Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ilk tup bebek denemem basarisiz ikinci denememde ohss oldugum icin donduruldu 6 embriyom vardi 2 si cozuldu ve ikisi transver yapildi

7Mart tahlil gunum ama gunler gecmek bilmiyo surekli burdaki yorumlari okuyorum insallah bende pozitifff diye yazarim

hımm anladım canım be de cok olduda noldu hepsi kalıtesızmiş demek önemli olan kalıtesı bırer tanecık olsun kucagımızı doldursun inşkaçıncı gunde donduruluyor minişlerin canım 3. gunde sansım varmıdr benim sence
Bu konuda hiçbir fikrim yok tecrübeli arkadaşlar yazar umarim

teşekkür ederim umaycım esros transferin hayırlıı olsun inş yawrunu kucagına alırsın olumlu düşün hersey cok guzel olur inş guzel haberini beklıyorumm darısı hepimizin basınıza arkadaşlar

fotoceren tebrik edıyorum arkadasım inş saglıkla kavuşun bebeğinize bizlerede dua et nolur benimde 3. gün embriyosu ama 7 hücreli

fotoceren tebrik edıyorum arkadasım inş saglıkla kavuşun bebeğinize bizlerede dua et nolur benimde 3. gün embriyosu ama 7 hücreli
Canım valla benimki kaç hücreli bilemiyorum ama düşük kaliteli. Allah büyüktür hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler kısmet etsin inşallah ne zaman olmuştu senin transferin?

amiiiin canımm inşallah.benim transferim henüz olmadı ohssden dolayı ertelenmişti sanırım mart ortası gibi olur inş çözünme sırasında bi aksilik olmaz rabbim yardımcımız olsunn

amiiiin canımm inşallah.benim transferim henüz olmadı ohssden dolayı ertelenmişti sanırım mart ortası gibi olur inş çözünme sırasında bi aksilik olmaz rabbim yardımcımız olsunn
İyi düşün iyi olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız:KK24:

Ya arkadaşlar ben 11 şubatta negatif aldım 17 şubatta adet oldum bittim hiç bişey gelmedi 3 4 gündür kahve lekeler geliyo lavaboya girdigimde de çok afedersin pıhtılar geliyor sizlerde oldu mu? Haftasonu devam ederse doktorumu aramayı düşünüyorum

Eve
Ya arkadaşlar ben 11 şubatta negatif aldım 17 şubatta adet oldum bittim hiç bişey gelmedi 3 4 gündür kahve lekeler geliyo lavaboya girdigimde de çok afedersin pıhtılar geliyor sizlerde oldu mu? Haftasonu devam ederse doktorumu aramayı düşünüyorum
Evet canimm bende de oyle olmustu ilk denememde bende 5 gun sonra adet olmustum ve o sekilde geliyodu

Kizlar benim bugun transverden sonra 9.gunum yarim saat yuruyuse ciktim cok karnimda ve belimde agri oldu sizlerde oluyor mu

Eve

Evet canimm bende de oyle olmustu ilk denememde bende 5 gun sonra adet olmustum ve o sekilde geliyodu

Adetim degil canım ikinci adetim yaklaştı o bitti onda da siyah siyah gelmişti adetten sonra hiç bir leke falan gelmedi 3 gündür geliyor adet dışı leke benden gelen

Back
X