• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Slm kızlar beni önceden takip eden arkadaşlara haberim var doğumumuz oldu şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm arkadaşlara tedavide olanlara inşallah bebekte bende gayet ıyiyiz dualarım sizlerle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Hayırlı ömürlü olsun bebeğiniz, saglıkla mutlulukla buyusun insallah, şansı bahtı açık olsun 🙏🏼🍀💐

Slm kızlar beni önceden takip eden arkadaşlara haberim var doğumumuz oldu şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm arkadaşlara tedavide olanlara inşallah bebekte bende gayet ıyiyiz dualarım sizlerle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Merhaba canim gozun aydin bnde dogum yaptim 34.haftada kizim suan kuvözde yakin zamanda kucagima alirim insallh

Benim de ilk tedavim olumsuz oldu tuttu düştü daha doğrusu
Ikinci tedavim üç ay ara ile dondurulmuş emriyolarla oldu .bir oğlum oldu cok şükür onda da ikiz tuttu birini 9 haftada kaybettim oğlum şuan 26 aylık .şimdi tekrardan iki tane dondurulmuşum var onları denicez kısmet olursa
Merhaba uzun zaman olmus yaziyi yazali :) oncelikle gecmis olsun bebeklerin birini kaybetmissiniz. Bebekleri nasil bir operasyonla aliyorlar digerine zarar vermeden ameliyat falan mi olunuyor ?

Inşallah canım seninde gözün aydın bir an evvel toparlanır prenses bizim bebekler aceleci davrandı Rabbim ömürlerini uzun hayırlı evlat etsin inşallah
Çok şükür.Okadar sevindimki ve çok heyecanlandım aramızda 1 hafta vardı.Allahim analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.Normal mi sezeryan mi oldu com öptüm Bebisi kuzumm

Çok şükür.Okadar sevindimki ve çok heyecanlandım aramızda 1 hafta vardı.Allahim analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.Normal mi sezeryan mi oldu com öptüm Bebisi kuzumm
Çok saol canım benim darısı sana inşallah hayırlı bir şekilde normal doğum oldu canım açılma oldu bizimki aceleci davrandı

Saol cnm insalah ilk gun bgun neler yapmam gerek yavas yavas dinleniom yatiom kalkiom ama
Ağır iş yapmamak şartıyla hayatınıza devam edin diyorlar doktorlar ama bilemiyorum. Yemek bulaşık gibi hafif işlerini yapabilirsin dediler bana. İşe gitmiyorum raporluyum ama evde yatıyorum kalkıyorum aynı şekilde sizin gibi. Devamlı yatmak iyi değil gibi geliyor

Ağır iş yapmamak şartıyla hayatınıza devam edin diyorlar doktorlar ama bilemiyorum. Yemek bulaşık gibi hafif işlerini yapabilirsin dediler bana. İşe gitmiyorum raporluyum ama evde yatıyorum kalkıyorum aynı şekilde sizin gibi. Devamlı yatmak iyi değil gibi geliyor
Banada oyle aynen cnm senin kacnci gun embrysu kacnci gunun transfrn bgun yattim hep ama ara ara kalkdm yrn ayaklanirim az

Back
X