dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

ercelfim harikasın, nazarlar değmesin, Allah yardım etsin bebişine sımsıkı tutunmaya devam etsin inşallahhhhhh

canım, hiç unuturmuyuz seni yahu,, simdi sırada sen varsın bakalım, dediğin gibi doktor , hastane vs aracı, yeterki Allah ol desin olacaktır hayırlısıyla, sevgiyle kal

Unumayin tabi darilirim yoksa :1:

Hadi bakalim yolu yariladin insallah hersey yolundadir.
merakla bekliyorum.
Insallah buraya kocaman bir POZITIF yazarsin.:118:

Unumayin tabi darilirim yoksa :1:

Hadi bakalim yolu yariladin insallah hersey yolundadir.
merakla bekliyorum.
Insallah buraya kocaman bir POZITIF yazarsin.:118:

evet feryalim , yol yarılandı, şimdilik bir sorun yok, ben de meraktayım bakalım, ilk günden itibaren sol kasığımda hep bir sızı var, başka da bir belirtim yok, acaba diyorum içimde birşey mi unutuldu, esprisi yapıyorum tabiii ki,,

ha bir de karnım şiş, fakat bu iğneden oluyor tabii ki, başka da bir belirti vs yok, GERÇİ bunlara takılmıyorum çünkü bir kısım arkadaş belirtiler hissederken bir kısım arkadaş hiçbir şey hissetmiyormuş , en önemlisi yüce rabbim hayırlısını versin hepimize... tek isteğim gerçekten bu......

bu arada bugünden itibaren 2-3 gün içinde , bir tutunma kanaması vs olsa ne iyi olur diyorum, bunu da itiraf edeyim kızlar.....

kızlarrrrrrrr

10.günüm, erken gebelik idrar testi yaptım, negatif,,,,

12.gün yani ptesi kan testi ne olacak bakalım......

moralimiizi bozmuyoruz, hayırlısı Allahtan diyoruz, öpüyorummmmmm sizleri.

kızlarrrrrrrr

10.günüm, erken gebelik idrar testi yaptım, negatif,,,,

12.gün yani ptesi kan testi ne olacak bakalım......

moralimiizi bozmuyoruz, hayırlısı Allahtan diyoruz, öpüyorummmmmm sizleri.

kızlar,

yarın öğleden sonra kan testi sonucumu yazarım,, dualarınızı bekliyorum

Hayirlisi olsun insallah
rabbim guzel hBerler almani nasip etsin.

KIZLAR

maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49

hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....

Alısalıs canım çok üzüldüm büyük bir heyecanla girdim ama negatifmiş vardır bunda da bir hayır pes etmek yok rabbim biliyor doğru zamanı.
Bi de bana asır gibi gelen günlerin sonunda kalp atışlarımızı gördük çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin risk hep var hala yatıyorum lekelenmelerim oldu ilaçlara devam ediyorum umarım artık bir aksilik çıkmaz kucağımıza hayırlısıyla almak nasip olur.

Feryalcim sıra sende az kaldı kontrole dua esicem sizler için ..

Alısalıs canım çok üzüldüm büyük bir heyecanla girdim ama negatifmiş vardır bunda da bir hayır pes etmek yok rabbim biliyor doğru zamanı.
Bi de bana asır gibi gelen günlerin sonunda kalp atışlarımızı gördük çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin risk hep var hala yatıyorum lekelenmelerim oldu ilaçlara devam ediyorum umarım artık bir aksilik çıkmaz kucağımıza hayırlısıyla almak nasip olur.

ercelfciğim, teşekkür ederim, desteğin için,, ben de 15 nisanda negatifi aldıktan sonra 19 nisan da regl oldum, tekrar yumurta toplama tedavisine başlayacağım,,, içerde bir tane 8 hücreli embriyom var ama, tek embriyo da şans az olur diye düşündüm,,,,, bu arada rahim duvarı da belki kendine gelir,,, kalınlaşma belki yoluna girer...... bir müddet yumurta toplayıp sonra transferi düşünüyorum.

kalp atışlarınızı duymanıza çok sevindim, gerçekten her aşaması stres,heyecan,,, Allah yardımcımız olsun, umarım herşey sonuna kadar yolunda gider arkadaşım,, sonuçlarını bildir ben de bildireceğim...

