canı gönülden diliyorum, rabbim bu sefer sevindirir ve umarım bu sevinç ve mutluluk hali bir ömür sürer, artık kimsenin bu konuda sıkıntı çekmesine katlanamıyorum, son 3-4 gündür etrafımda bir sürü normal gebelik haberi alıyorum, psikolojim normal değil, başka bir alemde gibiyim...
Al bendende o kadar.
Rabbim kimseye aratmasin diledikleri zaman nasip etsin.
Ama bu aralar bende.o kadar cok hamilelik haberi aldimki
15 eylulde evlenen bir tanidigim hamile ve olurmu diye denedik yoksa istemiyordum diyor.
bugun transferin 8.günü ve ben :18::18: dayanamayıp silik çizgiyi görenler kulubündenim.. Yanlışmı yaptım doğrumu bilmiyorum. var yada yok anne olmak anne hissetmek güzel şeymişşşşş....:)
hayırlı olsun cnm inşallah doğrudur seninde dondurulmuşmuydu benimde 6.günüm bu gün
Tebriklerrrrr valla benimde 6. Gün bugün çok heyecanlıyım test yapsam çıkarmı????
doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...
canim catlatma ignesi yapmadiysaann...yapip üstünden 10 gün gectiysee...eeee
silik cizgin büyük ihtimal hamilelikten benceee
doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...
hanimlar bisey soracagim..
transferden hemen önce rahim kalinliginizi (embriyolari koymadan az önce)ölcüyorlar mi.?
son transferde dikkatimi cekti ben sordum ki rahim kalinligim kac diye..
doktor embriyolari koyduktan sonra söyledi.
simdi söyle bisey okumustum.
rahimin heryeri ayni kalinlikta olmuyomus.transferden önce bakip rahimin neresinin kalinligi uygunsa oraya birakiliyormus embriyo..
dogru mu duymusum?benim doktor yanlis mi yapiyor?ikaz etsem mi?
canım çok geçmiş olsun keşke deseydin bana yapışıklık olmaz dediniz şimdi sonuç bu diye açık açık söyleseydin farklı doktorla devam edeceğim diye herşeyde bir hayır vardır üzülme canım şerde bile hayır vardır Allah temiz kapılar açsın inşallah
bunu söyleme gereği bile duymadım, gözlerimin içine bakamaması bana yetti, ben biliyorum ya bu bana yeter gereksiz polemiğe bile girmedim boş verrrr, bakalım bu sefer farklı birkaç doktora görüneceğim ondan sonra karar vereceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?