dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Sağol canım istirahattem valla uzanıyorum hep sadece yemek koydum o kadar. Lekelenmem şimdilik geçti çok şükür coraspin i kesince sanırım geçti inşallah bebeğim benimledir ben çok rahatım stresim yok Allah hakkımda hangisi hayırlı ise onu versin.

merak etme cnm benim e öyle olmuştu yerleşme lekelenmesiydi yani umarım senink de öyledir...

ben sizlere birşey sormak istiyorum..şimdi benim hastanede dondurulmuşlarım var onları koydurmak istesem ilk doktor randevuma ne zaman gitmeliyim yani bu sürecin başlangıcı ne zaman oluyor ? İlaç kullanmam gerekiyor mu ?

Değerim 238 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun yerleşme lekelenmesiymiş demekki ama hala korkularım var inşallah değerin katlanarak artar..

Değerim 238 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun yerleşme lekelenmesiymiş demekki ama hala korkularım var inşallah değerin katlanarak artar..

canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla gelişip büyüsün kuzucuğun inş değerin güzel çıkmış inş katlanarak devam eder

feryal canım selam bugün kontrolum vardı ve çok şükür kuzucuğum iyi diğer kese öyle duruyo doktor dedi o kese gelişmeye bilir tek olsun sağlıklı olsun rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günüde gösterir inş

sen neler yapıyon canım inş sende hayırlısıyla tedavine başlarsın hep duamdasın duada unutma

Hayirli olsun :48: rabbim 40 haftlari nasip etsin insallah.:nazar:

Inan cok sevindim canim.:124::46:

Tek nakil edilmisti ve 12. Gn icin degerin cok iyi bence.
Testi tekrarliycakmisin yoksa direk kese gormeyemi gidiceksin.

Hangi dr la devam ediceksin.vsvs

feryal canım selam bugün kontrolum vardı ve çok şükür kuzucuğum iyi diğer kese öyle duruyo doktor dedi o kese gelişmeye bilir tek olsun sağlıklı olsun rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günüde gösterir inş

sen neler yapıyon canım inş sende hayırlısıyla tedavine başlarsın hep duamdasın duada unutma

Iyiyim canim sagol.:70:

Dr kontrolun iyi gecmis sevndim.dr un hakli saglikli olsun tek olsun.
Bu yolda amacimiz evlat sahibi olmak degilmi

Merakla ayin 22 sini bekliyorum.hayirlisi bakalim.
sizler bana umut oldunuz.insallah benimde son denemem olur ve bende bebegime kavusurum.

merak etme cnm benim e öyle olmuştu yerleşme lekelenmesiydi yani umarım senink de öyledir...

ben sizlere birşey sormak istiyorum..şimdi benim hastanede dondurulmuşlarım var onları koydurmak istesem ilk doktor randevuma ne zaman gitmeliyim yani bu sürecin başlangıcı ne zaman oluyor ? İlaç kullanmam gerekiyor mu ?

Merhaba :3:
Ben iki kez yaptirdim dond.emb.transferi

Ilkinde adetin 3. Gunu estrofemle basladik ve rahim kalinligi 9 mm olunca nakil yapildi. Lucrinle basladik ve yeni adet
N 3. Gunu estrofeme basladik.

Bence sen merkezinle konus nasil bir tedavi uygulayacaklarini sor.
Kontrol icin en uygun gunu onlar sana soyluycektir.

Ikncisinde adetin 21. Gun

Canim sana birkac sorum olucak
cevaplarsan sevinirim:16:

Tedavime daha var ancak irilerine muhtac kalma dusuncesibeni cok yoruyor.
bilyorsun benim tedavim bir degil iki degil artik ve gebelk olursa zaten riskli ve bakima muhtac bir gebeyim.:5:

Ben nakil sonrasinda yanimda kmseyi istemiyorum zaten surekli bakicak insan durumuda karisik.

Yemeklerimi birkac gun idare edecek kadar yapsam ve sonrasinda da basit yemekler yaparim diyorum.

Sen surekli yatmamistin sanirim. Gunlerini nasil gecirdin.

Birde dr sana coraspini neden vermisti sadece tup bebek oldugu icinmi.

Ben onceki tedavilerimde onlem amacli celexsan kullanmistim.

canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla gelişip büyüsün kuzucuğun inş değerin güzel çıkmış inş katlanarak devam eder
Sağol havincim daha sevinemiyorum ama Allah inşallah nasip eder devamını senin de tek iş bebeğin bence tek gebelik en sağlıklısı hiç üzülme daha sağlıklı büyür tek bebiş.