Feryalcim bu hafta hatta yarın senin kontrolün vardı, sonucunu bildirmeyi unutmazsın umarım, hayırlısı olur inşallah, herşey yolunda gider ve pozitifini görüşürüz KOCAMAN KOCAMANnnnn

Dualrin icin sagol canim:48:
Bircok arkadasimdada lekelenme tarzi kanamalar oldu ve gecti.
Seninde oyle olucaktir

Kontrolum yarin kismetse
Bakalim ne diyecekler insallah bir sorun cikmaz ve bu ay baslar tedavim

Hamilelik takvimini yapsana ben haftalari aklimda tutamiyorum

ercelfciğim, teşekkür ederim, desteğin için,, ben de 15 nisanda negatifi aldıktan sonra 19 nisan da regl oldum, tekrar yumurta toplama tedavisine başlayacağım,,, içerde bir tane 8 hücreli embriyom var ama, tek embriyo da şans az olur diye düşündüm,,,,, bu arada rahim duvarı da belki kendine gelir,,, kalınlaşma belki yoluna girer...... bir müddet yumurta toplayıp sonra transferi düşünüyorum.

kalp atışlarınızı duymanıza çok sevindim, gerçekten her aşaması stres,heyecan,,, Allah yardımcımız olsun, umarım herşey sonuna kadar yolunda gider arkadaşım,, sonuçlarını bildir ben de bildireceğim...

Feryalcim bu hafta hatta yarın senin kontrolün vardı, sonucunu bildirmeyi unutmazsın umarım, hayırlısı olur inşallah, herşey yolunda gider ve pozitifini görüşürüz KOCAMAN KOCAMANnnnn

Yeniden planlar yapilmaya baslanmis ne guzel:46:
Inan birgun hersey cok guzel olucak.

Iki aydir beklenen buyuk gun yarin
Insallah hersey yolundadir

Gelir gelmez yazarim:70:

Dualrin icin sagol canim:48:
Bircok arkadasimdada lekelenme tarzi kanamalar oldu ve gecti.
Seninde oyle olucaktir

Kontrolum yarin kismetse
Bakalim ne diyecekler insallah bir sorun cikmaz ve bu ay baslar tedavim

Hamilelik takvimini yapsana ben haftalari aklimda tutamiyorum

Takvim yapmayı düşünmüyorum henüz korkuyorum sanırım. Seninde büyük gün geldi inşallah istediğin güzellikte geçer herşey .

Takvim yapmayı düşünmüyorum henüz korkuyorum sanırım. Seninde büyük gün geldi inşallah istediğin güzellikte geçer herşey .

Takvim konusunda haklisin canim
hergunumuz korkuyla geciyor ama sonu guzel olucak insallah.

Dr kontrolum iyi gecti.
Birkag gune kadar yeni adetin 2. Gunu ile basliycam insallah.

Dr kontrolum iyi gecti.

Hayırlı olsun canım artık sıra sende güzel haberler ver bana umarım hastaneyi ve doktorunu beğenmişsindir kısa protokol klasik tüp bebek mi olacak? 2 embriyo koydurma hakkın varmı? Kaçıncı denemen olucak rahimle ilgili özel bişey yapılacak mı?

