dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Merhaba sevda nasılsın :3: ne zamandır görüşemedik iyisindir umarım

canımmmmmmmm :16: asıl sen nasılsın :16: çok sevındım senı gördüğüme :16: iyiyim çok şukur. miğde bulantılarından dolayı giremiyordum doğru durust nete. girsemde arada bi bakıp cvp vereceksem verıp çıkıyordum. çok yorgunluk çökuyor bu aralar üzerime. miğdem de iyice düzelmeyince, hasta gibi oluyor işte insan keyifsiz.. ama onun haricinde herşey yolunda şükür. cuma gunu cinsiyetinide öğrendim. erkek olacak :) sen nasılsın neler yapıyorsun. yazmamışsın hiç buralara sende??

canımmmmmmmm :16: asıl sen nasılsın :16: çok sevındım senı gördüğüme :16: iyiyim çok şukur. miğde bulantılarından dolayı giremiyordum doğru durust nete. girsemde arada bi bakıp cvp vereceksem verıp çıkıyordum. çok yorgunluk çökuyor bu aralar üzerime. miğdem de iyice düzelmeyince, hasta gibi oluyor işte insan keyifsiz.. ama onun haricinde herşey yolunda şükür. cuma gunu cinsiyetinide öğrendim. erkek olacak :) sen nasılsın neler yapıyorsun. yazmamışsın hiç buralara sende??

Ahhhh canımmm benimmm çok sevindim iyi olduğuna, olsun tatlı yorgunluklar bunlar, geçecek inşallah bu da bir süreç, çok şükür oğluşunda iyi gerisi gelir geçer, bende kürtaj oldum biliyorsun 8. Haftada bebisin kalp atışı yoktu, 40 günü geçti işte adet olmayı bekliyorum, son adet tarihim 20 eylül hesap et artık karnım öyle şişti ki hamile gibiyim :1: Mayıs ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz kismet olursa, bende de haberler böyle, güzel haberlerini bekliyorum tatlım görüşmek üzere...

evet canım burda saklama suresı yasal olarak 5 yıl. benımde geride üç tane kaldığı için beş yıl dolmadan bir kez daha denemeyı şimdiden düşünüyoruz..

feryalcim nasılsın tatlım? uzun zamandır giremiyordum şimdi musait olunca bi bakınayım dedim. yine hummalı araştırmalar içindesin. Rabbim yardımcın olsun inş. sen hangi şehirdeydin, ist değildi sanırım?

Merhaba :3::3:
seni gordugume sevindim
hersey yoludadir insallah
masallah 16 haftalik olmusuz :nazar:

Ben bursadayim canim.
Dr um prof. Ve bursanin en iyisi sayilir ama korkuyorum galiba

Bebegin cinsiyetide ogrenilmis ne guzel:81:
erkek annesi olucaksin:nazar:
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek:

Ha bu arada ikinci planlari bile yapiliyor insallah

Gunler nasil geciyor
Yatarakmi yoksa normal hayatina devam ederekmi geciriyorsun gunlerini

merhaba ahnurcum. ciddi sıkıntılar atlatmıssın. Rabbım bi daha yaşatmasın. bende ilk deneme de ohss olmuştum. çok kötu bir duygu o yaaa. karnın geriliyor nefes alamıyorsun.. Allahım yaşatmasın kimseye.. tutmamıştı tabi.. çok şukur ikinci denemede dondurulmuşlarla tuttu. inş senın de ikincide tutar..

