dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canı gönülden diliyorum, rabbim bu sefer sevindirir ve umarım bu sevinç ve mutluluk hali bir ömür sürer, artık kimsenin bu konuda sıkıntı çekmesine katlanamıyorum, son 3-4 gündür etrafımda bir sürü normal gebelik haberi alıyorum, psikolojim normal değil, başka bir alemde gibiyim...

aminn cnm inşallah hepbirlikte bebişlerimizle girelim 2013 e inşallahhhhhhh

Al bendende o kadar.:1:
Rabbim kimseye aratmasin diledikleri zaman nasip etsin.
Ama bu aralar bende.o kadar cok hamilelik haberi aldimki
15 eylulde evlenen bir tanidigim hamile ve olurmu diye denedik yoksa istemiyordum diyor.:53::27:

trajikomikmiş :))))) olur mu diye denedik, güldürdün bu saatte, benim de aradı hatunlardan biri ''yok mu daha bir şey?'' diyor, ben yok deyince de ''boşver bazen istemeyince de oluyor bak benimki 6 haftalıkmış'' diyor:53::52:

bugun transferin 8.günü ve ben :18::18: dayanamayıp silik çizgiyi görenler kulubündenim.. Yanlışmı yaptım doğrumu bilmiyorum. var yada yok anne olmak anne hissetmek güzel şeymişşşşş....:):3:

bugun transferin 8.günü ve ben :18::18: dayanamayıp silik çizgiyi görenler kulubündenim.. Yanlışmı yaptım doğrumu bilmiyorum. var yada yok anne olmak anne hissetmek güzel şeymişşşşş....:):3:

hayırlı olsun cnm inşallah doğrudur seninde dondurulmuşmuydu benimde 6.günüm bu gün

kızlar test tarihleriniz ne zaman valla bende sizin adınıza heyecanlıyım..güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum..

Son düzenleme:
canim catlatma ignesi yapmadiysaann...yapip üstünden 10 gün gectiysee...eeee:8::8::8::8:
silik cizgin büyük ihtimal hamilelikten benceee:32::32::32:

kizlar ahbaplariniz hamileymis gözünüz aydinn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
napalim kutlama yapsak ayip olur demii:26:istemedikleri icin:23:
ay üzüldüm simdii az teselli ediverin kizlaar sevaptir halden anlayin biraz yhhaa..:9::9::9::9::9::9::9::9:

kizlaarrr...
yumurtlama belirtileri nasil oluyoorr bilen var mii?yumurtluyormuyum cok merak ediyoruum:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...

doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...

ne piskin doktormus yaa:47::47:ölürmüsün öldürürmüsün:47:aslinda öyle doktorlara bidaha sans vermeyeceksin ama iyisi nerdee..
canim benim herseyde bir hayir vardir deyip bunuda cek sineye.Allahim bizi insaallah tez zamanda kurtarsin bu sikintilardan.:50:

hanimlar bisey soracagim..
transferden hemen önce rahim kalinliginizi (embriyolari koymadan az önce)ölcüyorlar mi.?
son transferde dikkatimi cekti ben sordum ki rahim kalinligim kac diye..
doktor embriyolari koyduktan sonra söyledi.
simdi söyle bisey okumustum.
rahimin heryeri ayni kalinlikta olmuyomus.transferden önce bakip rahimin neresinin kalinligi uygunsa oraya birakiliyormus embriyo..
dogru mu duymusum?benim doktor yanlis mi yapiyor?ikaz etsem mi?

canım çok geçmiş olsun keşke deseydin bana yapışıklık olmaz dediniz şimdi sonuç bu diye açık açık söyleseydin farklı doktorla devam edeceğim diye herşeyde bir hayır vardır üzülme canım şerde bile hayır vardır Allah temiz kapılar açsın inşallah

hanimlar bisey soracagim..
transferden hemen önce rahim kalinliginizi (embriyolari koymadan az önce)ölcüyorlar mi.?
son transferde dikkatimi cekti ben sordum ki rahim kalinligim kac diye..
doktor embriyolari koyduktan sonra söyledi.
simdi söyle bisey okumustum.
rahimin heryeri ayni kalinlikta olmuyomus.transferden önce bakip rahimin neresinin kalinligi uygunsa oraya birakiliyormus embriyo..
dogru mu duymusum?benim doktor yanlis mi yapiyor?ikaz etsem mi?

benim dondurulmuşlarla hep rahim kalınlığım ölçüldü muayenelerde, en son gittiğimde rahim kalınlığım uygun görülüp transferim yapıldı. ama rahmin her yeri aynı kalınlıkta olmuyor bu doğru, hep en kalın olan yer söyleniyor. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım, bu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok zaten.

canım çok geçmiş olsun keşke deseydin bana yapışıklık olmaz dediniz şimdi sonuç bu diye açık açık söyleseydin farklı doktorla devam edeceğim diye herşeyde bir hayır vardır üzülme canım şerde bile hayır vardır Allah temiz kapılar açsın inşallah

bunu söyleme gereği bile duymadım, gözlerimin içine bakamaması bana yetti, ben biliyorum ya bu bana yeter gereksiz polemiğe bile girmedim boş verrrr, bakalım bu sefer farklı birkaç doktora görüneceğim ondan sonra karar vereceğim...

bunu söyleme gereği bile duymadım, gözlerimin içine bakamaması bana yetti, ben biliyorum ya bu bana yeter gereksiz polemiğe bile girmedim boş verrrr, bakalım bu sefer farklı birkaç doktora görüneceğim ondan sonra karar vereceğim...
:47: :47: :47:
Doğru valla insan parasıyla rezil olyor..seni umutlandırıp da böyle bir durum olma ihtimalini ardına atıp
ne diye boşa tüp bebek yapıyor ki...Ah ah acaba hangi doktora gitsek şifa olur derdimize....:31: :31:
Allahım inşllh hepimizin işlerini denk getirir...:49: :49:

Back
X