Dr kontrolum iyi gecti.

feryal canım yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun rabbim sonunda inş kucağını doldursun bu bekleyişlerin son olur inş hep duamdasın canım seni takipteyim

bende doktora gittim canım herşey yolunda şükür bebişim kocaman olmuş teyzesi elleri ayakları hareket ediyordu inş rabbim tamamına erdirir dua et

Hayırlı olsun canım artık sıra sende güzel haberler ver bana umarım hastaneyi ve doktorunu beğenmişsindir kısa protokol klasik tüp bebek mi olacak? 2 embriyo koydurma hakkın varmı? Kaçıncı denemen olucak rahimle ilgili özel bişey yapılacak mı?

Evet canim kisa protokol uygulayacaklar.
pazartesi gecesi adet oldum ve bugun ilaclara basladim.
gonal-f 300 vurunucam ve pazartesi gunu ultrason muayenesine gore ilac dozu gerekirse tekrar ayarlanicak.

Hastane cok yigun saatlerce bekliyorsun ama dr cok iyi ve ilgili

Nakil konusunda belki hem yas hemde deneme sayisi olarak 3 nakil bile yaparlar ama benim ikiz erken dogumum var.
bu yuzden kaliteli embriyo elde edilirse tek nakil iatiyorum.

Benden haberler boyle.
sen ne yapiyorsun serviks olcumu yaptimi dr un hic
yada direk 12. Haftadami bakicak

Yanlis hatirlamiyorsam s eninde rahimle ilgili bir sikintn vardi

Kanama ve lekelenmelerin ne durumda insallah tamamen gecmistir.:48:

Tedavime basladim canim insallah sonu iyi olur.
pek yazamiyorsun ama arada bir haber ver emi.

Ne guzel haberler vermssin.insallah son zamana kadar hersey yolunda gider canim.

Ibrahim beye gidiyordun degilmi.
memenunmusun birde hic rahim agzi olcumu yaptimi sana

Insallah hep iyi haberler vermen dilegim.:70:
feryal canım yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun rabbim sonunda inş kucağını doldursun bu bekleyişlerin son olur inş hep duamdasın canım seni takipteyim

bende doktora gittim canım herşey yolunda şükür bebişim kocaman olmuş teyzesi elleri ayakları hareket ediyordu inş rabbim tamamına erdirir dua et

Tedavime basladim canim insallah sonu iyi olur.
pek yazamiyorsun ama arada bir haber ver emi.

Ne guzel haberler vermssin.insallah son zamana kadar hersey yolunda gider canim.

Ibrahim beye gidiyordun degilmi.
memenunmusun birde hic rahim agzi olcumu yaptimi sana

Insallah hep iyi haberler vermen dilegim.:70:
feryalcim tedavin hayırlı olsun,,, inşallah herşey yolunda gider,,,

havinsucuğum,,, maşallah bebişine, allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun.
ercelf, sen nasılsın,u marım herşey yolundadır.

Kızlar, ben de başladım, bugün dr da idim, 5 gün serophone hap içtim, bugün 1 merional iğne okadar,, yarın yarım cetrocide olacak... bu arada tek yumi var, 8.günüm ve 15 mm yumi,, endometrium 5,2 mm ,,,, görüşürüzzzzz

Bende 8. Haftamdayım canım maşallah 12 ye gelmişsin bende inşallah riskli dönemi atlatırım. Sen progestanı hala kullanıyomusun canım iğne olarak mı kullandın? Donmuş olduğu için doktorum ditil uyguladı ilkinde o kimyasal oldu bu ikinci denememde ben iğne istedim be hala vıruluyorum 12. Haftaya kadar devam dedi yüp bebek merkezi fitil olarak düşündüler sanırım iğne istediğimi aklımda tutmamıştır. Jinekoloğumda kendine eziyet etme fitile geçelim diyor aynı etki yapar iğne ile diyor. Ama ben düşük olmasından çok korkuyorum ama iğneden de yıldım hergün sen nasıl yapın bana fikir verirmisin bir de serklaj ıygulanabilir bana seninde varmı öyle bir özel durumum varsa hiç ölçüm yapıldımı?
Evet canim kisa protokol uygulayacaklar.
pazartesi gecesi adet oldum ve bugun ilaclara basladim.
gonal-f 300 vurunucam ve pazartesi gunu ultrason muayenesine gore ilac dozu gerekirse tekrar ayarlanicak.

