dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canim cok üzgünüm:50::50::50:
su an elden birsey gelmiyor:5::5:
kader,hakkinizda böylesi hayirliymis.Allah herseyin iyisini bilir..zamani gelmemis demekki canim.nolur metin olmaya calis.bir gün elbet olacak..

ne diycemi bilemiyorum çok üzgünüm canım :((((((

Olsun canını sıkma.
Sen sağlıklısın ve yeniden deneyeceksin bir gün olacak inş. cnm benim:54:

canim cok üzgünüm:50::50::50:
su an elden birsey gelmiyor:5::5:
kader,hakkinizda böylesi hayirliymis.Allah herseyin iyisini bilir..zamani gelmemis demekki canim.nolur metin olmaya calis.bir gün elbet olacak..

kızlar cok tesekkurler hersey ıcın yanımda oldunuz destek oldunuz hersey ıyıdı ama olmadı doktorum bır kac test ıstedı sebebını ogrenmek ıcın ama uzunca bı sure ara verıcem :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
butun hayallerım umutlarım tukendı allahım sabır verır ıns

su an yasadigin hayal kirikligini cok iyi biliyoruz canim.keske elimizden birsey gelse de yapsak.bu da gececek.
sagligin yerinde olsun yeter ki.heerseyin caresi var.
bir gün yine umutla,hayallerle baslayacaksin tedavine.Allah sabir versin,güc versin canim.

kızlar cok tesekkurler hersey ıcın yanımda oldunuz destek oldunuz hersey ıyıdı ama olmadı doktorum bır kac test ıstedı sebebını ogrenmek ıcın ama uzunca bı sure ara verıcem :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
butun hayallerım umutlarım tukendı allahım sabır verır ıns

yapma papatyam beni düşün ben kaç yaşadım aıyı hala umudumu yitirmedim güçlü ol lütfen arada verme kendini toparla biz hep yanındayız:((((((

su an yasadigin hayal kirikligini cok iyi biliyoruz canim.keske elimizden birsey gelse de yapsak.bu da gececek.
sagligin yerinde olsun yeter ki.heerseyin caresi var.
bir gün yine umutla,hayallerle baslayacaksin tedavine.Allah sabir versin,güc versin canim.
bılıyorum cnm hep bır umut var tabı yuce rabbım saglık versın ama ınsan konduramıyo ıste hayırlısı dıyelım

yapma papatyam beni düşün ben kaç yaşadım aıyı hala umudumu yitirmedim güçlü ol lütfen arada verme kendini toparla biz hep yanındayız:((((((

canım sen daha kotu seyler yasadın allah bıdaha yasatmasın testlerım ıcın bıraz ara verıcem hemde maddı acıdan bıraz sıkıntı olucak cunku testlerde bıraz tuzlu ben pespese yaptırdım tedavılerı

ilk negatif sonucu aldığım zamanı hatırlıyorum. Nefes alamıyordum sanki. İçimden kendimi teselli ediyordum ama ağlamadanda duramıyordum. Oysa okadar ümitlide değildim. Bu böyle maalesef. Düşünce dizin kanayınca acımayacak demekle acın geçmiyor. zaman herşeyin ilacı papatyam. :14:

ilk negatif sonucu aldığım zamanı hatırlıyorum. Nefes alamıyordum sanki. İçimden kendimi teselli ediyordum ama ağlamadanda duramıyordum. Oysa okadar ümitlide değildim. Bu böyle maalesef. Düşünce dizin kanayınca acımayacak demekle acın geçmiyor. zaman herşeyin ilacı papatyam. :14:

bılıyorum cnm ılkınde bende umutluydum ama ıkıncısınden daha fazlaydım cunku cozulurken bırı gıtmıstı dıgerı cok ıyıydı umutluydum hergun konusuyodum olmayan bebegımle ıcım yanıyo 2 gune toparlanırım ıns ılkınde emrıyo kanamamla gelmıstı o nu gorunce krıze gırdım ıns bunda gormem

ben bu sefer baglanmiycam bebislerime.tatil yapiyo gibi,grip olmusum evde yatiyomusum gibi gerekeni yapip; hayal kurmadan gecirecegim günlerimi.cok moralim bozuldu cok.positif ol,dua et naparsan yap kaderden ileri gecilmiyor.ha Allahtan ümidimi kesmiycem tabi ki.

ben bu sefer baglanmiycam bebislerime.tatil yapiyo gibi,grip olmusum evde yatiyomusum gibi gerekeni yapip; hayal kurmadan gecirecegim günlerimi.cok moralim bozuldu cok.positif ol,dua et naparsan yap kaderden ileri gecilmiyor.ha Allahtan ümidimi kesmiycem tabi ki.

ıns senın bebıslerın tutunur cnm senın ıcın dua edıcem sankı kendıme edıyomus gıbı kader ıste bı ona soz gecmıyo tabıkı allahtan ümit kesılmez

allahım sankı hersey ust uste gelıyo sımdı annemden kotu haber geldı gozunden amelıyat olmustu mıkrop kapmıs hastanedeymıs ne kotu bır gun ya

hatırlıyormusun ben embriyo diyordum ya işte bu yüzden :( bağlanınca kötü oluyor

Olmadı kızlar mutlu haberle gelemedım malesef suan yazamıyorum

üzüldüm, gerçekten üzüldüm, inan bana her negatife kendim kadar üzülüyor pozitife seviniyorum, bugün okuldaki arkadaşım hamileymiş ne kadar sevindim, sevinçten zıpladım çığlık attım, 9 aydır istiyorlardı olmuyor diye ağlıyordu, rabbim bize de nasip etsin, bizi de güldürsün, ne desem boş biliyorum, sakın yılma yıkılma, olana kadar devam olana kadar, yaşın gençmiş, olacak allahın izniyle, çocuklarınla büyüyeceksin inşallahhhhhhhhh...

Back
X