dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Canim sana yapilacak islem histereskopi sanirim
Genel anestezi altinda yapicak sanirim
Bana.ilk tup bebek oncesi u.u de gurkan uncu tarafindan yapilmisti
Insallah sonuc iyi cikar
Beni habersiz birakma

canım benim ne nedir bilmiyom yaşayıp öğreniyom işte sen benden daha tecrubelisin bu konuda işte doktor yarın 2 3 gibi arıyacağım çarşabma hanki saatte gelmem gerektiğini söyleyecek ondan sonrada rahime bakılacak rabbim hayırlı sunuç çıkmasını nasip etsin inş sıkıntı yoktur bıraz strese girdim sanki

canim yani hersey yolunda anladigim kadariyla.iyi masaallahh.:nazar:bu seneyi hamile kapatacaksin Allahin izniyle.:52:

Insallah arkadasim:29:
Suan elimden geldigince dua edip rabbime yalvariyorum ve elimden baska birsey gelimyor.
Ne umut etmek istiyorum nede umutsuz olmak
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize

canım benim ne nedir bilmiyom yaşayıp öğreniyom işte sen benden daha tecrubelisin bu konuda işte doktor yarın 2 3 gibi arıyacağım çarşabma hanki saatte gelmem gerektiğini söyleyecek ondan sonrada rahime bakılacak rabbim hayırlı sunuç çıkmasını nasip etsin inş sıkıntı yoktur bıraz strese girdim sanki

Bana tanisal hiatereskopi yapilmisti anestesisiz
buna ragmen hicbir aci hissetmedim
Korkup tedirgin olunacak bir islem degilki birde seninki anestezi altinda yapilacak
Insallah sonuc iyi ciksin ve ekstra bir islem gerekmesin
Ayni gun sonucun belli olur yazarsan sevinirim
Birde merak ettim ucretini ozelden yazarmisin

Insallah arkadasim:29:
Suan elimden geldigince dua edip rabbime yalvariyorum ve elimden baska birsey gelimyor.
Ne umut etmek istiyorum nede umutsuz olmak
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize

canım bende senden çok umutluyum rabbimin izniyle bu sefer bebişin seninle olacak senle beraber gün sayacağız inş ard arda hamile kalacağız rabbim bu sefer doldurur kucaklarımızı inş

Bana tanisal hiatereskopi yapilmisti anestesisiz
buna ragmen hicbir aci hissetmedim
Korkup tedirgin olunacak bir islem degilki birde seninki anestezi altinda yapilacak
Insallah sonuc iyi ciksin ve ekstra bir islem gerekmesin
Ayni gun sonucun belli olur yazarsan sevinirim
Birde merak ettim ucretini ozelden yazarmisin

canım çarşabba doktor işlemi yaptıktan sonra ben odasına gittiğimde sonucumu söyler allahın izniyle

Insallah arkadasim insallah
Su an hayattaki tek istegim ta gonulden

canım benim hepimizin isteği aynı rabbim bu sefer boynumuzu bükmez inş kucağımızı doldurur inş canım benim bu sefer inş senin bebende benim bebelerimde sıkı sıkı tutunacak rabbimin izniyle 9 ay bırakmıyacaklar bizi sağlıkla kucağımıza alacağız inş bebişlerimizi

merak ettimm nasil geciyor günlerin?test günün ne zamandi sahi?insaallah müjdeli haberini duyurursun sen dee

Son düzenleme:
arkadaşlar birşey soracağım çok geriye dönük okuma şansım olmadı. Dondurulmuşlarla prosedür nasıl oluyor yani tedaviye nasıl başlanıyor ve neler yapılıyor ? Benimde 12 tane dondurulmuşum var da kullanmaya karar verdiğimde beni neler bekliyor yani merak ediyorum beni aydınlatır mısınız bu konuda? Şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar birşey soracağım çok geriye dönük okuma şansım olmadı. Dondurulmuşlarla prosedür nasıl oluyor yani tedaviye nasıl başlanıyor ve neler yapılıyor ? Benimde 12 tane dondurulmuşum var da kullanmaya karar verdiğimde beni neler bekliyor yani merak ediyorum beni aydınlatır mısınız bu konuda? Şimdiden teşekkürler..

Her dr un bu tedaviye yaklasimi farkli okudugum kadariyla
Benim dr um catlamayan yumurtam icin turnasol 2*1 hap verdi ilk 6 gun onu ictim ve 7.gun itibariyle 2*1 hap devam ve 10 unite lucrin tekrar yumurta olusumunu onleyici ve adetin 2. Gunu buyuk ibtimalle estrofem basliycam nakil oncesi bu
ve nakil sonrasi buyuk ihtimal celexson 0.4 mg ve 3*1 vajinal progestan
Benim dr un tedavi sekli bu
insallah tedaviye basladiginda hayirli sonuclar alirsin.:16:

Merhaba:3::3:

Dr la konustunmu merak ettim

Bende adet oldum 8 gibi ariycam
Bakalim ne diycek

canım yarın sabah onda doktor beni muayene edecek seni uyutacağım dedi bu gece 12 den sonra hiç bişey yemememi söyledi inş herşey yolunda gider bir sıkıntı çıkmaz ve dondurulmuşlarımı almaya sadece bir adım kalır

Insallah canim
Sende su yarini bir atlat hayirlisiyla onunde bir engel kafanda soru isaret8 kalmasin

inş canım yarını sorunsuz atlatayım bakalım inş ondan sonra herşey yolunda gider canım senin için çok dua ediyom rabbim bu sefer bebeğine kavuştursun seni inş bende dondurulmuşlarımla kavuşacağım bebeklerime

Fiyat konusunu konustunuzmu

canım bana sorduysan yarın artık fiyatta süprizi olacak yarın akşam yazarım ben sana ne kadar tuttuğunu

inş canım yarını sorunsuz atlatayım bakalım inş ondan sonra herşey yolunda gider canım senin için çok dua ediyom rabbim bu sefer bebeğine kavuştursun seni inş bende dondurulmuşlarımla kavuşacağım bebeklerime

canım bana sorduysan yarın artık fiyatta süprizi olacak yarın akşam yazarım ben sana ne kadar tuttuğunu

Insallah sende bende bu yolda emek veren maddi manevi ugrasan herkesin yuzunu guldursun rabbim.
eger pozitif sonuc alirsam benim bebegim seninkilerin ablasi yada abisi olucak.:1:
Yarin aksam iyi haberlerini bekliyorum.:16:

Back
X