Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Evet degisiklikler var bende de oyle digeriyle ayni degil oburunde migde bulantisi olmamisti bunda biraz var. bende 27 haftalikken kaybettim bu yuzden daha bi korkum var ya yine bu kadr yaklasip kaybedersem bu aciya dayanabilormiyim . dusunmek istemiyorim ama surekli beynim donuyo kotu seneryolar Allah yardimcimiz olsun sabirla beklicez meleklerimizi
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim birdaha bu acıları kimseye yaşatmaz sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder

Aa ciddden mi bnimde oyle olabilir mi acaba senin kan degerin kaç cikmişti birde 2.keseyi kacinci haftada gorduler
Benim kan degerim 12. Günde 189 cikti 3 gün sonra 660 oldu 5. Haftada tek kese gördük hatta foto yükledim eski sayfalarda vardir 6. Haftada ikiye çıktı şok olduk hepimiz. Olabilir böyle dedi dr. Küçük olan devam etmeywbilir dedi kısmet artık. ..

Benim kan degerim 12. Günde 189 cikti 3 gün sonra 660 oldu 5. Haftada tek kese gördük hatta foto yükledim eski sayfalarda vardir 6. Haftada ikiye çıktı şok olduk hepimiz. Olabilir böyle dedi dr. Küçük olan devam etmeywbilir dedi kısmet artık. ..
Hayirlisi ozaman nasip kismet Allahim ikisinide saglikli bi sekilde buyutr insallh

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda ilerler tutunma olanağı fazla denildiği gibi hazır gıdalardan uzak durdum protein ağırlıklı beslen çay kahve tüketme mümkün oldukça transferden sonrada bu dilim ananas bir avuç kabak çekirdeği tükettim Rabbim bu mübarek aylar hürmetine herkese evlat nasip etsin kucagimiza alıp büyütüp günleri görmeknasip olsun
Teşekkür ederim canım allah razı olsun çok sağol allahım hepimizin dileğini kabul etsin 🙏 öncelikle o sağlık sorunları sebebiyle kilo baya verdim daha da versem benin için daha iyi tabi çok tüketmiyoruz desekte hep arada kaçamak yapıyoruz . Kabak çekirdeği demişsin onu brn geçen transeferimdede yemiştim kavrulmamış. Allah sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin

Back
X