dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

PAPATYAM VE YELKENAY

Sali ve persembe
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum:49:
Insallah topigimizin ilk hamileleri olucaksiniz:nazar:

DILEMIM
Ve lazartesi geldi.yarin tedavin basliyor kismetse
Sakin moralini bozma sana evladi verecek rabbim dr ise sadece bir araci boyle dusun ve guclu ol.

Bu aralar bende bir kislik hazirligidir gidiyor.
esim kitlik ciksa ac kalmayiz deyip dalga geciyor benimle:))))
Ama ben em tedavi sirasinda hazir yiyecek olsun hemde biraz daha dogal olsun diye ugrasiyorum canim cikti:((((
Tarhana salca ne isterseniz var.:))))))

HEOZ
Sakin moralini bozma
Dr la irtibat halinde oldugun surece insallah yuzun gulecek

canim merhaba.
evet yarin icin hazirim.doktorum bir sürpriz daha cikarmazsa.ben tedavi modumdayim.Arkadaslara bakip heyecanim da geldi.iyiyim iyimserim.hayirlisiyla yarin basliycam.
maasallah hamaratligina:))kisin eline geliverecek ne güzel.yapma imkanin varken yap tabii.hem günleri cabuk gecirirsin böylelikle.

PAPATYAM VE YELKENAY

Sali ve persembe
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum:49:
Insallah topigimizin ilk hamileleri olucaksiniz:nazar:

DILEMIM
Ve lazartesi geldi.yarin tedavin basliyor kismetse
Sakin moralini bozma sana evladi verecek rabbim dr ise sadece bir araci boyle dusun ve guclu ol.

Bu aralar bende bir kislik hazirligidir gidiyor.
esim kitlik ciksa ac kalmayiz deyip dalga geciyor benimle:))))
Ama ben em tedavi sirasinda hazir yiyecek olsun hemde biraz daha dogal olsun diye ugrasiyorum canim cikti:((((
Tarhana salca ne isterseniz var.:))))))

HEOZ
Sakin moralini bozma
Dr la irtibat halinde oldugun surece insallah yuzun gulecek

canim merhaba,
msjlarim bi seferde gitmiyor yaa.
evet canim yarin icin hazirim.herseye hazirim.dr.dan bir sürpriz olmassa.tam tedavi modumdayim.kizlardan heyecanda gecti bana.iyiyim iyimserim.tesekkür ederim feryalim

canim merhaba,
msjlarim bi seferde gitmiyor yaa.
evet canim yarin icin hazirim.herseye hazirim.dr.dan bir sürpriz olmassa.tam tedavi modumdayim.kizlardan heyecanda gecti bana.iyiyim iyimserim.tesekkür ederim feryalim

kan sulandirici igneyi bir hematologa test yaptirtsam onun kontrolünde mi kullansam buna kafam takiliyor simdi de.:26:gecen sordugumda gerek yok demisti benim harika doktorum:4:

canim birsey soracagim.
gecenki hamileligimde ilk bhcg 113 tü 13. gün.
3 haneli rakamlarda olunca ilk hormon degeri onun saglikli oldugunu gösterir diyorlar.
iki ihtimal vardi o hamileligimin kimyasal olmasini gerektirecek.biri sagliksiz embriyo biri pihtilasma.
simdi ben o tutan embriyonun saglikli oldugunu düsünmeliyim demi ilk bhcg ye göre.
yani korkum su:eger sagliksizdi da ilerlemediyse geridekiler de sagliksiz olabilirmi ki.eger sagliliydida pihtilasmadan ilerlemediyse o zmn pek korkmuyorum.anlatabildimmi ki:44:

Canim benimdiger topicte kan pihtilasmasi olan arkadaslarin hepsi 0.6 celexsone kullaniyor.ben onlem amacli 0.4 kullanmistim.bu nerdeyse standart ama icin rahat etmiyecek ve imkanin varsa dr danis.

Kan degerleriyle ilgili bir bilgim yok.sadece kendi degerimi biliyorum.nakil sonrasi 11.gun 383 ve ikizdi.
kan pihtilasmasinin bebek gelisimini engelledigi(yeterli kan dolasimi olmadigi icin) ve anne karninda ozellikle ilk uc olumlerinin sebebi oldugunu biliyorum.
Bence sen acikca bu durumu dr konus ve kafanda soru isaretiyle haslama
Embriyolarla ilgili bir sikinti olucagini sanmam sagliksiz olsalar dondurulmazlardi cunku gelisimlerine bakiliyor gun itibariyle ve ona gore donduruluyor.
Yarjn guzel hanerlerle ve yuksek bir moralle gelmeni dilerim.:16:

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunuz

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunuz

selam,sana test tarihi vermediler mi:53::53:
benim bildigim 3.gün embr.transfer edilince 12.gün kan testinde cikiyor sonuc.5.gün embriyosunu bilmiyorum.dondurulmus embr.da bilmiyorum.

canim birsey soracagim.
gecenki hamileligimde ilk bhcg 113 tü 13. gün.
3 haneli rakamlarda olunca ilk hormon degeri onun saglikli oldugunu gösterir diyorlar.
iki ihtimal vardi o hamileligimin kimyasal olmasini gerektirecek.biri sagliksiz embriyo biri pihtilasma.
simdi ben o tutan embriyonun saglikli oldugunu düsünmeliyim demi ilk bhcg ye göre.
yani korkum su:eger sagliksizdi da ilerlemediyse geridekiler de sagliksiz olabilirmi ki.eger sagliliydida pihtilasmadan ilerlemediyse o zmn pek korkmuyorum.anlatabildimmi ki:44:

hayatım önceki değerin çok güzelmiş bebeğin sağlıklıymış bana göre çünkü beta hcg bebeğin anneye gönderdiği ben burdayım sinyalini taşıyan hormon kan pıhtılaşma sorunun için kullanıcan iğne sorunu çözer ayrıca kivi kan sulandırıcı meyvelerden hemde bol vitamin almış olursun bolbol tüket istersen

Herkese merhaba;bende 3 hafta önce dondurulmuş embriyo tedavisine başladım kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum çok şiddetli baş ağrılarım oluyor acaba sizde de oluyormu oluyorsa bişey kullanıyomusunuz?( ilaç kullanamıyoruz ya)

evet beklemedeyım transfer olalı 8 gun gectı bakalım test sonucu ne olacak ıdrar yoluyla test yaptım ama sonuc negatıf cıktı bakalım 12 gun sonunda kandan teste bakıcaz hayırlısı olsun bakalım 2,tup bebek denemem ınsallah bu sefer tutar

evet beklemedeyım transfer olalı 8 gun gectı bakalım test sonucu ne olacak ıdrar yoluyla test yaptım ama sonuc negatıf cıktı bakalım 12 gun sonunda kandan teste bakıcaz hayırlısı olsun bakalım 2,tup bebek denemem ınsallah bu sefer tutar

bekle cnm daha erken 4 gun sonra fılan yaparsın kanda baktırırsın sabret ıns sende :49::49: olursun:46:

geldın mı cnm nasılsın bugun heycan varmı :)

SLM PAPATYAM
bu sabah ilk defa 37 nin altına düştü ateşim işe başladım bugün kontrol amaçlı kan usg idrar verdim
brucella bakıyorlar:53:
bugün transferin 4. günü onların döllenmeden sonraki 7. günü kazıyorlardır rahmi:52:
sanki gaz olayı arttı gibi ama ağrı sızı yok bende
senden ne haber

Back
X