- Konu Sahibi ARTVINLI9876
-
arkadaşlar.ben 10ay önce taze embriyolarla 2tane transfer yapıldı.ikiside tuttu.36.ayda doğum yaptım.bir sürü aksiliklerle ikizlerimi kaybettim.2ay önce dondurulmuşlar transfer edildi.kanda gebelik görüldü devam etmedi.dr.neden diye sor.cevap olarak bu cevabı verdi.şimdi tekrar dondr.transfer olucam kafamda soru işaretleri var.ama içimi biraz rahatlattırdınız.teşekkürler.
slm kızlar bende 8 ocakta yaptırdım 4 embriyo dondurdum şimdi bekliyorum ama ilk yapışım acaba belirtı oluyormu tes gününe kadar
canım çözülmüş embriyoyu tekrar dondurmuyorlar bildiğim kadarıyla. mesela benim 4 embriyo vardı ziyan olmasın diye önce 2 sini çözdüler, 2 si sağlıklı olunca diğer ikisini çözmedilerkızlar çözülmüş embriyoyu tekrar donduran ve çözüldükten sonra transfer yaptıran var mı aranızda ya da duyduğunuz bildiğiniz anne adayları????
ben daha yenı katıldım aranıza....tub yont hamıle kaldım ılk hamılegımde hersey yolunda kalp atısı duyduk 10 11 haftalardayken gıttıgım kontrolde 8haftalıkkenkalbı durmuss ..hayal kırgınlıgıı saskılık hersey ın hayırlınısı dılıyorum...tabıkı alllaHIM TEKranı nasıp eder ınsallah saglıklı bı sekılde ısteyen butun anne adaylarına..sımdede dondurulmus embrıyolarla denıyecegız sansımızı 5embrıyo ama mız var acaba ....dondurulmus embrıyolarla hamıle kalan arkadaslarımız varmı kacıncı embrıyo transferı bılgılendırme yapabılırmısınız?bu konu hakkında ...
canım benim seni çok iyi anlıyorum bende 8 haftalık ikizlerimi kaybettim... daha geçen haftalarda!!! ben donmuşlarla hamile kalmıştım ikizlerime 8 inci haftaya girmiştim şiddetli kanamayla düştüler.. hamile kalınıyo tabikide 5. gün embriyosuydu benimkiler... inşallah yeniden hamile kalıp bebişlerimizi alırız kucağımıza
Sen bu sefer 1tane embriyo tek mi transfer ettin, bnm de iki tane dondurulmusum var , ve tedavi oluyorum şimdi kararsızım 1 tane mi yoksa 2 tane mi transfer edilsin diye, inşallah sen guzel haberl verrirsinMerhaba arkdaslar. Bende Aralik ayinda 5. Gun cok hucreli blastosist transferi oldum ve dr. Cok fazla umutluydu benden smayrna art tup bebek merkezinde yaptirdim ve ogun 7 kisiye transfer yapildi ve 6 kisi hamile jaldi ben kalamadim( suanda dondurulmuslarimla 1. Kalitede 8 hucreli bebislerimi transfer ettiler bugun 6. Gunum cok fazla belirtim yok sizlere 4 nisanda nasip ise haber vericem herseyin hayirlisi arkdaslar. Rabbime sadece dua edin o olur derse zaten olucaktir.
Acelyacicegi son durumun nedir merak ettimSen bu sefer 1tane embriyo tek mi transfer ettin, bnm de iki tane dondurulmusum var , ve tedavi oluyorum şimdi kararsızım 1 tane mi yoksa 2 tane mi transfer edilsin diye, inşallah sen guzel haberl verrirsin
Teansferimi oldum iki tane 5. Hun embriyimu aldm canim bugun 6. Gunum. Senin nasilmoldu sonuc cnmAcelyacicegi son durumun nedir merak ettim
Hayirli olsun canim keske iki tane transfer ettirseydin, gerci rabbim dilerse bir den iki bebek verir. Dikkat et kendine kabiz olmamaya dikkatBenim dondurulmuş 4 tane vardı. 2 gün önce transfer yapıldı bana bugün 2. Günüm. Dr ıkı tane koyalım dedi ama ben tek istedim. Kasıklarımda ağrı var ilk günden beri bugünde ayaklarım üşüyor. Benimde 5.gün embriyosu. Kendimi çok iyi hissediyodum ama bugün embriyolog aradı ve diğer kalan üç tane embriyo gelişimi iyi olmadıı için donduramamışlar. İnşallah tutar içimdeki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Ilahi insallah tutunur sana bebisin canim .saglukla kucagunada alirsin guzel insanKısmet canım benim. Aslında iki tane istememe nedenim vücut olarak kendime güvenemedim ikiz taşıyamam diye zaten iri yarı bi insanımkısmet Rabbim hayırlısını versin inş.
Amin canım inş isteyen herkese nasip etsin Allah'ım..Ilahi insallah tutunur sana bebisin canim .saglukla kucagunada alirsin guzel insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?