Hastane cok yigun saatlerce bekliyorsun ama dr cok iyi ve ilgili

Nakil konusunda belki hem yas hemde deneme sayisi olarak 3 nakil bile yaparlar ama benim ikiz erken dogumum var.
bu yuzden kaliteli embriyo elde edilirse tek nakil iatiyorum.

Benden haberler boyle.
sen ne yapiyorsun serviks olcumu yaptimi dr un hic
yada direk 12. Haftadami bakicak

Yanlis hatirlamiyorsam s eninde rahimle ilgili bir sikintn vardi

Kanama ve lekelenmelerin ne durumda insallah tamamen gecmistir.:48:

Lekele geçti çok şükür canım daha 8. Haftalık hiç ölçüm yapılmadı yarın kontrolüm var konuşucam tedavin başlamış nihayet kaliteli olursa kesinlikle 1 tane koydur canım ben inanıyorum daha önce de rahimde gebelik oluştuğu için yine olacaktır bolca da donmuşun kalsın inşallah bizi opu dan yransferden haberdar et.

feryalcim tedavin hayırlı olsun,,, inşallah herşey yolunda gider,,,

havinsucuğum,,, maşallah bebişine, allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun.

ercelf, sen nasılsın,u marım herşey yolundadır.

Kızlar, ben de başladım, bugün dr da idim, 5 gün serophone hap içtim, bugün 1 merional iğne okadar,, yarın yarım cetrocide olacak... bu arada tek yumi var, 8.günüm ve 15 mm yumi,, endometrium 5,2 mm ,,,, görüşürüzzzzz
Hayırlı olsun peşpeşe güzel haberler bekliyoruz canım tekyumoşa mı tedavi uygulanıyor doğal yumurtana?

Bende 8. Haftamdayım canım maşallah 12 ye gelmişsin bende inşallah riskli dönemi atlatırım. Sen progestanı hala kullanıyomusun canım iğne olarak mı kullandın? Donmuş olduğu için doktorum ditil uyguladı ilkinde o kimyasal oldu bu ikinci denememde ben iğne istedim be hala vıruluyorum 12. Haftaya kadar devam dedi yüp bebek merkezi fitil olarak düşündüler sanırım iğne istediğimi aklımda tutmamıştır. Jinekoloğumda kendine eziyet etme fitile geçelim diyor aynı etki yapar iğne ile diyor. Ama ben düşük olmasından çok korkuyorum ama iğneden de yıldım hergün sen nasıl yapın bana fikir verirmisin bir de serklaj ıygulanabilir bana seninde varmı öyle bir özel durumum varsa hiç ölçüm yapıldımı?

Lekele geçti çok şükür canım daha 8. Haftalık hiç ölçüm yapılmadı yarın kontrolüm var konuşucam tedavin başlamış nihayet kaliteli olursa kesinlikle 1 tane koydur canım ben inanıyorum daha önce de rahimde gebelik oluştuğu için yine olacaktır bolca da donmuşun kalsın inşallah bizi opu dan yransferden haberdar et.

Hayırlı olsun peşpeşe güzel haberler bekliyoruz canım tekyumoşa mı tedavi uygulanıyor doğal yumurtana?

Insallah canim gelismeleri yazarim.
benim gonlum tek nakilden yana insallah kaliteli emb.olusur.

Yarinki randevun iyi gecer insallah.
Iyi haberler yazarsin insallah canim.:48:

Canim osman bey progestani vajinal olarak kullandiriyor.

Tek gebeliklerde 3*100
ikiz gebeliklerde 3*200 mg olarak

Bence kendine eziyet etme canim.ikiside aynidir bence

Back
X