benim dondurulmus topigim taa ikinci sayfaya gitmiss
kizlar nerelerdesiniz???
Bende kirginim bu aralar kimse yazmaz oldu

Arada ugrayinda birbirmizden haberimiz olsun bari:84::84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dondurulmus topigim taa ikinci sayfaya gitmiss
kizlar nerelerdesiniz???
Canim sana yapilacak islem histereskopi sanirim
Genel anestezi altinda yapicak sanirim
Bana.ilk tup bebek oncesi u.u de gurkan uncu tarafindan yapilmisti
Insallah sonuc iyi cikar
Beni habersiz birakma
canim yani hersey yolunda anladigim kadariyla.iyi masaallahh.bu seneyi hamile kapatacaksin Allahin izniyle.
![]()
canım benim ne nedir bilmiyom yaşayıp öğreniyom işte sen benden daha tecrubelisin bu konuda işte doktor yarın 2 3 gibi arıyacağım çarşabma hanki saatte gelmem gerektiğini söyleyecek ondan sonrada rahime bakılacak rabbim hayırlı sunuç çıkmasını nasip etsin inş sıkıntı yoktur bıraz strese girdim sanki
Insallah arkadasim
Suan elimden geldigince dua edip rabbime yalvariyorum ve elimden baska birsey gelimyor.
Ne umut etmek istiyorum nede umutsuz olmak
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize
canım bende senden çok umutluyum rabbimin izniyle bu sefer bebişin seninle olacak senle beraber gün sayacağız inş ard arda hamile kalacağız rabbim bu sefer doldurur kucaklarımızı inş
Bana tanisal hiatereskopi yapilmisti anestesisiz
buna ragmen hicbir aci hissetmedim
Korkup tedirgin olunacak bir islem degilki birde seninki anestezi altinda yapilacak
Insallah sonuc iyi ciksin ve ekstra bir islem gerekmesin
Ayni gun sonucun belli olur yazarsan sevinirim
Birde merak ettim ucretini ozelden yazarmisin
Insallah arkadasim insallah
Su an hayattaki tek istegim ta gonulden
arkadaşlar birşey soracağım çok geriye dönük okuma şansım olmadı. Dondurulmuşlarla prosedür nasıl oluyor yani tedaviye nasıl başlanıyor ve neler yapılıyor ? Benimde 12 tane dondurulmuşum var da kullanmaya karar verdiğimde beni neler bekliyor yani merak ediyorum beni aydınlatır mısınız bu konuda? Şimdiden teşekkürler..
Merhaba
Dr la konustunmu merak ettim
Bende adet oldum 8 gibi ariycam
Bakalim ne diycek
Arkadaslar
Yarin saat 14:30 da dr la randevum var
Insallah randevum iyi gecer![]()
canım benim rabbim herşeyi güzel gönlün gibi güzel etsin inş herşey yolunda gider ve bebişini alır göbüşüne yatarsın
Insallah canim
Sende su yarini bir atlat hayirlisiyla onunde bir engel kafanda soru isaret8 kalmasin
Fiyat konusunu konustunuzmu
inş canım yarını sorunsuz atlatayım bakalım inş ondan sonra herşey yolunda gider canım senin için çok dua ediyom rabbim bu sefer bebeğine kavuştursun seni inş bende dondurulmuşlarımla kavuşacağım bebeklerime
canım bana sorduysan yarın artık fiyatta süprizi olacak yarın akşam yazarım ben sana ne kadar tuttuğunu