Hayirli olsun :48: rabbim 40 haftlari nasip etsin insallah.:nazar:

Inan cok sevindim canim.:124::46:

Tek nakil edilmisti ve 12. Gn icin degerin cok iyi bence.
Testi tekrarliycakmisin yoksa direk kese gormeyemi gidiceksin.

Hangi dr la devam ediceksin.vsvs
Şimdilik merkeze devam edicem kalp atışına kadar aslı da değer iyi diye tekrar istemediler 10 gün sonra kese görmeye çağırdılar ama ben cumartesi tekrarlicam yine hala şüpheliyim tepetaklak düşerse diye endişeliyim.

Canim sana birkac sorum olucak
cevaplarsan sevinirim:16:

Tedavime daha var ancak irilerine muhtac kalma dusuncesibeni cok yoruyor.
bilyorsun benim tedavim bir degil iki degil artik ve gebelk olursa zaten riskli ve bakima muhtac bir gebeyim.:5:

Ben nakil sonrasinda yanimda kmseyi istemiyorum zaten surekli bakicak insan durumuda karisik.

Yemeklerimi birkac gun idare edecek kadar yapsam ve sonrasinda da basit yemekler yaparim diyorum.

Sen surekli yatmamistin sanirim. Gunlerini nasil gecirdin.

Birde dr sana coraspini neden vermisti sadece tup bebek oldugu icinmi.

Ben onceki tedavilerimde onlem amacli celexsan kullanmistim.
Aslında ben istedim coraspin i ilaç paranoyağı olduğum için bir de 1 düşük bir de kimyasal gebelik geçirince bu senepten kullan diye önerdi doktorda ama bende pıhtılaşma yok lekelenmem başlayınca kestik o yüzden artık içmiyorum hap ve iğne ile devam ediyorum.
Nakilden önce 3-4 gün idare edecek iki üç çeşit yemek yaptım nakil sonrası 3 gün yattım eşim ısıttı hazırladı yedik ben de mutfakta oturarak ona yardımcı oldum hatta makinaya benim yerleştirdiğim bile oldu bulaşıkları. Ama 15 gündür evde tek yaptığım iş bu. İlk 3 günden sonra o kadar yatmadım oturarak namazlarımı kıldım hatta transferden ertesi gün hemen başladım namaza. Her gün eczaneye iğne olmaya arabayla gittim hiç yürümedim ayakta çok kalmadım misafirliğe bile gittim neticede orda da oturuyoruz:)
Böyle işte canım olacağı varsa oluyor dua en önemlisi rabbimden iste çok iste hemde.. Sen de yemeklerini yap evi de boşver eşim hallediyor benim yarın da anneme gidicem sanırım orda kalıcam biraz.

arkadaşlar umarım herkes iyidir, güzel pazarlar diliyorum

benim endometrium tedavisinde yine 5,7 mm de kaldık, bu kez transferi yapmaya karar verdik doktorumla ve yakın çevremle.... zor bir karardı ama verdim kararımı. çarşamba günü transferim var... büyük bir mucize bekliyorum,,,, umarım olur ve sizlere de umut olur, hepimiz için hayırlısı olsun diyorum. sevgiyle kalın.

arkadaşlar umarım herkes iyidir, güzel pazarlar diliyorum

benim endometrium tedavisinde yine 5,7 mm de kaldık, bu kez transferi yapmaya karar verdik doktorumla ve yakın çevremle.... zor bir karardı ama verdim kararımı. çarşamba günü transferim var... büyük bir mucize bekliyorum,,,, umarım olur ve sizlere de umut olur, hepimiz için hayırlısı olsun diyorum. sevgiyle kalın.

canım Allah nasip ettikten sonra ben her şekilde tutcağına inanıyorum. yeterki gönülden iste ve dua et. eğer hayırlısı ise senin için zaten rabbim verecektir ben böyle inanıyorum.

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

Hayirlisi olsun insallah.
Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin.

Hadi simdide senin icin gun sayicaz ve sonunda mutlu haber insallah:49:

herkese selam

hayırlısı olsun canım bol bol dua et yürekten istersen rabbim de verirse neden olmasın hep ümitsiz zamanlarımızda gelmiyor mu mucizelerimiz. inşallah 3 taneden en az birisi tutunur annesine. 15 nisan büyük gün.

