dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Insallah sende bende bu yolda emek veren maddi manevi ugrasan herkesin yuzunu guldursun rabbim.
eger pozitif sonuc alirsam benim bebegim seninkilerin ablasi yada abisi olucak.:1:
Yarin aksam iyi haberlerini bekliyorum.:16:

inş iyi haberlerle gelirim canım endişe ediyom işte iş olup bitene kdarda endişem geçmeyecek rabbim inş güzel sonuçlar almamızı nasip eder eh sen önden gidiyon ben arkadan geliyom yeğenim benim kuzulardan büyük olcak rabbimin izniyle inş bundan sonra herşey hakkımızda güzel olur rabbim daha aratmaz bu dondurulmuşlarımızla yüzümüzü güldürür

merak ettimm nasil geciyor günlerin?test günün ne zamandi sahi?insaallah müjdeli haberini duyurursun sen dee
İnsallah guzel haberler veririm canım benim test tarihimi doktor 15. Güne verdi nedense ama ben cuma gunü yapmayı düşünüyorum bugün 8. Gunüm
Bu kez cok rahatım 2 gun evde dinlendim sonrasında arabayla uzun yolculuklar yaptım yaklaşık 2000 km baya gezdim sadece ilaç saatlerimde aklıma geldi transferim bu kez de böyle deniyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:)

İnsallah guzel haberler veririm canım benim test tarihimi doktor 15. Güne verdi nedense ama ben cuma gunü yapmayı düşünüyorum bugün 8. Gunüm
Bu kez cok rahatım 2 gun evde dinlendim sonrasında arabayla uzun yolculuklar yaptım yaklaşık 2000 km baya gezdim sadece ilaç saatlerimde aklıma geldi transferim bu kez de böyle deniyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:)

Surekli yatmanin hicbir faydasi oldagi ortada
En iyisini yapmissin ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi
neden 15 gun dedilerki
5. Gun emb.transfer edilmemismiydi sana
bu duruma gore sanki 8. Gun biraz erken

Canim sakin yanlis anlama
15 demisler ya 8. Gun sonucu cok erkn oldugundan yaniltici olabilir diye dedim.
Insallah bebegin seninledir
ve bu aefer hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz.:16::49:

canim hadi bir asamayi daha geride biraktiin.insaallah rahimin güzel güzel hazirlanir bu son asamada.güzel haberlerle gel yarin:16::16:

Insallah iyi haberler verebilirim.

Ha bu arada kasimda sende tedaviye basliyormussun
tesaduf gozume takildi:20:
Bizede yaz gelismeleri
Insallah bu sefer icine sinen bir drla baslarsin ve sonucunda guzel olur.:13:

Yarinki transferini sikintisiz atlatir bebeklerine kavusursun insallah.
yarinki islem bunca yillik cabanin ve acilarin bir nebzede olsa karsiligi olur insallah.
Rabbim yardimcin olsun ve guzel.haberlerle gel:49::49:

Yarinki transferini sikintisiz atlatir bebeklerine kavusursun insallah.
yarinki islem bunca yillik cabanin ve acilarin bir nebzede olsa karsiligi olur insallah.
Rabbim yardimcin olsun ve guzel.haberlerle gel:49::49:

Allaahhhh..yarin mavis bebeklerle geliyoorr..sevdaninki tubisinki de var..ve digerleri..topik bicir bicir olacak...:118::118::118::118:

Insallah iyi haberler verebilirim.

Ha bu arada kasimda sende tedaviye basliyormussun
tesaduf gozume takildi:20:
Bizede yaz gelismeleri
Insallah bu sefer icine sinen bir drla baslarsin ve sonucunda guzel olur.:13:

canim tabiki kismet olup baslayinca paylasacagim..
sifirdan deneme yapacagiz canim.insaallah hersey güzel ilerler ve kavusurum bebisime bu sefer.:52:

Her dr un bu tedaviye yaklasimi farkli okudugum kadariyla
Benim dr um catlamayan yumurtam icin turnasol 2*1 hap verdi ilk 6 gun onu ictim ve 7.gun itibariyle 2*1 hap devam ve 10 unite lucrin tekrar yumurta olusumunu onleyici ve adetin 2. Gunu buyuk ibtimalle estrofem basliycam nakil oncesi bu
ve nakil sonrasi buyuk ihtimal celexson 0.4 mg ve 3*1 vajinal progestan
Benim dr un tedavi sekli bu
insallah tedaviye basladiginda hayirli sonuclar alirsin.:16:

çok teşekkürler cevap için..demek ki tüp bebekte olduğu gibi bunda da ilaç ve iğne kullanılıyor. Ben hiç böyle düşünmemiştim. Belli bir zamanda gidicem ve embriyoları transfer edecekler diye düşünmüştüm. O zaman karar verdiğimde normal yollarla denemek daha akıllıca olacak. Bir kere doğum yaptığım için belki normal yolla kalabilirim..Allah inşallah bu çabalarınızı boşa çıkarmaz ve sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız..

