Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 3. denemem ve dondurulmuslarla.ctesi.transferim olacak nasip olursa.insaallah bu sefer kavusuruz bebeklerimize.
kızlarrrrrr neredesınızzzzzz son gun yarın buyuk gunnnnnayrıcaaaaaa:18::18::18::18::18:
ıns hayırlısı ıle kucagına almak nasıp olur. ben daha yenı basladım bugun 3. gun estroferm ıle cuma gunu kontrol. bu sefer 2 embrıyo transferı olacagı ıcın umudum daha fazla. ılk 2 denememde hep 1 tane blast embrıyo transfer edılmıstıç nasıp kısmet hersey tabı. tefrıcıyeye baslamayı dusunuyorum bende persembe akşamı ıns hayırlı sonuclar alabılıuruz.
mavielle,korkularin asla gerceklesmesin dilerim.artik imtihanin sona erer insaallah sabrinin mükafatini bulursun canim, insaallah...
:)))) akşama uyku tutmaz senii off off zaman çabuk geçsinn..
benim icinde yarin önemli bir gün.yumurtalar cözülecek yarin![]()
sevda_linka,
seninle bir hafta arayla olacak transf.imiz.benim ctesi.olacak nasipse.ben tr.de degilim canim.bura almanya.aranizda kendimi tr.de gibi hissediyorum ama..
Allah yardimcimiz olsun![]()
kizlar,
burdan bir arkadasim istanbulda tedavi oluyor.yarin opu.su var.ist.tüp bebek merkezinde yaptiriyor.burda 3 negatif denemesi oldu.36 yasinda.bu zamana kadar esiyle beraber gitmeleri konaklamalari ve tedavi 9000 tl.tutmus.bu onun nerdeyse son umudu.sizden ricam nolur arkadasimada dua edin msj.imi okuyunca.ismi vildan.insaallah emekleri,umutlari bosa cikmasin.insaallah o güzel duyguyu oda yasasin.lütfen amin deyip dua edin.oralarda uzakta cok hirpalanmis yazik gitmeler gelmeler.
kızlarrrrrr neredesınızzzzzz son gun yarın buyuk gunnnnnayrıcaaaaaa:18::18::18::18::18:
benim icinde yarin önemli bir gün.yumurtalar cözülecek yarin![]()