Arkadaşlar ilk denememde hiç böyle cıkcık canlılık yapmamıştım.. ama dün idrar testi yaptım 2 kere silik çizgiyi gördüm. akşamda dayanamadım beta hcg yaptırdım.. sonuç 1.00 miş.. keşke günümü bekleseydim derken şimdide strese attım kendimi..Benim sol tarıfımdaki böbrek yeri sanırım sırt tarafımda 2 gündür uyuşukluk gibi ağrı var.. acaba iyiyemi yorayım.. normal testim cuma günü ne dersiniz sizce değişirmi? çok üzüldüm yaaa.. dursana kızm yerinde boşuna mı diyorlar 12.gün diyee(( 43:
Arkadaşlar ilk denememde hiç böyle cıkcık canlılık yapmamıştım.. ama dün idrar testi yaptım 2 kere silik çizgiyi gördüm. akşamda dayanamadım beta hcg yaptırdım.. sonuç 1.00 miş.. keşke günümü bekleseydim derken şimdide strese attım kendimi..Benim sol tarıfımdaki böbrek yeri sanırım sırt tarafımda 2 gündür uyuşukluk gibi ağrı var.. acaba iyiyemi yorayım.. normal testim cuma günü ne dersiniz sizce değişirmi? çok üzüldüm yaaa.. dursana kızm yerinde boşuna mı diyorlar 12.gün diyee(( 43:
bak kendinin de dedigin gibi bosuna mi 12.gün diyorlar..8.gün cikacak olsa 8.gün derlerdi ..
idrar testleri bozukmus demek ki
menacin dedigi gibi tutunma tamamlanmamistir daha belki..3.gün embriyosuydu demi?insaallah tutunuyordur daha:26:
kaçıncı gün embriyosu söylemediler bana29 ekimdi transfer. 2 gündür belime minder koymadan oturamıyorum çok kötü belim yaaa
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor dedi, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
canim senin dedigin bal,cörekotu,tarcin karisimini iki haftaya yakindir kullaniyorum.bugün adetimin 6.günü.ne kadar daha kullanayim ben bu karisimi?
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor dedi, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
nerelerdesiniz?
mavis napiyosunuz bebeklerle?biliyomusun kendimi korumaya ugrasiyorum ama galiba grip oluyorum:18:
küçüktür küçüktür ondan görülmemiştir. Öyle düşün öyle olsun cnm. Bunun birçok örnekleri var. Yani görünmeyip sonradan kalp atışları duyulan. Seninki de öyledir. Geç tutunmuştur belki de ne bilim ama sen bir sonraki randevuna kadar olumlu düşünmeye çalış..
o nasıl bir şey cnm yaa, hiç sıkma canını, belki arkadan geliyordur bebiş, zor bir durum ama elinden gelenin en iyisini zaten yapmışsındır.
tekrardan ne zaman gideceksin peki?
Haftaya gideceğim bakalım hayırlısı....
kızlar dondurulmuş tedavisinde progestan iğne kullandınız mı?
beni mahvetti bu iğneler, bir de sağ tarafım enfeksiyon olmuş, iğne çok batırılmadan yapıldığı için
fitil olanı kullanılsa keşke yaa, 5 gündür sersem etti beni
ama 10 gündür kullanıyorum
sen şu anda tedavi aşamasında mısın yoksa hamile misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?