Hayirlisi olsun insallah.
Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin.

Hadi simdide senin icin gun sayicaz ve sonunda mutlu haber insallah:49:

feryalcim, ben güzel haberi verecem inşallah, sonra hemen sen tedaviye başlıcan, sonra sen güzel haberi vericen, böyle böyle derken hoppppppp bebişler inşalahhhhhhhh kucağımızda hayırlısıyla.....
hayırlısı olsun canım bol bol dua et yürekten istersen rabbim de verirse neden olmasın hep ümitsiz zamanlarımızda gelmiyor mu mucizelerimiz. inşallah 3 taneden en az birisi tutunur annesine. 15 nisan büyük gün.

evet ya, ercelf, arkandan geliriim inşallah, bebeğine sağlık versin yüce rabbim, sırada ben ve arkadan feryal geliyor ona göre , yer açın bakimmmmmm, inşallah maşallah hepimieze.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

feryalcim, ben güzel haberi verecem inşallah, sonra hemen sen tedaviye başlıcan, sonra sen güzel haberi vericen, böyle böyle derken hoppppppp bebişler inşalahhhhhhhh kucağımızda hayırlısıyla.....

evet ya, ercelf, arkandan geliriim inşallah, bebeğine sağlık versin yüce rabbim, sırada ben ve arkadan feryal geliyor ona göre , yer açın bakimmmmmm, inşallah maşallah hepimieze.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım dua ediyorum isteyen herkes için feryalin de az kaldı güzelce de dinlendi inşallah onun da başarılı geçicek tedavisi. senin kaç gün geçti zaman geçiyor işte teste ne kaldı ki?
bu yol o kadar uzun ki ben hala çok korkuyorum bizler hoop diye hamile kalamadığımız için rahat bir hamilelik geçiremeyiz hep korkularla bugün kese görmeye gidicez 5+2 yim inşallah gösterir miniğim kendisini en azından kese ve yolk vardır inşallah.

Kızlar kesemizi gördük çok şükür Allah kalbini de duymayı nasip eder inşallah...

canım dua ediyorum isteyen herkes için feryalin de az kaldı güzelce de dinlendi inşallah onun da başarılı geçicek tedavisi. senin kaç gün geçti zaman geçiyor işte teste ne kaldı ki?
bu yol o kadar uzun ki ben hala çok korkuyorum bizler hoop diye hamile kalamadığımız için rahat bir hamilelik geçiremeyiz hep korkularla bugün kese görmeye gidicez 5+2 yim inşallah gösterir miniğim kendisini en azından kese ve yolk vardır inşallah.

Ne guzel haberler bunlar :118::118:

Insallah kalp atisinida duyacaksin ileri haftalarida.
vet yolumuz zor ama basaricaz allahin izniyle

Iyi dileklerin icin sagol canim:16:
Beni habersiz birakmayin emi

Evet canim ya bizede yer acsinlar bizde geliyoruz:10::1:

Saka bir yana rabbim kimsenin emeklerini bosa cikartmasin en kisa zamanda yavrularina kavustursun insallah.Amin

Bnde bir yola girdim devlet hastanesini tercih ettim insallah dogru karar vermisimdir.

Sonucta cani vericek olan rabbim dr lar araci sadece.

Bak gunleri sayiyorum.:1:
Beni buralarda unutmayin emi

Kızlar kesemizi gördük çok şükür Allah kalbini de duymayı nasip eder inşallah...
ercelfim harikasın, nazarlar değmesin, Allah yardım etsin bebişine sımsıkı tutunmaya devam etsin inşallahhhhhh
Evet canim ya bizede yer acsinlar bizde geliyoruz:10::1:

Saka bir yana rabbim kimsenin emeklerini bosa cikartmasin en kisa zamanda yavrularina kavustursun insallah.Amin

Bnde bir yola girdim devlet hastanesini tercih ettim insallah dogru karar vermisimdir.

Sonucta cani vericek olan rabbim dr lar araci sadece.

Bak gunleri sayiyorum.:1:
Beni buralarda unutmayin emi

canım, hiç unuturmuyuz seni yahu,, simdi sırada sen varsın bakalım, dediğin gibi doktor , hastane vs aracı, yeterki Allah ol desin olacaktır hayırlısıyla, sevgiyle kal

Back
X