dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Canim nasil bir tedavi uygulandi sana
Ben birkez dondurulmus embriyo transferi yaptirdim.ve rahim tabakasini kalinlastirmak icin 3*1 estrofem tablet kullandim.
Nakil sonrasida progeston 3*1 ve celexsone 0.4 mg (pihtilasma sorunum olmadigi halde onlem amacli)
bende ayin 24 u gibi adet olucam bu ay tedaviye baslMak istiyorum ama maddi sebeplerle bir sonraki aya kalabilir.
bana bu kez iki nakil yapilicak.
Dondurulmus nakil icin ne odeyeceksiniz nerdeve hangi sehirde yapilacak.
Ben bursa dayim.merkez A.R.T prof.dr osman develioglu

Ben birkez dondurulmus embriyo transferi yaptirdim.ve rahim tabakasini kalinlastirmak icin 3*1 estrofem tablet kullandim.
Nakil sonrasida progeston 3*1 ve celexsone 0.4 mg (pihtilasma sorunum olmadigi halde onlem amacli)
bende ayin 24 u gibi adet olucam bu ay tedaviye baslMak istiyorum ama maddi sebeplerle bir sonraki aya kalabilir.

feryal bende bursada pembe mavide nevin hanımla yaptırıcam dondurulmuş transferimi doktorum 500$ dedi işlem ücretine kullandığın tüm ilaçları bende kullanıcam vanım

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah müjdeler alır bebeklerimize kavuşuruz

aynen cnm ama urkutucu aslında 'DONDURULMUS' :)

papatyam benim tam 6 tüp bebek tedavim oldu ve her seferinde eşim dondurmamıza izin vermedi enbriyoların son transferimde eşim yoktu yanımda bende bunu fırsat bilerek dondurmuştum kalanları

donduralımmı diye sorduğunda doktorum eşimin verdiği cevap şuydu " ben buzluktan çıkan sebzeyi bile sevmiyorum istemem dondurulmasını " doktorum kahkaha atmıştı sonrada transfer sırasında personele anlatınca hepbirlikte gülmüştük komik adam yaf kocam

ama varya eğer bu dondurulmuşlarla sonuca ulaşır bebeğimi kucağıma alırsam eşimin başının etini yerim :))))

cnm adetın 2 gunu gıttım 3 kere gıdıyosun aynı ılacları kullanıyoruz< yanlız progeston bugun basladım yanı transefe 4 gun kala celexsone kullanmadım 1250 dolar odıcem 250 dolar dondurma 1000 dolar cozdurme benım tek olucak ıkıncı denemem ıst fulya jınemedde olucak harıka doktorumla munıp beyle ıns allah herkeze nasıp eder cnm.

papatyam benim tam 6 tüp bebek tedavim oldu ve her seferinde eşim dondurmamıza izin vermedi enbriyoların son transferimde eşim yoktu yanımda bende bunu fırsat bilerek dondurmuştum kalanları

donduralımmı diye sorduğunda doktorum eşimin verdiği cevap şuydu " ben buzluktan çıkan sebzeyi bile sevmiyorum istemem dondurulmasını " doktorum kahkaha atmıştı sonrada transfer sırasında personele anlatınca hepbirlikte gülmüştük komik adam yaf kocam

ama varya eğer bu dondurulmuşlarla sonuca ulaşır bebeğimi kucağıma alırsam eşimin başının etini yerim :))))

:)))))) cok guldum ya :))))) valla cnm benım esım ıstedı aynı seylerı yasama dedı hazır varken donduralım tmm dedım ıns alırsın cnm ıns hepımız alırız ben bu kez umutluyum ıcımden bır ses olucak dıyo ıns

:)))))) cok guldum ya :))))) valla cnm benım esım ıstedı aynı seylerı yasama dedı hazır varken donduralım tmm dedım ıns alırsın cnm ıns hepımız alırız ben bu kez umutluyum ıcımden bır ses olucak dıyo ıns

hayatım o içindeki ses bendede var nedendir bilmiyorum :)))

ne zman bellı olucak cnm senın kı

benim bu ayın 22-26 arasında 2.lenfosit aşım olucak ekimin sonunda 3. aşı işleminden sonra transfer için ilaç larımı kullanmaya başlıcam kısacası transferim kasım ayında sanırım evlilik yıldönümümüze denk gelicek :) test tarihimde tabi hesaplamalarım tutarda adetimde gecikme yada erken gelme olmazsa.

benim bu ayın 22-26 arasında 2.lenfosit aşım olucak ekimin sonunda 3. aşı işleminden sonra transfer için ilaç larımı kullanmaya başlıcam kısacası transferim kasım ayında sanırım evlilik yıldönümümüze denk gelicek :) test tarihimde tabi hesaplamalarım tutarda adetimde gecikme yada erken gelme olmazsa.

ıns hersey guzel gıder :)

bence oyle dusunme cnm ben onu hıc dusunmedım ıyı dusun ıyı olsun bende cok karamsardım ama doktorum ve esım benı rahatlattılar :))

hiç kimsenin sözleri beni rahatlatmıyor artık okadar güçsüzümki bu günler geçicek diyorum sadece bir gün herşey geride kalıcak rabbim yardımcımız olsun

hiç kimsenin sözleri beni rahatlatmıyor artık okadar güçsüzümki bu günler geçicek diyorum sadece bir gün herşey geride kalıcak rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE

cok haklısın cnm ben cok agladım yalvardım yıprattım kendımı ama bı faydası yok beklıcez baska yol yok :(

sabah haberlerde izledim ingiltereden gelen bi çift 3 sonuçsuz tüp denemesinden sonra türkiyede lenfosit aşı tedavisi uygulatıyorlar ve tekrarlayan düşük riski olmasına rağmen ikiz erkek bebeklerini kucağına almış ayy çok tatlılardı şimdi 9 aylık olmuşlar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı bizim başımıza böyle haberler okudukça izledikçe umutlanıyorum :))

Back
X