Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı kızlar mutlu haberle gelemedım malesef suan yazamıyorum
ne diycemi bilemiyorum çok üzgünüm canım(((((
Olsun canını sıkma.
Sen sağlıklısın ve yeniden deneyeceksin bir gün olacak inş. cnm benim![]()
canim cok üzgünüm
su an elden birsey gelmiyor
kader,hakkinizda böylesi hayirliymis.Allah herseyin iyisini bilir..zamani gelmemis demekki canim.nolur metin olmaya calis.bir gün elbet olacak..
kızlar cok tesekkurler hersey ıcın yanımda oldunuz destek oldunuz hersey ıyıdı ama olmadı doktorum bır kac test ıstedı sebebını ogrenmek ıcın ama uzunca bı sure ara verıcem
butun hayallerım umutlarım tukendı allahım sabır verır ıns
bılıyorum cnm hep bır umut var tabı yuce rabbım saglık versın ama ınsan konduramıyo ıste hayırlısı dıyelımsu an yasadigin hayal kirikligini cok iyi biliyoruz canim.keske elimizden birsey gelse de yapsak.bu da gececek.
sagligin yerinde olsun yeter ki.heerseyin caresi var.
bir gün yine umutla,hayallerle baslayacaksin tedavine.Allah sabir versin,güc versin canim.
yapma papatyam beni düşün ben kaç yaşadım aıyı hala umudumu yitirmedim güçlü ol lütfen arada verme kendini toparla biz hep yanındayız(((((
ilk negatif sonucu aldığım zamanı hatırlıyorum. Nefes alamıyordum sanki. İçimden kendimi teselli ediyordum ama ağlamadanda duramıyordum. Oysa okadar ümitlide değildim. Bu böyle maalesef. Düşünce dizin kanayınca acımayacak demekle acın geçmiyor. zaman herşeyin ilacı papatyam.![]()
ben bu sefer baglanmiycam bebislerime.tatil yapiyo gibi,grip olmusum evde yatiyomusum gibi gerekeni yapip; hayal kurmadan gecirecegim günlerimi.cok moralim bozuldu cok.positif ol,dua et naparsan yap kaderden ileri gecilmiyor.ha Allahtan ümidimi kesmiycem tabi ki.
allahım sankı hersey ust uste gelıyo sımdı annemden kotu haber geldı gozunden amelıyat olmustu mıkrop kapmıs hastanedeymıs ne kotu bır gun ya
gecmis olsun.Allah sifasini versin.annen bilmiyodu demi tedavini?
saol cnm yok cnm bılmıyo soylemedım benım gıbı uzulmesın dıye
canim sizde cocuk olmama nedeni neydi?bide senin yasin kac papatya?cevap vermek istersen:26:
ben bu sefer baglanmiycam bebislerime.tatil yapiyo gibi,grip olmusum evde yatiyomusum gibi gerekeni yapip; hayal kurmadan gecirecegim günlerimi.cok moralim bozuldu cok.positif ol,dua et naparsan yap kaderden ileri gecilmiyor.ha Allahtan ümidimi kesmiycem tabi ki.
hatırlıyormusun ben embriyo diyordum ya işte bu yüzdenbağlanınca kötü oluyor