Kızlar merhaba sizi birazcık ihmal ettim kusura bakmayın bu sıralar bir dalgınlık başladı bende havincim merak etmişsin canım biz çok iyiyiz

rabbime şükürler olsun 28. haftayı doldurduk. Allahım ne büyük daha minicikken nasıl geçer günler diyordum ama bizi bugünlere erdirdi. Hazırlıklar şöyle ki; giyim kuşam banyo ve bakım ürünü işlerimiz bitti. Kızımın bebek arabasını da aldık travel sistem olanlarından. Hatta biraz bez ve ıslak mendil bile stokladık :) 21 eylül de kontrolümüz var. sorunsuz geçerse odasını eylül ayının son haftası siperiş edeceğiz yatakodama da başucuma güzel bambu bir beşik beğendim onu alacağım model belli sadece biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum almak için.
kendime de bir takım lohusa pijaması emzirme atleti ve sütyeni aldım hatta lohusa tacımı bile aldım :) ama yetmez tabi 1 er tane kendim için biraz daha bişeyler alıcam onlar var eksik olarak. bir de kapı süsü sepeti ve şekerleri yok daha meydanda acele etmiyorum onlar için de.
kızım 25. haftada 750 gramdı. şimdi 1000 kg yi geçmişmidir çok merak ediyorum zira epey güçlendi baba da hissediyor artık tekmelerini. çok hareketli havin neredeyse gece gündüz hiç uyumuyor dünyaya hazırlık yapıyor sanırım bol bol hareket ediyor. 19. haftanın sonunda gidicez kontrole idrara sıkışık gel dedi rahim ağzı ölçülecek tek korkum o bebek büyüdükçe hızlı kısalabilir 28 i doldurduk ama rabbim önce 32 yi sonra da 36 yı nasip etsin inşallah. tek korkum o rabbime emanet miadında doğum nasip etsin.
sağlık ocağı kontrolleri de devam 2. tetanoz aşımızı olduk gittikçe kalbini de dinletiyor ebemiz hareketlerini hissedince de zaman daha çabuk geçiyor. artık çok bağlandım. sesimi tanıyor bana tepki veriyor. sesleri algılıyor miniğim maşallah

sabırsızlanıyorum artık doğum için. 2.5 ay kaldı. senin daha da az.
normal doğum mu düşünüyorsun? bir de göğüslerin için doğumdan önce krem kullanacakmısın yada sütün olsun diye anne çayı ?
ben 61 kg ile başladım geçen ay 65 kg idim pek kilo almadım bakalım bu ay kaç kg almış olucam. çok sıkıntılarım yok bazen bel ağrısı oluyor o kadar. rabbim tamamına erdirsin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
alisalis canım kimyasal gebelik yaşamışsın çok üzüldüm ama bir yandan da kendim aklıma geldi de kimyasal gebelik ten 1 ay sonra yeni bebeğimi almıştım ve o bana sıkı sıkı tutundu. sen de pes etme kimyasalın arkası gebeliktir derler hep inşallah embriyon vardır daha. hakkında hayırlısı olsun.
feryalcim maşallah hızla büyüyorsunuz herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim arka arkaya alıcaz inşallah meleklerimizi kucağımıza.
Buarada biz kızıma "Ela" ismini koymaya karar verdik henüz tam kesin değil ama büyük ihtimal. erva da çok hoş bir isim havincim.