• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar transfer sonrasi belirtilerinizi paylaşirmisiniz..

Bebegim22

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
21
23
8
40
Dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar transfer sonrasi hamilelik belirtilerini paylaşirlarsa sevinirim.. Benim bu dondurulmuş embriyo ile ilk denemem önceki kimyasal ve negatif olanlardan farkli bir belirtim yok..Belirti arayıp duruyorum.. yardimci olursanız sevinirim

Dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar transfer sonrasi hamilelik belirtilerini paylaşirlarsa sevinirim.. Benim bu dondurulmuş embriyo ile ilk denemem önceki kimyasal ve negatif olanlardan farkli bir belirtim yok..Belirti arayıp duruyorum.. yardimci olursanız sevinirim
Meraba bebeginiz tutmus gakiba kacinci gunde test yaptirdinjz benm de dondurulmusla 9 gun test yaptiridim cikmadi cok kotuyum suan siz kacinci gun yaptirmistinjz

Meraba bebeginiz tutmus gakiba kacinci gunde test yaptirdinjz benm de dondurulmusla 9 gun test yaptiridim cikmadi cok kotuyum suan siz kacinci gun yaptirmistinjz
Ben 9.gün idrarda gördüm silik 2.cizgiyi hemen gidip kan testi yapturdim 73 cikmisti sen ögrendin mi sonucunu insallah tutunmustur yavrun

Tutmadi canim dokuzuncu gun kan testi negatif cikti dahs adet olmadim bugun 11 gun bitti rabbim sizi sevjndirmis insallah kucaginizada alirsiniz bmm ikinci denememdi bi kizim var ama buyuk yikim oldu hala bile jcimde bi unut adet olana kadar bi umut bekliyorum

19temmuzda 3. Gün embriyosu transfer edildi.Dondurulmus embriyo. Hiçbir belirti yok. Catlicam. Idrar tatilinde çıkar mı çok merak ediyorum

Back
X