dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Yanlis anladin
Bir sure.derken
Gecen sefer bana.pazartesi nakil yapilmisti ve pazar drla konustum.hatirliyorum.
Zaten 5. Veya 6.gun donduruluyor ve cozundukten sonra belirli bir saat takip yapiyorlardir.
Yanlis hatirlamiyorsan senin 2 veya 3 embriyo vardi.
bu sefer kac nakil yapilacak.

canım 2 dondurulmuşum var nasipse 2 side sağlıklı çözülürse transfer edilecek belirli süre yazdınya benim embriyolar 6. gün donduruldu ondan dedim belirli süre derken inş hepimiz bu tedavilerimizden hayırlı sonuçlar alırız rabbim bu sefer kucağımızı doldursun sağlıklı sıhatli evlatlar versin

Tedavim karisik degil aslinda

Bu ayki yumurtam catlamamis oldugu icin ilac kullaniyorum.
Adet oncesi lucrin basladim yumurtaliklarimda tekrar yumurta.olusmasin diye ve adetin 2. Gunu itibariyle estrofem basliycam bu kadar.

Sanirim sen lucrin yerine tedavi suresinde yumurta catlatma.ignesi vuruldun
Tek fark bu

Kasimda sende basliyormussun ne guzel hepimiz icin hayirli olsun insallah.
:124::124::124::124::124::124:

benim kafam karıştı ben ne lucrin kullandım nede çatlatma iğnesi kullanıcam bana sadece antibiyotik ve progestan verdi acaba bu ay yumurtam oluşmadımıki sormadımda doktorumda dişi demedi neden farklı acaba?

arkadaslar hayırlı bayramlar rabbım inş.yüzümüzü güldürür:34:ben opudan sonra ohss gecırdım ve transferım iptal oldu 5 tane süperfreshm var :34:kasım adetımle tekrar baslıcaz doktrum tek transferden yana ama ben kararsız kaldım ılk denemem o yuzden tedırgınım 2 tane olsa daha ıyı olmazmı dıye dusunuyorum dktrm konusucam sızce ne yapmalıyım:18:cok tedırgınım yaaa guzel rabbım inş.emeklerımızı boşa cıkarmaz her ısteyene nasip etsin..

arkadaslar hayırlı bayramlar rabbım inş.yüzümüzü güldürür:34:ben opudan sonra ohss gecırdım ve transferım iptal oldu 5 tane süperfreshm var :34:kasım adetımle tekrar baslıcaz doktrum tek transferden yana ama ben kararsız kaldım ılk denemem o yuzden tedırgınım 2 tane olsa daha ıyı olmazmı dıye dusunuyorum dktrm konusucam sızce ne yapmalıyım:18:cok tedırgınım yaaa guzel rabbım inş.emeklerımızı boşa cıkarmaz her ısteyene nasip etsin..

Rabbim bu dünyada ve ahirette hayiri dokunacak,saglikli .uzun ömürlü,hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..
tedavin hayirli olsun:46::46::3::3:
bence, eger ikiz gebeligin senin icin sakincasi yyoksa tabi ki 2 tane transfer ettir.hamile kalma sansin artar.:1:

dodurulmuş 3.gün embriyosuyla 2 tane transfer edilmişti. 13.10..2012 de olmuştu transferim bugün değerim 815 çıktı (12.gün):emir_bebek::emir_bebek::72:

bebegimm,melegiimm....
seneye bayramda kucagimda olursun insaallahh..
sen annenin elini öpemessin ama ,annen senin minik ellerini doya doya öper insaallahh..
bu son bayramimiz olsun sensiz..............

Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYİMMMMM :nazar: :nazar: :nazar: Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucagimizi boş bırakmasın duaların sizinle inşallah, 10. Gün değerim 67 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptıracağım umarım değerim güzelce ikiye katlar, dualarınızı eksik etmeyin...

tubischim hayırlı olsun canım. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

Rabbim bu dünyada ve ahirette hayiri dokunacak,saglikli .uzun ömürlü,hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..
tedavin hayirli olsun:46::46::3::3:
bence, eger ikiz gebeligin senin icin sakincasi yyoksa tabi ki 2 tane transfer ettir.hamile kalma sansin artar.:1:

sagl canım cevap verdıgın için ..senınde hayırla kucagına almayı nasip etsin rabbım şu mübarek günlerın yüzü hürmetine inş. kucagımız boş kalmaz cümlemizin

dodurulmuş 3.gün embriyosuyla 2 tane transfer edilmişti. 13.10..2012 de olmuştu transferim bugün değerim 815 çıktı (12.gün):emir_bebek::emir_bebek::72:

hayırlı olsun canım...rabbım hayırlı bı hamılelık gecırmenı ve hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın..bızlerıde duanda unutma..

Arkadasim ilk once hayirlisi neyse ona karar verin insallah.
tup bebek ve birde ikiz olunca riskli bir gebelik ama iki nakille basari sansi daha yuksek.
Bende dr la tek ve iki emb.naklinin arti ve eksilerini konusun ve ona gore karar verin.
Insallah hersey gonlunce olur
Ve hergecen gun burdan guzel vhaberler aliriz.:16:

bebegimm,melegiimm....
seneye bayramda kucagimda olursun insaallahh..
sen annenin elini öpemessin ama ,annen senin minik ellerini doya doya öper insaallahh..
bu son bayramimiz olsun sensiz..............

Ay arkadasim
ne guzel ifade etmissin
icim bir hos oldu
Insallahhhh son bayramimiz olur beeklerimizsiz.:25::25:

Back
X