Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba embriyonuz kaçıncı kaliteydi ve kaçıncı gün embriyosuyduCanım ben bir tane dondurulmuş embriyo ile ilk denememde hamile kaldım çok şükür. İnşallah sağlıkla devam eder.
Canım 3. Gün embriyosuydu 8 hücreli 1. Kalite dediler .Merhaba embriyonuz kaçıncı kaliteydi ve kaçıncı gün embriyosuydu
7 mart kaçıncı gününüz?7Mart tahlil gunum ama gunler gecmek bilmiyo surekli burdaki yorumlari okuyorum insallah bende pozitifff diye yazarim
12.gunum7 mart kaçıncı gününüz?
Bu konuda hiçbir fikrim yok tecrübeli arkadaşlar yazar umarimhımm anladım canım be de cok olduda noldu hepsi kalıtesızmiş demek önemli olan kalıtesı bırer tanecık olsun kucagımızı doldursun inşkaçıncı gunde donduruluyor minişlerin canım 3. gunde sansım varmıdr benim sence
Canım valla benimki kaç hücreli bilemiyorum ama düşük kaliteli. Allah büyüktür hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler kısmet etsin inşallah ne zaman olmuştu senin transferin?fotoceren tebrik edıyorum arkadasım inş saglıkla kavuşun bebeğinize bizlerede dua et nolur benimde 3. gün embriyosu ama 7 hücreli
İyi düşün iyi olsun. İnşallah güzel haberlerini alırızamiiiin canımm inşallah.benim transferim henüz olmadı ohssden dolayı ertelenmişti sanırım mart ortası gibi olur inş çözünme sırasında bi aksilik olmaz rabbim yardımcımız olsunn
Evet canimm bende de oyle olmustu ilk denememde bende 5 gun sonra adet olmustum ve o sekilde geliyoduYa arkadaşlar ben 11 şubatta negatif aldım 17 şubatta adet oldum bittim hiç bişey gelmedi 3 4 gündür kahve lekeler geliyo lavaboya girdigimde de çok afedersin pıhtılar geliyor sizlerde oldu mu? Haftasonu devam ederse doktorumu aramayı düşünüyorum
Eve
Evet canimm bende de oyle olmustu ilk denememde bende 5 gun sonra adet olmustum ve o sekilde geliyodu