- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
- Konu Sahibi ARTVINLI9876
-
arkadaşlar 2ay önce dondurulmuş embriyolarımla uygulama yapıldı,kanda gebelik çıktı ama düşük oldu.dr.dondurulmuş embriyoların,taze gibi iyi sonuç alınamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.
arkadaşlar 2ay önce dondurulmuş embriyolarımla uygulama yapıldı,kanda gebelik çıktı ama düşük oldu.dr.dondurulmuş embriyoların,taze gibi iyi sonuç alınamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.
lütfen böyle söylemeyinnn korkuyorum bu ay dondurulmuşları bende deneyeceğim sonra bir çok dr. sitesinde dondurulmuş embriyoların 5 yada 6 günlükken transfer edildigi klasik tüp bebekte 3.cü gün transfer edildiğini okudum yani 5yada 6 günlük embriyoların daha sağlıklı oldugu tazelerden hiç bir farkı bulunmadığı yaşama sürelerinin daha uzun olduğunu okudum ve daha ümitliyim sizde araştırın ve belki benim bulamadığım bilgilere ulaşırsınız hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
fundacım iyiyim canım yeğenlerin iyi çok şükür,sen nasılsın,rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek canım tüm kalbimle dualarımdasın.artvinli arkadaşım nasılsın uzun zamandır seninle konuşmuyordum sayfanı aylar sonra tekrar taşınası çok güzel bebişlerin nasıl rabbim hayırlısı ile rahat saglikli yavrularına kavuşmayı nasıp eder inşallah inşallah bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu
Slm cnmcım rabbİm saĞsalİm kucaĞına almayıda nasİp etsİn İnŞallah saĞlıkla ve hayırlısı İle bu gebelİĞİnde dondruulmuŞlarla mı oldu yoksa yenİden tÜp mİ baŞladın neler kullanıyorsun Şİmdİ
benİmde 3 gebelİk kaybım var bende ohhs olma rİskİne karŞı embrİyoalrım donduruldu yakında adet olunca transfer İÇİn tedavİye baŞlıcam bu konuda bİlgİlerİnİ paylaŞırsan sevİnİrİm...
ya kızlar bende 2 ay sonra dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama korkuyorum bizimki birde blastokist transferdi şimdi 2 tanesi duruyor ne yapacağım bilmiyorum.
sağol canım inşallah Allah ım hayırlısını versin hepimiz için,ya bişey daha sorcam dondurulmuşla tedavi ücreti ne kadar biliyormusunuz birde ilaç olarak ne kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?