dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

kizlar benim 10. gün bugün.
testim geldi benim yaa:))
5 dk. gidip test alsam yapsam diyorum.
ama catlatma ignesinden arindi mi vücudum acaba diye de geri duruyorum.
6 gün oldu igneyi yapali.
bende 20 civarinda bhcg varmidir ki hala.

kizlar benim 10. gün bugün.
testim geldi benim yaa:))
5 dk. gidip test alsam yapsam diyorum.
ama catlatma ignesinden arindi mi vücudum acaba diye de geri duruyorum.
6 gün oldu igneyi yapali.
bende 20 civarinda bhcg varmidir ki hala.

gecen sefer 9.10.11. günler cikmisti idrarda.

gecen sefer 9.10.11. günler cikmisti idrarda.

canım bence yapma çatlatma iğnesinin etkisi 9.gün bile sürüyor tecrübeyle sabit :)) benim kanda 10 çıkmıştı ümitlenmiştim ben de meğer iğnenin etkisiymiş :( azcık daha sabret derim öptümmmm

canım bence yapma çatlatma iğnesinin etkisi 9.gün bile sürüyor tecrübeyle sabit :)) benim kanda 10 çıkmıştı ümitlenmiştim ben de meğer iğnenin etkisiymiş :( azcık daha sabret derim öptümmmm

idrar testini igneden kac gün sonra yapmistin?
kan testini transferin kacinci günü yapmistinß

persembe günü gene yapacagim karsilastiracagim oda pembe cikarsa.eger persembede pembe cikarsa igneden olmaz demi artik.
ya ben merak ettim.gercektende pozitif cikacakmi diye ciktii..

yaptim bilee:9::9::17::17:
pozitif cikti canim.
cok soluk pempe cikiyor.

persembe günü gene yapacagim karsilastiracagim oda pembe cikarsa.eger persembede pembe cikarsa igneden olmaz demi artik.
ya ben merak ettim.gercektende pozitif cikacakmi diye ciktii..

ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
çok sevindim idrarda çıktıyda kesin pozitifdir ben hiç duymadım idrarda pozitif olup kanda negatif alan

sen en iyisi sabah kan testini yaptır

rabbim şükürler olsun kırdık zinciri kesin ikiz yoksa çıkmazdı idrar testinde:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
çok sevindim idrarda çıktıyda kesin pozitifdir ben hiç duymadım idrarda pozitif olup kanda negatif alan

sen en iyisi sabah kan testini yaptır

rabbim şükürler olsun kırdık zinciri kesin ikiz yoksa çıkmazdı idrar testinde:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mavisimm
du duur:))canim iyice okumadin mi.6 gün önce catlatma ignesi yaptim ben.o yüzden gercekten de pozitif cikiyomuus.insaallah hamileliklede azcik alakasi vardir.insaallah.herhalde catlatma ignesinde 100 degerinde hcg yoktur demi?insaallah hamilelik hormonuda vardir o pempenin icinde.ben igneden oldugunu düsünüyorum yüzde 90.

eger persembe de pempe cikarsa o zaman yüzde 80 hamilelik diyecem.aldigim test en ucuz 3 euroluk test adetin gectikten sonra gösterenden.:34:

idrar testini igneden kac gün sonra yapmistin?
kan testini transferin kacinci günü yapmistinß
idrar testini 9.gün yaptım kan testini 14.gün (tüp bebek tedavisinde değil, yumurtlama takibinde yapmıştım)

canım inşallahhhhhhhhh iğneden değildir, inşallahhhhhhhhhhhhhh mutlu haberinle topik neşe dolacak:32: merakla bekliyorum sonucunu...

bu arada ben de kırmızılara yaklaşıyorum galiba, bel ve karın ağrım başladı, yakın bir zamanda ben de başlıyorum tedaviye :ssz:

seninde ctesi.olur belki de:))
biliyomusunuz benim 3 denemem de transferler hep ctesi oldu.testler de cuma.ne tesadüf demi:37:

O kadar çabuk olur mu ya :53: benim haftasonu halletmem gereken işler var p.tesi izne ayrılacağım eğer transfer olursa, embriyolar ikinci gün dondurulmuştu daha çözülecekler inşallah gelişimlerini devam ederse 5. Güne giderler :18: :18: :18:

eger persembe de pempe cikarsa o zaman yüzde 80 hamilelik diyecem.aldigim test en ucuz 3 euroluk test adetin gectikten sonra gösterenden.:34:

çatlatma iğnesi ne alaka ben anlamadım cetrotide mi vuruldun kafam karıştı yaff bence 100 değerinde yoktur hcg be amannnn çok sevindim ben düşünme iğne miğne bebeklerin tutundu bana ne

ben anlamam iğneden kuzucuklar orda işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................

çatlatma iğnesi ne alaka ben anlamadım cetrotide mi vuruldun kafam karıştı yaff bence 100 değerinde yoktur hcg be amannnn çok sevindim ben düşünme iğne miğne bebeklerin tutundu bana ne

ben anlamam iğneden kuzucuklar orda işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................

canim burda ha dedin mi gidip hastanede o testten yapmazlar.
yapsalar coktan yaptirirdim.insaallah igneden degildir.

bugün kan testi yaptiracaktin.
haberini bekliycem.
unutma bekledigimi.
insaallah pozitif olsun sonucun.bize de moral olur.

iki gündür yoksun.insaallah hersey yolundadir.kaynanacigini atlatirsan bi ugra buralara.
napiyosun nasil gidiyo.

O kadar çabuk olur mu ya :53: benim haftasonu halletmem gereken işler var p.tesi izne ayrılacağım eğer transfer olursa, embriyolar ikinci gün dondurulmuştu daha çözülecekler inşallah gelişimlerini devam ederse 5. Güne giderler :18: :18: :18:

canim,benim de sevdanin da ctesi.oldu yaa ondan dedim öyle.
insaallah embriyolarin hic bozulmadan cözülsün,5.günde transferin olsun.
hakkinda hayirlisi olsun.

Back
X