

canim tiroid hormonu calismasinda sorun varsa ve en son uzun zaman önce baktirmissan tedaviden önce yine baktir.

ona baktırdım gayet normalmiş, doktorum tüp bebeğe başlayacağım gün hepsini yaptırdı, tsh-fsh-prolaktin vb. 10-15 tane test yaptırdı, ya yine de neden diyor insan, ben rahim kalınlığından şüpheleniyorum canım ya... bence rahim tam kalınlaşmadı, doktorum bana da gösterdi 3 çizgiydi ama ne bileyim, benimkinin kalınlığı 8.5-9 gibiydi ama en iyisi 10-11-12 olmasıymış...

olabilir canim.elimde son tedavimin güncel plani var.en son opudan iki gün önce yumurta catlatma ignesi yaptigim aksamin sabahi kontrolde endometrium kalinligi 11,5 mm ymis.ilk kontrolümde 8 mm. mis.....

olabilir canim.elimde son tedavimin güncel plani var.en son opudan iki gün önce yumurta catlatma ignesi yaptigim aksamin sabahi kontrolde endometrium kalinligi 11,5 mm ymis.ilk kontrolümde 8 mm. mis.....

canım şu tutunma iğnesi neymiş bir sorsana doktoruna, ben daha 2.adette gideceğim doktora o zamana kadar çatlarım meraktan :))

tubaaaaa, başlıyacak mısın hemen, çok sevindim ya ben de 2.adetimi bekliyorum, seni burda görmek çok güzel :))
Aynen canim baslicam ikinci reglimle hazir 10 gun Bayram tatili var 1 hafta da rapor alirim diyorum insallah bu sefer yüzümüz güler canim belki aynı zamanda transferimiz olur insallah karşılarız merkezde
kızlarrrr ayın 10da transferım var :))) umutluyum

Hadi hayirli olsun canim Allah gönlüne versin insallah

benim de tam o günlere denk gelecek transferim eğer reglimde bir gecikme olmazsa, belli mi olur belki karşılaşırızAllah gönlümüzdekini verir bu sefer inşallahhhh...

saol cnm ıns hepımızın duaları kabul olur bebıslerımızı alırız kucagımıza...

Menac ve tubasinop sizi gördüğüme çok sevindim ağustos topiginden başka kimse var mı? Benimde eylülün 22sinde ikinci adetim olacak büyük ihtimal transferim ne zaman olur ki aşağı yukarı sizce ?

Son düzenleme:
Menac ve tubasinop sizi gördüğüme çok sevindim ağustos topiginden başka kimse var mı? Benimde eylülün 22sinde ikinci adetim olacak büyük ihtimal transferim ne zaman olur ki aşağı yukarı sizce ?

ekimin 10-15 arası olur büyük ihtimalle rahim kalınlığı sağlanırsa yani adetinin 14. ve 20.günü arası oluyor bu da genelde, hadi bakalım Allah yüzünü güldürsün, senin zaten çok fazla uyarıldığı için yumurtaların sadece ertelenmişti bu da moral olarak iyi hissettiriyordur, umarım ben de toparlanırım o güne kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…