Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bana jeli yapınca yürüyüş yapmamı söylediler 5 10 dakika bazı yerlerde okuduğum kadarıyla yatın diyolar ben anlamadım ben sabah akşam kullanıyorum genellikle yatıyorum ama kalktığımda oluyo hafif işler yapıyorum inşallah bizde haftaya cumartesi pozitif sunucumuz alırız
Bende sabah akşam kullanıyorum ben yatıyorum herkes birşey söylüyor bana mantıklı gelen yatmak içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence inşallah pozitif olur canım :)

İkiz gebelik yok mu peki :) deger çok güzel ikiz olma olasılığı yok mu
Valla bişey söylemedi Dr keseyi görünce anliycaz biz ikiymis gibi seviyoruz inşallah oyledir hayırlısı sağlıklı olsun bide benimle kalsinda :)

Bende sabah akşam kullanıyorum ben yatıyorum herkes birşey söylüyor bana mantıklı gelen yatmak içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence inşallah pozitif olur canım :)

Ay inşallah pozitif olur o günü nasip etsin Rabbim bize. Bende bundan sonra yatayım çünkü hep geri geliyor

Bizde pozitifi görmeden sevmeye başladık:) görsek neler olur artık:halay:
Canım hep pozitif düşünün ben çok rahattim inşallah gönlünüze göre sağlıklı bebisleriniz olur sizinde Allah o günleri görmeyi nasip etsin sizede

Bnmde yürümeyince geri geliyor kızlar acaba herkeste degisikmi 5dk yatıyorum ve yürüyorum mutlaka

Bizde pozitifi görmeden sevmeye başladık:) görsek neler olur artık:halay:
Canım hep pozitif düşünün ben çok rahattim inşallah gönlünüze göre sağlıklı bebisleriniz olur sizinde Allah o günleri görmeyi nasip etsin sizede

G Gukkan ben de 8. Gunumdeyim arkadasim bugun bitti tam test yapsam mi diye dusunurken yazdiklarini okudum.. benim de karnimda tanimlayamayacagim bir sizi oluyor. Merak ediyorum, cesaret edemiyorum :) önerini bekliyorum :)

G Gukkan ben de 8. Gunumdeyim arkadasim bugun bitti tam test yapsam mi diye dusunurken yazdiklarini okudum.. benim de karnimda tanimlayamayacagim bir sizi oluyor. Merak ediyorum, cesaret edemiyorum :) önerini bekliyorum :)

Ben dayanamam heralde yapardım mandus yap yap ilk olumlu sunucumuz sizden gelsin :)

Ben dayanamam heralde yapardım mandus yap yap ilk olumlu sunucumuz sizden gelsin :)
:) heyecanlaniyorum yarin 9. Gun cikmayanlar cok var tum gun okumaktan artik doktor olduk ben de onlarin arasina gormeyeyim diyorum. Direk kan versem daha iyi gibi..

:) heyecanlaniyorum yarin 9. Gun cikmayanlar cok var tum gun okumaktan artik doktor olduk ben de onlarin arasina girmeyeyim diyorum. Direk kan versem daha iyi gibi.. sona geldikce insan hissizlesiyor :(

:) heyecanlaniyorum yarin 9. Gun cikmayanlar cok var tum gun okumaktan artik doktor olduk ben de onlarin arasina girmeyeyim diyorum. Direk kan versem daha iyi gibi.. sona geldikce insan hissizlesiyor :KK43:
Allah yardımcımız olsun Bn bile heycanlandim sen test yapcam diyince kalp atislarim hizlandi okudugumda:KK48:kendinin bildiğini yap canım biz yonlendirmeyelim

:) heyecanlaniyorum yarin 9. Gun cikmayanlar cok var tum gun okumaktan artik doktor olduk ben de onlarin arasina girmeyeyim diyorum. Direk kan versem daha iyi gibi.. sona geldikce insan hissizlesiyor :KK43:

Kalbinin sesini dinle inşallah pozitif olur inşallah :)

Allah yardımcımız olsun Bn bile heycanlandim sen test yapcam diyince kalp atislarim hizlandi okudugumda:KK48:kendinin bildiğini yap canım biz yonlendirmeyelim

Biz senle aynı gün yapacaz Poly ayh inşallah pozitif olurda sevinçten burda kutlama yaparız

Back
X