dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım zaten iki embriyom var ikiside sağlıklı çözünürse ikisinide doktorum transfer edecek inş seninkiler gibi benimkilerde rabbimin izniyle sağlıklı tutunur sım sıkı transfer edildikten sonra tutunurlar valla feryal canım ne düşüneceğimi bende şaşırdım çok karmaşık duygular içindeyim rabbim inş bu sefer hayırlısıyla bebişlerime kavuşturur beni sıkı sıkı tutunurlar seninde dediğin gibi kese kalp atışı derken sağlıkla kucağımada alırım inş çok dua edin canım salı herşey yolunda gitsin rabbim bu garib kulunuda sevindirir inş

Bahsettigin o karmasati inan hepimiz yasiyoruz
bazen dibe vururken bazen bizden guclusu olmuyor

Ama unutma bizler guclu anneleriz ve rabbiminde yardimiyla evlatlarimiza kavusucaz.

Allah kismet etmedigi birseyi umut ettirmez.hz.ali

kızlar herkese selam,

herşey gönlünüzce olsun, ben estrofem , burun spreyi, corasprine devam ediyorum, salı günü endimetrium ölçümüne gideceğim, kalınlığa göre transfer günü belli olacak,,,, hepinizi çok çok öpüyorummm, sabırlar diliyorum...

Arkadaşlar benim de 3 tane blastokist dondurulmuşum var başlıycaz ama 20. Lucrin'i olmama rağmen adet olmadım bir türlü.1 hafta önce kan verdim doktor 3-5 güne olursun dedi ama hala ses yok. Kist mi oldu acaba çok korkuyorum. Zaten geçen ay da ertelenmişti:( Var mı benzer durum yaşayanlar?

Nakil gunu geldi catti
rabbim yar ve yardimcin olsun hersey yolunda gitsin insallah

Hadi bakalim miniklerini alda gel:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim yarinki mitlulugunu 9 ay devam ettirmeni ve sonunda bebeklerine kavusmani naaip etsin:48:

kızlar herkese selam,

herşey gönlünüzce olsun, ben estrofem , burun spreyi, corasprine devam ediyorum, salı günü endimetrium ölçümüne gideceğim, kalınlığa göre transfer günü belli olacak,,,, hepinizi çok çok öpüyorummm, sabırlar diliyorum...

Yarin seninde kontrolun varmis hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah ve bebegine bir adim daha yaklas canim
Sizler onden yolu acin kismetse bende yetisirim insallah:10:

Kullandigin ilaclardan burun spreyini anlamadim:44:

Nakil gunu geldi catti
rabbim yar ve yardimcin olsun hersey yolunda gitsin insallah

Hadi bakalim miniklerini alda gel:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim yarinki mitlulugunu 9 ay devam ettirmeni ve sonunda bebeklerine kavusmani naaip etsin:48:

canım rabbim inş hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alıp sım sıkı tutunmalarını nasip eyler ve bebişlerim 9 ay sağlıklı güzel gelişirler 9 ay sonrada sağlıkla kucağıma alırım

rabbim bu bekleyişlerimi bu tedavimi son eyler inş bende hayırlısıyla kavuşurum bebişlerime

canım sen ne aşamadasın başlıcanmı yakında tedaviye

yarın transferim hayırlısıyla olduktan sonra yazamasam kusuruma bakma canım annem geliyo nete giremiye bilirim

Arkadaşlar bu topiğin ilk buzbebeği yani benim bebeğim tammm 24 haftalık oldu. Sakın Allahtan ümidinizi kesmeyin. Dondurulmuş tedavisi çok kolay. İğne yokkk!! İnşallah hepimiz bebeleneceğiz:)

Rahat olmak çok önemli. Herşeyi Allaha bırakmak çok önemli, o isterse oluyor, kısmetse oluyor.. Herşey vaktini bekliyor..

feryallll haberlerim var dün transferim oldu, rahim gayet iyiydi geri sayımdayım, Allah bize de anne olmayı nasip etsin, öptüm kocaman
havin-su Allah dualarını kabul eylesin, umarım birbirimize güzel haberler veririz:49:

Yarin seninde kontrolun varmis hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah ve bebegine bir adim daha yaklas canim
Sizler onden yolu acin kismetse bende yetisirim insallah:10:

Kullandigin ilaclardan burun spreyini anlamadim:44:
feryalcim, kontrol 19 şubatta idi ya, endimetrium ölçüldü, 5,7 mm imiş, ilaclara ilave band verdi, yani burun spreyi ve band takmaya devam edip, haftaya salı tekrar gidiyorum, sanırım kalınlaşma 8 mm yi geçince transfer olacak..... burun spreyini sormuşsun, hormonları baskılamak için, rahmi dinlendiriyor sanırım.....
feryallll haberlerim var dün transferim oldu, rahim gayet iyiydi geri sayımdayım, Allah bize de anne olmayı nasip etsin, öptüm kocaman
havin-su Allah dualarını kabul eylesin, umarım birbirimize güzel haberler veririz:49:
canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberini alacağız, arkandan geliyorum, bende endimetrium kalınlaşmasını bekliyorum, umarın embriyolar çözünürken problem olmaz ve hemen transferim olabilir.....
Arkadaşlar bu topiğin ilk buzbebeği yani benim bebeğim tammm 24 haftalık oldu. Sakın Allahtan ümidinizi kesmeyin. Dondurulmuş tedavisi çok kolay. İğne yokkk!! İnşallah hepimiz bebeleneceğiz:)

Rahat olmak çok önemli. Herşeyi Allaha bırakmak çok önemli, o isterse oluyor, kısmetse oluyor.. Herşey vaktini bekliyor..
canım ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,,,, regl den kaç gün sonra transferin olmuştu,,, benim şu an endimetrium 5,7 mm , 8 i geçince transfer olucam,,, mutlaka kalınlaşırmı acaba kalınlaşmayabiliyor mu..... senin o aşamaların nasıldı..

Hadi ya cok sasirdim
Hadi bakalim hayirlisi olur insallah su rahim tabakasiyla az ugtasmadin:1:
Ilk zafer senin :46:
Simdi sira ikinci zaferde :49::emir_bebek:

Insallah sonuc iyi olur canim
Merakla bekliycemsonucu :70:

Hadi ya cok sasirdim
Hadi bakalim hayirlisi olur insallah su rahim tabakasiyla az ugtasmadin:1:
Ilk zafer senin :46:
Simdi sira ikinci zaferde :49::emir_bebek:

Insallah sonuc iyi olur canim
Merakla bekliycemsonucu :70:

QUOTE=havin_su;28909544]canım rabbim inş hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alıp sım sıkı tutunmalarını nasip eyler ve bebişlerim 9 ay sağlıklı güzel gelişirler 9 ay sonrada sağlıkla kucağıma alırım

rabbim bu bekleyişlerimi bu tedavimi son eyler inş bende hayırlısıyla kavuşurum bebişlerime

canım sen ne aşamadasın başlıcanmı yakında tedaviye

yarın transferim hayırlısıyla olduktan sonra yazamasam kusuruma bakma canım annem geliyo nete giremiye bilirim[/QUOTE]

Transferin tekrar hayirli olsun
simdi bu gunlerin tadini cikart ve dinlenmeye bak

Insallah sen 02/03 te guzel haberi ver ben baska birsey iatemem :16:

Benim randevumda ayin 27. de kismetse :53::27::18:

selam kızlar uzuuun bir aradan sonra yine tüp bebek forumlarına bakmaya başladım. hazirandaki negatif tüp bebekten sonra hiç gücüm yoktu buralarda dolaşmaya. şimdilerde dondurulmuşları kullanmaya niyetlendim. diyetteyim 5 kiloya yakın kilo verdim. kafama takılan bir şey var adetime 1 hafta falan var bu günlerde gideyim mi doktora yoksa adet olduktan sonra mı gitsem. tüp bebekten beri hiç gitmemiştim. yapacağı kontoller vardır değil mi?