canım, doktorunun söyledıklerını unuttuğunu duşunuyorsan kesınlıkle hatırlat derim. ne olur ne olmaz

sağol canım sana da inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder. ben de ohss oldum ertelendi transferim 2 ay. bu ay yapılacak işte şimdilik günde 4 tane hap içiyorum çarşamba 14. günüm ikinci kontrolüm var.o zaman konuşucam doktorumla iğne nin daha etkili olduğunu düşünüyorum ama dondurulmuş da fitil uyguluyoruz genelde dedi. ama iğne kullanıp dondurulmuşlarla hamile kalanı da gördüm. zaten 1 düşüğüm var ve rahim anomalim var.
ben merak ettim sen neler kullandın donmuş tedavisinde canım. biraz bilgi verirmisin bana

feryal canım öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım nasılsın ben nasipse perşembe histereskopi olcam ondan sonra ki adetimlede heralde tedavime tam start veririm inş bir aksilik olmaz canım dua et

Kızlar dün 9. Günümdü 6.1 ölçüldü rahim ilacı arttırdı gebelik testine kadar günde 4 tane içicem 5 ocak salı yine kontrol var o zaman duruma göre progestan fitil başlayıp 5 ocak cumartesi yada 7 ocak paArtesi yaparız transferinizi dediler. Doktor ilk kontrole göre gayet iyi kalınlaşmış dedi sizce nasıl?

Ercelf. Bu defamı progestan kullanmak zorundayız??? Benim Dr hiç birşeyi net açıklamıyor.

Benim transfer günümde ayın 5 gibi olacakmış. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.

Son düzenleme:
Ercelf. Bu defamı progestan kullanmak zorundayız??? Benim Dr hiç birşeyi net açıklamıyor.

Benim transfer günümde ayın 5 gibi olacakmış. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.

Canım ben de açıklama yapmayınca doktorum deli oluyorum önümü görmek istiyorum sırasıyla ne kullanacağımı bilmek istiyorum ben özellikle soruyorum bana transferden 3 gün önce progestan fitil başlicaklarını söylediler bakalım yarın ki kontrole göre 5 inde yada 7 sinde olacakmış transfer bilgi veririm sana. Sen hangi aşamadasın hap mı içiyosun him ölçüldü mü kalınlık?

feryal canım öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım nasılsın ben nasipse perşembe histereskopi olcam ondan sonra ki adetimlede heralde tedavime tam start veririm inş bir aksilik olmaz canım dua et

Ilk once 2013 hepimiz icin mutluluklarla dolu bir yil olsun insallah.:16:
Inan az once aklima geldin yazdimi ne zaman gidecek diye
Insallah persembe hayirlisi ile atlatacaksin operasyonu
hep aklimdasin
Dua etmemmi hep ediyorum herkese

Eminim sende dua okuyorsundur ama ben
4444 salati tefriciye ve
41 meryem suresi ve 70.000 kelimei tevhid okumustum 2 rekat namaz kilarak
Aklinda bulunsun

Persembe gelir gelmez yaz emi:48:

hep aklimdasin

4444 salati tefriciye ve
Aklinda bulunsun

şu an 8 haftalı hamileyim ama kanamam var yarın kontrole çağırdı bakalım nasip sende kendinden bahsedersen sevinirim

şu an 8 haftalı hamileyim ama kanamam var yarın kontrole çağırdı bakalım nasip sende kendinden bahsedersen sevinirim

Merhaba :79::79:
Evet osman beyin hastasiyim
Ben seni bir topicten hatirliyorum hani sinem 8484 un yazdigi

Ben iki negatif tup beebek.sonrasi buldum osman beyi
Pihtilasma genetik bagisiklik vs testlerini yaptirdi
Tanisal histereskopi yapildi ve sikintinin her iki tupte oldugu ortaya cikti ve cikartildi
ve bu sebepten ilk iki islemi yapilmamis saydi dr
Ve benim icin bana gore 3. Deneme iki nakil ve ikiz gebelik ama bu seferde serviks yetersizligi cikti onume dikis atildi ama buna ragmen bebeklerimi 24.haftada erken dogumla kaybettim.

