9 agustostu son adetim.yarindan itibaren bekliyorum.15 gün sonraysa bu ayin icinde olabilir demekki benim transferimde.ben almanyada yaptiriyorum canim.
hmm ıns cnm ya hayırlısı olsun yaklasık 2 senedır beklıyoruz bızımkıler nazlı bıraz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 agustostu son adetim.yarindan itibaren bekliyorum.15 gün sonraysa bu ayin icinde olabilir demekki benim transferimde.ben almanyada yaptiriyorum canim.
senin embriyolar kacinci gün?kac tane koydurtacaksin?
hmm ıns cnm ya hayırlısı olsun yaklasık 2 senedır beklıyoruz bızımkıler nazlı bıraz :)
nazlilar yaa.bilseler dondurulacaklarini belki naz yapmazlardi demi,,:))))
kendiminkileri de kattim espriydi yanlis anlasilmasin:))
Canim nasil bir tedavi uygulandi sana
Ben birkez dondurulmus embriyo transferi yaptirdim.ve rahim tabakasini kalinlastirmak icin 3*1 estrofem tablet kullandim.
Nakil sonrasida progeston 3*1 ve celexsone 0.4 mg (pihtilasma sorunum olmadigi halde onlem amacli)
bende ayin 24 u gibi adet olucam bu ay tedaviye baslMak istiyorum ama maddi sebeplerle bir sonraki aya kalabilir.
bana bu kez iki nakil yapilicak.
Dondurulmus nakil icin ne odeyeceksiniz nerdeve hangi sehirde yapilacak.
Ben bursa dayim.merkez A.R.T prof.dr osman develioglu
aynen cnm ama urkutucu aslında 'DONDURULMUS' :)
Canim nasil bir tedavi uygulandi sana
Ben birkez dondurulmus embriyo transferi yaptirdim.ve rahim tabakasini kalinlastirmak icin 3*1 estrofem tablet kullandim.
Nakil sonrasida progeston 3*1 ve celexsone 0.4 mg (pihtilasma sorunum olmadigi halde onlem amacli)
bende ayin 24 u gibi adet olucam bu ay tedaviye baslMak istiyorum ama maddi sebeplerle bir sonraki aya kalabilir.
bana bu kez iki nakil yapilicak.
Dondurulmus nakil icin ne odeyeceksiniz nerdeve hangi sehirde yapilacak.
Ben bursa dayim.merkez A.R.T prof.dr osman develioglu
papatyam benim tam 6 tüp bebek tedavim oldu ve her seferinde eşim dondurmamıza izin vermedi enbriyoların son transferimde eşim yoktu yanımda bende bunu fırsat bilerek dondurmuştum kalanları
donduralımmı diye sorduğunda doktorum eşimin verdiği cevap şuydu " ben buzluktan çıkan sebzeyi bile sevmiyorum istemem dondurulmasını " doktorum kahkaha atmıştı sonrada transfer sırasında personele anlatınca hepbirlikte gülmüştük komik adam yaf kocam
ama varya eğer bu dondurulmuşlarla sonuca ulaşır bebeğimi kucağıma alırsam eşimin başının etini yerim :))))
:)))))) cok guldum ya :))))) valla cnm benım esım ıstedı aynı seylerı yasama dedı hazır varken donduralım tmm dedım ıns alırsın cnm ıns hepımız alırız ben bu kez umutluyum ıcımden bır ses olucak dıyo ıns
hayatım o içindeki ses bendede var nedendir bilmiyorum :)))
ne zman bellı olucak cnm senın kı
benim bu ayın 22-26 arasında 2.lenfosit aşım olucak ekimin sonunda 3. aşı işleminden sonra transfer için ilaç larımı kullanmaya başlıcam kısacası transferim kasım ayında sanırım evlilik yıldönümümüze denk gelicek :) test tarihimde tabi hesaplamalarım tutarda adetimde gecikme yada erken gelme olmazsa.
ıns hersey guzel gıder :)
inşallah korkuyorum çözünmede sorun yaşanırsa eğer sağlıklı çözünmezlerse diye![]()
bence oyle dusunme cnm ben onu hıc dusunmedım ıyı dusun ıyı olsun bende cok karamsardım ama doktorum ve esım benı rahatlattılar :))
hiç kimsenin sözleri beni rahatlatmıyor artık okadar güçsüzümki bu günler geçicek diyorum sadece bir gün herşey geride kalıcak rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE
cok haklısın cnm ben cok agladım yalvardım yıprattım kendımı ama bı faydası yok beklıcez baska yol yok![]()