feryalcim, kontrol 19 şubatta idi ya, endimetrium ölçüldü, 5,7 mm imiş, ilaclara ilave band verdi, yani burun spreyi ve band takmaya devam edip, haftaya salı tekrar gidiyorum, sanırım kalınlaşma 8 mm yi geçince transfer olacak..... burun spreyini sormuşsun, hormonları baskılamak için, rahmi dinlendiriyor sanırım.....

canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberini alacağız, arkandan geliyorum, bende endimetrium kalınlaşmasını bekliyorum, umarın embriyolar çözünürken problem olmaz ve hemen transferim olabilir.....

canım ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,,,, regl den kaç gün sonra transferin olmuştu,,, benim şu an endimetrium 5,7 mm , 8 i geçince transfer olucam,,, mutlaka kalınlaşırmı acaba kalınlaşmayabiliyor mu..... senin o aşamaların nasıldı..

benim adetten sonraki 18. gün transferim yapıldı.

selam kızlar uzuuun bir aradan sonra yine tüp bebek forumlarına bakmaya başladım. hazirandaki negatif tüp bebekten sonra hiç gücüm yoktu buralarda dolaşmaya. şimdilerde dondurulmuşları kullanmaya niyetlendim. diyetteyim 5 kiloya yakın kilo verdim. kafama takılan bir şey var adetime 1 hafta falan var bu günlerde gideyim mi doktora yoksa adet olduktan sonra mı gitsem. tüp bebekten beri hiç gitmemiştim. yapacağı kontoller vardır değil mi?

Merhaba :3::3::3:
nasilsin canim yeniden tedaviye basliycakmissin ne guzel rabbim bu sefer yuzunu guldursun

Normalde dr lar adetin 2. Gunu estrofemle basliyor tedaviye ama bence bor ay oncesinden git genel bir muayene olursun ve smear vs yapilir
tedavi surecini yazarsan sevinirim.

Ben buranin demirbasi gibi buralardayim.:52:

Hergecen gun farkli ilaclar duyuyorum
canim herkesin ilaclara verdigi tepki farkli kimilerimiz sadece estrofem tablet kullanirken kimilerimiz ilave bantlar kullandi
Seninde istenilen kalinliga ulasicaktir insallah

canım benım Allah sana bu sefer hayır kapılarını açsın ve son olsun inşallah güzel ve mutlu haberlerini bekliyoruz dua et sürekli meryem suresi oku 707 kere ya vaaris çek 100 kere ya latif çek Allah gönlüne göre versin :))

Merhaba :3::3::3:
nasilsin canim yeniden tedaviye basliycakmissin ne guzel rabbim bu sefer yuzunu guldursun

Normalde dr lar adetin 2. Gunu estrofemle basliyor tedaviye ama bence bor ay oncesinden git genel bir muayene olursun ve smear vs yapilir
tedavi surecini yazarsan sevinirim.

Ben buranin demirbasi gibi buralardayim.:52:

iyiyim çok şükür. amin diyorum duana :)

haftaya gideyim en iyisi ben dr a. o kadar zor geliyor ki yeniden bi tedavi sürecine girmek.

Merhaba canım nasılsın? İlk denemem pozitif ti ama değerim yükselmeden düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirdim:( 6 hücreli 3. Gün embriyosuydu rahim duvarım son kontrolde 8.1 mm idi ondan 3 gün sonra transfer yapıldı progestan fitil kullandım. Bu sefer iğne verecekmiş 8 hücreli 3. Günüm var adetime bikaç gün var başlicam yine Allah kısmet ederse. Sen nasılsın neler yapıyosun?

benimde dondurulmuş embriyolarım var. adetin 21.ci günü lukrin kullanacağız dedi doktor şaşırdım daha öncede ben dondurulmuş denemiştim ve climerafort denen bant kullanmışardı lukrin dahamı iyi ki acaba.....

lukrin kullanan varmı...

Back
X