Ve dr um kesinlikle ikiz gebelik istemiyor ayni sorunu yasarim diye
iki kez dond.emb nakli yaptik tek ve iki nakil olmak uzere ama sonuc negatif oldu
En son islem aealikta yapildi
Simdi tekrar baatan basliycam ama korkuyorum artik.:27:
Iki nakil basari sansini arttiriyor ama ikiside tutarsa reduksiyon diyor tek nakille sansim az
Bilmiyorum ne yapicam.
benim eurumum bundan ibaret iste

Senin bebegin yada bebeklerin hayirli olsun
Insallah yarin iyi haberlerle gelirsin
sende kendinden yazsana:48:

hep aklimdasin

4444 salati tefriciye ve
Aklinda bulunsun

canım nasipse perşembe saat onda doktordayım dua et sıkıntı olmasın

canım transfere yakın tefriciye çektim temmuzdan beri meryem sursini okuyom kelimemeyi tevhidide çekiyom rabbim kabul eder inş ve bu sefer benimde yüzüm güler inş

inş sende bu başlayacağın tedavin son olur canım bende sana çok dua ediyom

beyazceyiz rabbim bebeğini sana bağışlasın ilk haftalarda kanama oluyo kendine dikkat et inş yarın dktordan güzel haberlerle gelirsin

canım nasipse perşembe saat onda doktordayım dua et sıkıntı olmasın

canım transfere yakın tefriciye çektim temmuzdan beri meryem sursini okuyom kelimemeyi tevhidide çekiyom rabbim kabul eder inş ve bu sefer benimde yüzüm güler inş

inş sende bu başlayacağın tedavin son olur canım bende sana çok dua ediyom

O zaman persembe oglen iyi haberlerini yazmani bekliycam:81:
Hersey yolunda gider insallah ve sikinti cozulur

Buralarda hepimiz kader ortagiyiz acilarimiz iatedigimiz ayni
Rabbim banada iateyen herkesede en kisa surede evladina kavuatursun.:16:

O zaman persembe oglen iyi haberlerini yazmani bekliycam:81:
Hersey yolunda gider insallah ve sikinti cozulur

Buralarda hepimiz kader ortagiyiz acilarimiz iatedigimiz ayni
Rabbim banada iateyen herkesede en kisa surede evladina kavuatursun.:16:

evet canım hepimiz bu yolda kader ortağıyız rabbim inş benim dondurulmuşlarla yüzümü güldürür seninde yeni tedavinle rabbim daha fazla arattırmaz inş bu tedavilerimiz son olur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur

evet canım hepimiz bu yolda kader ortağıyız rabbim inş benim dondurulmuşlarla yüzümü güldürür seninde yeni tedavinle rabbim daha fazla arattırmaz inş bu tedavilerimiz son olur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur

Insallah arkadasim
Burda yazan bir arkadasimiz don.emb. ile ikiz hamile suan
insallah rabbim sanada kismet etmistir.

Cunku telafi olmayan manevi bir yana maddi olarakta cok yiprandik hepimiz

Dr a islemi neden tekrar yapicagini sorarmisin
Genelde sorun varsa lk islemde belli oluyor merak ettim

Insallah arkadasim
Burda yazan bir arkadasimiz don.emb. ile ikiz hamile suan
insallah rabbim sanada kismet etmistir.

Cunku telafi olmayan manevi bir yana maddi olarakta cok yiprandik hepimiz

Dr a islemi neden tekrar yapicagini sorarmisin
Genelde sorun varsa lk islemde belli oluyor merak ettim

canım rahim kalınlaşmayıp tedaviyi iptal ettiya doktor o gün dediki tekrar rahime bakalım neden kalınlaşma olmadı diye bir sıkıntımı olduda kalınlaşma olmadı diye bakıcak rahime doktor

canım inş fazla umutlanmak istemiyom ama bundan sonra olmazsa ne yaparım onuda bilmiyom rabbim inş bu sefer banada nasip eder rabbim daha fazla caresizlikle imtihan etmez bende dondurulmuşlarımla kavuşurum bebişlerime rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X