dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Arkadaşlar ilk denememde hiç böyle cıkcık canlılık yapmamıştım.. ama dün idrar testi yaptım 2 kere silik çizgiyi gördüm. akşamda dayanamadım beta hcg yaptırdım.. sonuç 1.00 miş.. keşke günümü bekleseydim derken şimdide strese attım kendimi..Benim sol tarıfımdaki böbrek yeri sanırım sırt tarafımda 2 gündür uyuşukluk gibi ağrı var.. acaba iyiyemi yorayım.. normal testim cuma günü ne dersiniz sizce değişirmi? çok üzüldüm yaaa.. dursana kızm yerinde boşuna mı diyorlar 12.gün diyee((43:

yani bugün 9.gündü, Allahtan ümit kesilmez canım belki daha tutunmamıştır, benimki 9.gün kan testi negatifti ve öyle devam etti...

bak kendinin de dedigin gibi bosuna mi 12.gün diyorlar..8.gün cikacak olsa 8.gün derlerdi ..
idrar testleri bozukmus demek ki
menacin dedigi gibi tutunma tamamlanmamistir daha belki..3.gün embriyosuydu demi?insaallah tutunuyordur daha:26:

nerelerdesiniz?
mavis napiyosunuz bebeklerle?biliyomusun kendimi korumaya ugrasiyorum ama galiba grip oluyorum:18:

canim senin dedigin bal,cörekotu,tarcin karisimini iki haftaya yakindir kullaniyorum.bugün adetimin 6.günü.ne kadar daha kullanayim ben bu karisimi?

kaçıncı gün embriyosu söylemediler bana 29 ekimdi transfer. 2 gündür belime minder koymadan oturamıyorum çok kötü belim yaaa

kaçıncı gün embriyosu söylemediler bana 29 ekimdi transfer. 2 gündür belime minder koymadan oturamıyorum çok kötü belim yaaa

canim bugün transferin 8.günü daha ..30 ekim 1. günündü.dün 7. gününmüs.3.gün embriyosuysa eger 7 günde tutunup bhcg salgilamasi görülmüs degil.yaani kan testini erken yaptirdigin icin bhcg 1.00 cikti.üzülme bosuna..cok erken yaptirdin testi.umut etmeye devam cumaya kadar..insaallah bebegin seninledir..

Son düzenleme:
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor dedi, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...

o nasıl bir şey cnm yaa, hiç sıkma canını, belki arkadan geliyordur bebiş, zor bir durum ama elinden gelenin en iyisini zaten yapmışsındır.
tekrardan ne zaman gideceksin peki?

canim senin dedigin bal,cörekotu,tarcin karisimini iki haftaya yakindir kullaniyorum.bugün adetimin 6.günü.ne kadar daha kullanayim ben bu karisimi?

cnm ben tedaviye başladığım zaman başlamıştım yemeye yani herhalde adetin 2.ya da 3.günü ve transfer tarihine kadar yemiştim. Senin tedavin nasıl kısa mı uzun mu ne aşamadasın bilmiyorum ama ben bu şekilde kullanmıştım. Sende öyle yap. İşe yarayacağına inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyorum..

küçüktür küçüktür ondan görülmemiştir. Öyle düşün öyle olsun cnm. Bunun birçok örnekleri var. Yani görünmeyip sonradan kalp atışları duyulan. Seninki de öyledir. Geç tutunmuştur belki de ne bilim ama sen bir sonraki randevuna kadar olumlu düşünmeye çalış..

hayatım benim test günümde cumartesi çok ağır grip olduğum ve migren ataklarım olduğu için dün gidip test yaptırmak istedim özel bir labratuvarda ve bana söylenen şuydu dayanmaya çalışın çünkü 7.günde negatif çıkma olasılığı çok yüksek 9.gün tam olarak kana geçiyor siz negatif diye ilaç kullanmaya başlarsınız ve oluşan gebeliği tehlikeye sokarsınız cumartesiye kadar dayanın dediler ve yaptırmadan geri geldim çıkacak olsa yaparlardı sonuçta para kazanmak deilmi onların derdi sende takma kafana çok erken sabret dua et...

nerelerdesiniz?
mavis napiyosunuz bebeklerle?biliyomusun kendimi korumaya ugrasiyorum ama galiba grip oluyorum:18:

ahh teyzoşş ahh mahvoldum ben bu bebeler tutundularsa bu haldeyken kesin doğarlar çünkü çok hastayım nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum 1,5kilo vermişim 1 haftada ve migrenle uğraşıyorum iki gündür cumartesi pozitif görürsem şok olucam hiç beklemiyorum kendimi yeni tedaviye hazırlıyorum

o nasıl bir şey cnm yaa, hiç sıkma canını, belki arkadan geliyordur bebiş, zor bir durum ama elinden gelenin en iyisini zaten yapmışsındır.
tekrardan ne zaman gideceksin peki?

Haftaya gideceğim bakalım hayırlısı....

kızlar dondurulmuş tedavisinde progestan iğne kullandınız mı?
beni mahvetti bu iğneler, bir de sağ tarafım enfeksiyon olmuş, iğne çok batırılmadan yapıldığı için
fitil olanı kullanılsa keşke yaa, 5 gündür sersem etti beni

ben fitil kullanmıştım onu da kullanabilirdin ama doktor vermiştir tabi sana onu..onlar ne derse yapıyoruz sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…