• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Aaayyyyyyy allahım allahımmmmm ne güzel haberler bunlar böyle , annesi peki ilk kontronuz ne zaman ? Allahım tamamına erdirsin çok çok sevindim anlatamam ..
Canım pazar olduğu için hastane kapalı doktoruma mesaj attım cevap gelmezse arayacam haber ederim çok teşekkür ederim seninde güzel haberini bekliyorum inşallah canım herşey güzel olacak senin içinde inanıyorum ben
Hayırlısı olsun Canım ne güzel değerler böyle :) Kese için ne zaman çağırdılar
çok saol canım darısı sana inşallah daha belli değil haber ederim sizleri

Arkadaşlar belimde yoğun ağrı var kalktiğimdan beri gecmedide kötü bir durum olabilirmi lekelenmem veya kanamam yok

Canım pazar olduğu için hastane kapalı doktoruma mesaj attım cevap gelmezse arayacam haber ederim çok teşekkür ederim seninde güzel haberini bekliyorum inşallah canım herşey güzel olacak senin içinde inanıyorum ben

çok saol canım darısı sana inşallah daha belli değil haber ederim sizleri
Ben de durumumu idrarda takip ediyorum 4.gun bugün hergun yaptım gittikçe koyulaşti , bugün hemen çıktı 2.cizgi çıktı ve koyu şekilde :) yanı demek ki deger artışım oluyor

Ayyyy masallah masallah cook sevindim sabah sabah moral kaynagimiz oldun valla sana sevindiğimiz kadar kendimiz iconde seviniyoruz bir umut bir umuttur ☺
Allah razı olsun Canım kimin haberini alırsak böyle kendimizin olmuş gibi seviniyoruz aynı şeyleri yaşadığımız için hissettiğimiz duygular hep aynı inşallah bebeklerimiz hep aynı doğmuş olacak ne güzel bi duygu farklı yerlerdeyiz ama sevincimiz ortak olacak

Ben de durumumu idrarda takip ediyorum 4.gun bugün hergun yaptım gittikçe koyulaşti , bugün hemen çıktı 2.cizgi çıktı ve koyu şekilde :) yanı demek ki deger artışım oluyor
Aynen gebelik oluşmazsa illa birinde bi sekme olurdu inşallah kan değerinde çok iyi çıkacak seninle mutluluğum artacak inan

Arkadaşlar belimde yoğun ağrı var kalktiğimdan beri gecmedide kötü bir durum olabilirmi lekelenmem veya kanamam yok
Canım benimde çok ağrıyordu yatmaktan oluyo biraz hareket edince geçiyo ama ben kaç gündür aynı şekil ağrıyı çektim bir bugün biraz iyiyim şükür kendini yorma biraz yürü dinlen yatmak iyi gelmiyo

Insallah sen tam olarak hangi tarihte yaptirmistin seninki ile benimki cok yakindi dimi
Evet 16 Nisa’nda 5.gün tek embriyo transfer edildi Canım , senin benden 1 gün önce yada sonra diye hatırlıyorum , test tarihim 26 Nisan

Evet 16 Nisa’nda 5.gün tek embriyo transfer edildi Canım , senin benden 1 gün önce yada sonra diye hatırlıyorum , test tarihim 26 Nisan
Benim 19 nisanda transferim oldu 5. Gun embriyosu dondurulmuslardan 2 tane tedavimiz yakin birbirine bana test gunu 2 mayis yazmislar bende 8.ci gun yapmak istiyorum doktorlada konusurum olmazsa

Benim 19 nisanda transferim oldu 5. Gun embriyosu dondurulmuslardan 2 tane tedavimiz yakin birbirine bana test gunu 2 mayis yazmislar bende 8.ci gun yapmak istiyorum doktorlada konusurum olmazsa
Merkezden merkeze değişiyor Canım benim bir önceki merkezde transferden sonra 9.gün istemişlerdi testi , senin problem ne Canım nerde yaptırıyorsun tedavini , Ben şuan memorial Ataşehir Cem beye gidiyorum ilk defa gittiğim doktor direk döndürülmüş transfer yapalım dedi çok şiddetli bir pcos vakasıyım :)

Merkezden merkeze değişiyor Canım benim bir önceki merkezde transferden sonra 9.gün istemişlerdi testi , senin problem ne Canım nerde yaptırıyorsun tedavini , Ben şuan memorial Ataşehir Cem beye gidiyorum ilk defa gittiğim doktor direk döndürülmüş transfer yapalım dedi çok şiddetli bir pcos vakasıyım :)
Benim sorunumda polikistik malesef baskada sorunumuz yok yumurtalarim gelismiyor ben iki kerede dusuk yaptim kendiligimden hamile kaldim 1 bucuk sene aralikli benim yaş 35 daha fazla beklemek istemedim dondurulmuslarim vardi onlardan yaptirdim ilk bebegim tup bebek aşılama icin ilac tedavisinde yumurtaliklarim cok buyumus ve tup bebege uygun diye beni tup bebege yonlendirmislerdi hoc aklimda yokken bundan 6 sene once kendimi tup bebek tedavisinde buldum

Kızlar bende pko hastasıyım yumurtalar gelişmiyor kendiliğinden neler çektim yıllarca boş geçen tedaviler umutsuz geçen ay sonları derken bu günlere geldik şükürler olsun Rabbime

Kızlar bende pko hastasıyım yumurtalar gelişmiyor kendiliğinden neler çektim yıllarca boş geçen tedaviler umutsuz geçen ay sonları derken bu günlere geldik şükürler olsun Rabbime
Aslında bakinca ciddi bir rahatsizlik gibide gelmiyor bana ama olmayinca olmuyor iste yumurta buyutme tedavisi uygulandi bana aşılama icin fazla buyumus ilac fazla gelmis vs.. hop tup bebek dediler asilama olamadan tup bebeğe geldik

Back
X