çok teşekkürler cevap için..demek ki tüp bebekte olduğu gibi bunda da ilaç ve iğne kullanılıyor. Ben hiç böyle düşünmemiştim. Belli bir zamanda gidicem ve embriyoları transfer edecekler diye düşünmüştüm. O zaman karar verdiğimde normal yollarla denemek daha akıllıca olacak. Bir kere doğum yaptığım için belki normal yolla kalabilirim..Allah inşallah bu çabalarınızı boşa çıkarmaz ve sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız..

Esasinda gorundugu kadar zor degil heleki tup bebekle islemiyle karsilastirildiginda
Yumurta toplama islemi yok yani bir suru hormon tuklenmiyor anestezi yok
yumurta kalitesi dollenip dollenmedigi sikintisi yok ama yinde nakil var o bekleme suresi var
en guzeli dogal yoldan hamile kalabilmek aslinda
Insallah senin olur
karar verdigin zaman hersey gonlune gore hata bebegin bir anda gelen surprizin olsun:16:

Canim sakin yanlis anlama
15 demisler ya 8. Gun sonucu cok erkn oldugundan yaniltici olabilir diye dedim.
Insallah bebegin seninledir
ve bu aefer hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz.:16::49:

Yok canım 8. Günümde yaptirmicam dun 8. Gunümdu cuma 11. Gunüm olacak bugün de idrar testi yaptim sonuc negatif ama erken yaptım sanirim ;(

Yok canım 8. Günümde yaptirmicam dun 8. Gunümdu cuma 11. Gunüm olacak bugün de idrar testi yaptim sonuc negatif ama erken yaptım sanirim ;(

Yanlis anlamisim :1:
idrar testi bu kadar erken sonuc vermez
Cuma kanda bir baktir
insallah :49: haberini aliriz.
Rabbim emeklerinin karsiligini versin insallah.

selam feryal canım bende yarım saat oldu eve geleli rabbime şükürler olsun rahim temiz çıktı rahimde sıkıntı yok doktor dediki rahim duvarına çizikler attım bebeğin daha iyi tutunması için bundan dolayı bir kaç gün kanaman olabilir dedi herşey güzel geçti uyudum uyandım ağrım oldu bıraz şuanda da ufaktan var zaten

selam feryal canım bende yarım saat oldu eve geleli rabbime şükürler olsun rahim temiz çıktı rahimde sıkıntı yok doktor dediki rahim duvarına çizikler attım bebeğin daha iyi tutunması için bundan dolayı bir kaç gün kanaman olabilir dedi herşey güzel geçti uyudum uyandım ağrım oldu bıraz şuanda da ufaktan var zaten

Gozun aydincok sevindimm:124:
sana yapilan uygulamayi yaptiran bir arkadasim daha vardi osman beyin hastasi
faydasi var sanirim
Insallah bundan sonra hersey guzel olucak.:16:

Bende yoldayim dr a gidiyorum bakalim ne diyecek.:53:

Gozun aydincok sevindimm:124:
sana yapilan uygulamayi yaptiran bir arkadasim daha vardi osman beyin hastasi
faydasi var sanirim
Insallah bundan sonra hersey guzel olucak.:16:

Bende yoldayim dr a gidiyorum bakalim ne diyecek.:53:

canım okudum bir kaç yerde de bu yöntem tabi rabbim ol demişse işe yarıya herşey rabbimden inş bu sefer doldurur kucaklarımızı

sen uzakmısın doktora canım inş sende güzel haberlerle gel

selam kızlar. eylül 30'da transferim yapılmıştı, burda da bir kaç kez yazmıştım, ayın 12 sinde hem adet oldum hem de negatifi görmüş oldum. 3. günden beri kontrollere gidiyorum dondurulmuş transferi için. sanırım yarın en geç cuma bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. kontrollerde 2 kez kan verdim-E2 ve P4. p.tesi 18 mm olan bir yumurtam vardı. bu arada kalçadan progestan iğnesi vurunuyorum, bir de jele başladım. sanırım yumurtanın çatlaması istenmiyormuş(yani yumurta olduğu için) normalde28-29 günde bri adet olurum. yarın 21.günüm. ilk tüp denemem de 18.günde olmuştu.zaten tahlil günü regl oldum, ilaçların etkisinden belki 30.güne denk gelmişti.
aşılamada da aşılamanın 10.günü regl olmuştum, kullanılan ilaçlar benim adet döngüsünü pek etkilemiyor sanırım.
şimdi nasıl olacak acaba? bir de yumurta varken transfer yapılabiliyor mu?

Back
X