dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

ekimin 10-15 arası olur büyük ihtimalle rahim kalınlığı sağlanırsa yani adetinin 14. ve 20.günü arası oluyor bu da genelde, hadi bakalım Allah yüzünü güldürsün, senin zaten çok fazla uyarıldığı için yumurtaların sadece ertelenmişti bu da moral olarak iyi hissettiriyordur, umarım ben de toparlanırım o güne kadar :))

Bayrama sarksaydi iyiydi izin problemim olmazdi neyse hayirlisi, emin ol sende toparlanirsin her düştüğünde daha çabuk ayağa kalkıyor insan bu benim 4. Denemem biliyorsun toparlanmak zorundayız ileride keşke dememek için, bu arada tedavim ertelenmedi her denemede olduğu gibi fazla gelişeceğini biliyorduk tedaviyi bu şekilde planlamıştı doktorum süpriz olmadı yani sende bol bol dua et ve kafana takmaya çalış :21: çok cici anneler olacağız inşallah inan buna :34:

Bayrama sarksaydi iyiydi izin problemim olmazdi neyse hayirlisi, emin ol sende toparlanirsin her düştüğünde daha çabuk ayağa kalkıyor insan bu benim 4. Denemem biliyorsun toparlanmak zorundayız ileride keşke dememek için, bu arada tedavim ertelenmedi her denemede olduğu gibi fazla gelişeceğini biliyorduk tedaviyi bu şekilde planlamıştı doktorum süpriz olmadı yani sende bol bol dua et ve kafana takmaya çalış :21: çok cici anneler olacağız inşallah inan buna :34:
ınsallah bu sefer yuzumuz gulecek canım... toparlanmak zorundayız elbette.. cunku bız bebeklerımızı gercekten cok ıstıyoruzz :)
benim de tam o günlere denk gelecek transferim eğer reglimde bir gecikme olmazsa, belli mi olur belki karşılaşırız:1:Allah gönlümüzdekini verir bu sefer inşallahhhh...
ınsallah canım.. bende bu ay 30 unda reglı oldum sarkmazsa asagı yukarı aynı tarıhlerde transferımız olur... ve ınsallah bu kez cok guzel olur :)
saol cnm ıns hepımızın duaları kabul olur bebıslerımızı alırız kucagımıza...

ınsallah canım ınsallahhh :)

evet kızlar bugun yıne doktora gıttım ve pazartesı transfer oluyoooooo mutluyum umutluyum ama korkuyorumda aynı zamanda aynı seyı tekrar yasamak ıstemıyorum NEGATİF İSTEMIYORUMMMM :(

evet kızlar bugun yıne doktora gıttım ve pazartesı transfer oluyoooooo mutluyum umutluyum ama korkuyorumda aynı zamanda aynı seyı tekrar yasamak ıstemıyorum NEGATİF İSTEMIYORUMMMM :(

rahat olmaya çalış, olumlu düşün, sen ne kadar rahat ve stressiz olursan sonucun olumlu olma ihtimali de bir o kadar artar, Allahın izniyle olacak bu sefer:49::49::49:

Hayirli olsun
Pazartesi yuksek moralle git olcagina inanarak ve insallah 12.gun sonraPOZITIF sonucla gel.:16:

aynen canim yaa.yeni deneme yeni umut hemde yine korkular getiriyor.benimde 3. denemem olacak.ilkinde nerdeyse hic korkum yoktu.2.nin korkulari 1.den kalmaydi.3.nün korkulari katlandi.kendi kendime diyorum ki ne yasanacaksa yasanacak.üzüntüyse üzüntü sevincse sevinc.olgunlasiyoruz bu tedaviler sayesinde:)) korkularimiza kulak asmayacagiz.umut tarafinda duracagiz.:)

aynen canim yaa.yeni deneme yeni umut hemde yine korkular getiriyor.benimde 3. denemem olacak.ilkinde nerdeyse hic korkum yoktu.2.nin korkulari 1.den kalmaydi.3.nün korkulari katlandi.kendi kendime diyorum ki ne yasanacaksa yasanacak.üzüntüyse üzüntü sevincse sevinc.olgunlasiyoruz bu tedaviler sayesinde:)) korkularimiza kulak asmayacagiz.umut tarafinda duracagiz.:)

oyle cnm ya ne kadar uzulursen okdar yıpranıyosun aynı ama bır okadar da olgunlasıyosun allahım daha buyuk dert vermesın ıns yuzumuz gulecek he bugun he yarın gec olsunda guc olmazın allah buyuktur ol demesı yeterlı gerısı bos :)

Back
X