dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

bende öyleydim.yarin doktorunla konusunca,ilaclarina baslayinca,transfer gününde belli olunca heyecanin gelir canim.heyecan yok diye insan olumsuz olacak saniyor.bide sorularinda azalirsa kafanda daha istekli olursun..

Bakalım canım hayırlısı inşallah yarın kafam rahat şekilde dönerim eve inşallah bana dua edin :54::54::54:

canım merhaba persembe ılk testım 31.8 bugun ıkıcı kan testım 56.6 cıktı ama doktorum bu degerı az buldu cok korkuyorum hamıle olmamakdan

şu sonuçlara göre hamilesin cnm üzme kendini ve moralini yüksek tut bebeğin seninle kardeşimin adet gününden 5 gün geçmişti ve test sonucu 18 idi şimdi 20 aylık paşamız var allahın izniyle sende kucağına alıcaksın bebeğini.

şu sonuçlara göre hamilesin cnm üzme kendini ve moralini yüksek tut bebeğin seninle kardeşimin adet gününden 5 gün geçmişti ve test sonucu 18 idi şimdi 20 aylık paşamız var allahın izniyle sende kucağına alıcaksın bebeğini.

ınsallah korkuyorum bıraz deger yavas ılerledıgınden tam olarak ne zaman bellı olur bılemıyorum hamıle olup olmadıgım

Back
X