Merhaba sevda nasılsınne zamandır görüşemedik iyisindir umarım
canımmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sevda nasılsınne zamandır görüşemedik iyisindir umarım
canımmmmmmmmasıl sen nasılsın
çok sevındım senı gördüğüme
iyiyim çok şukur. miğde bulantılarından dolayı giremiyordum doğru durust nete. girsemde arada bi bakıp cvp vereceksem verıp çıkıyordum. çok yorgunluk çökuyor bu aralar üzerime. miğdem de iyice düzelmeyince, hasta gibi oluyor işte insan keyifsiz.. ama onun haricinde herşey yolunda şükür. cuma gunu cinsiyetinide öğrendim. erkek olacak :) sen nasılsın neler yapıyorsun. yazmamışsın hiç buralara sende??
evet canım burda saklama suresı yasal olarak 5 yıl. benımde geride üç tane kaldığı için beş yıl dolmadan bir kez daha denemeyı şimdiden düşünüyoruz..
feryalcim nasılsın tatlım? uzun zamandır giremiyordum şimdi musait olunca bi bakınayım dedim. yine hummalı araştırmalar içindesin. Rabbim yardımcın olsun inş. sen hangi şehirdeydin, ist değildi sanırım?
Normal tedavideki gibi sık gitmiyosun canım 2-3 kez gitmen yeterli oluyor.
merhaba ahnurcum. ciddi sıkıntılar atlatmıssın. Rabbım bi daha yaşatmasın. bende ilk deneme de ohss olmuştum. çok kötu bir duygu o yaaa. karnın geriliyor nefes alamıyorsun.. Allahım yaşatmasın kimseye.. tutmamıştı tabi.. çok şukur ikinci denemede dondurulmuşlarla tuttu. inş senın de ikincide tutar..
canım, doktorunun söyledıklerını unuttuğunu duşunuyorsan kesınlıkle hatırlat derim. ne olur ne olmaz
Kızlar dün 9. Günümdü 6.1 ölçüldü rahim ilacı arttırdı gebelik testine kadar günde 4 tane içicem 5 ocak salı yine kontrol var o zaman duruma göre progestan fitil başlayıp 5 ocak cumartesi yada 7 ocak paArtesi yaparız transferinizi dediler. Doktor ilk kontrole göre gayet iyi kalınlaşmış dedi sizce nasıl?
Ercelf. Bu defamı progestan kullanmak zorundayız??? Benim Dr hiç birşeyi net açıklamıyor.
Benim transfer günümde ayın 5 gibi olacakmış. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.
feryal canım öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım nasılsın ben nasipse perşembe histereskopi olcam ondan sonra ki adetimlede heralde tedavime tam start veririm inş bir aksilik olmaz canım dua et
Ilk once 2013 hepimiz icin mutluluklarla dolu bir yil olsun insallah.
Inan az once aklima geldin yazdimi ne zaman gidecek diye
Insallah persembe hayirlisi ile atlatacaksin operasyonu
hep aklimdasin
Dua etmemmi hep ediyorum herkese
Eminim sende dua okuyorsundur ama ben
4444 salati tefriciye ve
41 meryem suresi ve 70.000 kelimei tevhid okumustum 2 rekat namaz kilarak
Aklinda bulunsun
Persembe gelir gelmez yaz emi![]()
şu an 8 haftalı hamileyim ama kanamam var yarın kontrole çağırdı bakalım nasip sende kendinden bahsedersen sevinirim
Ilk once 2013 hepimiz icin mutluluklarla dolu bir yil olsun insallah.
Inan az once aklima geldin yazdimi ne zaman gidecek diye
Insallah persembe hayirlisi ile atlatacaksin operasyonu
hep aklimdasin
Dua etmemmi hep ediyorum herkese
Eminim sende dua okuyorsundur ama ben
4444 salati tefriciye ve
41 meryem suresi ve 70.000 kelimei tevhid okumustum 2 rekat namaz kilarak
Aklinda bulunsun
Persembe gelir gelmez yaz emi![]()
şu an 8 haftalı hamileyim ama kanamam var yarın kontrole çağırdı bakalım nasip sende kendinden bahsedersen sevinirim
canım nasipse perşembe saat onda doktordayım dua et sıkıntı olmasın
canım transfere yakın tefriciye çektim temmuzdan beri meryem sursini okuyom kelimemeyi tevhidide çekiyom rabbim kabul eder inş ve bu sefer benimde yüzüm güler inş
inş sende bu başlayacağın tedavin son olur canım bende sana çok dua ediyom
O zaman persembe oglen iyi haberlerini yazmani bekliycam:81:
Hersey yolunda gider insallah ve sikinti cozulur
Buralarda hepimiz kader ortagiyiz acilarimiz iatedigimiz ayni
Rabbim banada iateyen herkesede en kisa surede evladina kavuatursun.![]()
evet canım hepimiz bu yolda kader ortağıyız rabbim inş benim dondurulmuşlarla yüzümü güldürür seninde yeni tedavinle rabbim daha fazla arattırmaz inş bu tedavilerimiz son olur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
Insallah arkadasim
Burda yazan bir arkadasimiz don.emb. ile ikiz hamile suan
insallah rabbim sanada kismet etmistir.
Cunku telafi olmayan manevi bir yana maddi olarakta cok yiprandik hepimiz
Dr a islemi neden tekrar yapicagini sorarmisin
Genelde sorun varsa lk islemde belli oluyor merak ettim