- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Ateş bastı beklerken yaniomYaptırdım transferden 5gun önce fln rahime bi sıvı ile yıkıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateş bastı beklerken yaniomYaptırdım transferden 5gun önce fln rahime bi sıvı ile yıkıyorlar
Nezmandr cikcak hadi artik:)Ateş bastı beklerken yaniom![]()
Ateş bastı beklerken yaniom![]()
Evet bi ilaçla bende yaptırmıştım ondan aklıma takıldı benim oda
1saat kaldı kuzu ayy afakanlar bastı şu an en çok annemi isterdim yanimdaNezmandr cikcak hadi artik:)
İnşallah ağzın bal yesin bebeğimBende he ye canla bekliyorum :) inşallah çok güzel sonuç alacaksın :)
Senle beraber bizde bastı hehe ınsallahhhhhh güzel sonuç alirsn inşallahhh1saat kaldı kuzu ayy afakanlar bastı şu an en çok annemi isterdim yanimda
1saat kaldı kuzu ayy afakanlar bastı şu an en çok annemi isterdim yanimda
Annemin haberi var ama daha carsamba günü öğrencem saniyo söylemedim bilerek olumsuz olursa anca hazırlarım kendimi diye. Kocan seni dusunuyo nolur nolmaz bi zarar gelmesin diye :)Haberi yok mu canım annenin :) biz eşimle gidecez çünkü hala beni çıkartmıyor evden akşamlar arkadaşlar çaya çagırmış götürmedi beni sanki çıkınca tutmayacak düşecek :)
Canm hala çıkmadımı sonucunAnnemin haberi var ama daha carsamba günü öğrencem saniyo söylemedim bilerek olumsuz olursa anca hazırlarım kendimi diye. Kocan seni dusunuyo nolur nolmaz bi zarar gelmesin diye :)
Aaaaaaaa aaaaa parti parti süper yaaaa nasıl sevindim bilemezsinnnnn kaç cikti sonuç ccc değer kaç?HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM![]()
120.8 çıktı kuzum allaha sukurler olsn binlerce kez.Rabbim hepinize nasip etsinAaaaaaaa aaaaa parti parti süper yaaaa nasıl sevindim bilemezsinnnnn kaç cikti sonuç ccc değer kaç?![]()
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM![]()
120.8 çıktı kuzum allaha sukurler olsn binlerce kez.Rabbim hepinize nasip etsin
Yaşasın çok sevindimHAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM![]()
Hiç yoktu bebeğim sadece göğüs lerim agriodu o da haplardan diye dusunuom hala bide her filme ağlıyodumAy ne kadar sevindim ya anlatamam :))) sanki kendim almışım gibi haberi :)
Darısı hepinize kardeşlerimYaşasın c
Yaşasın çok sevindim
İnşallah canm sizde tam olarak sorun neydiDarısı hepinize kardeşlerim