Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar ya çok moralim bozuldu 12 tane döllenen ve 5gune gelen yumurtam vardı. İkisini transfer yaptılar ben sanıyorum ki daha çok var. Aradılar iki tane A kalite yumurtam kalmış. Dondururmusunuz diyorlar. Çok sinirim bozuldu belki ben 3 gün yumurtasını da donduracaktim neden eliyorlar? Boşa gitti onca yumurtam illa 5 gün A kalite mi olmak zorunda agliyacagim sinirden
donduma için de yumurtanın belli bir kalitede olması lazım diye biliyorum.çünkü çözünme işlemine dayanabilmesi için 5 .gün A kalite olmalı

Kızlar ya çok moralim bozuldu 12 tane döllenen ve 5gune gelen yumurtam vardı. İkisini transfer yaptılar ben sanıyorum ki daha çok var. Aradılar iki tane A kalite yumurtam kalmış. Dondururmusunuz diyorlar. Çok sinirim bozuldu belki ben 3 gün yumurtasını da donduracaktim neden eliyorlar? Boşa gitti onca yumurtam illa 5 gün A kalite mi olmak zorunda agliyacagim sinirden

5.gün kaliteli ve şansı yüksek diye
3.e gitmemiş olabilir mi diğerleri

donduma için de yumurtanın belli bir kalitede olması lazım diye biliyorum.çünkü çözünme işlemine dayanabilmesi için 5 .gün A kalite olmalı
benim 3. Gün embriyolar donduruldu ve çözüldüğünde gayet iyidi. Önemli olan günündeki hücrelere bölünmüş mu ve kalitesi. 5. Gün dışında kalan embriyolar in hepsi kalitesiz değil. Malesef doktorlar kendi bildiklerini okuyorlar. Bana gore gelişimi yavaş ta olsa sorulmalı neticedebpara veriyoruz.
Emek,para boşa gidiyor boyle olunca.

benim 3. Gün embriyolar donduruldu ve çözüldüğünde gayet iyidi. Önemli olan günündeki hücrelere bölünmüş mu ve kalitesi. 5. Gün dışında kalan embriyolar in hepsi kalitesiz değil. Malesef doktorlar kendi bildiklerini okuyorlar. Bana gore gelişimi yavaş ta olsa sorulmalı neticedebpara veriyoruz.
Emek,para boşa gidiyor boyle olunca.
bunu öğrendiğim iyi oldu .o zaman doktorların bildiklerini okumalarına müsaade etmemek gerekiyor.

bunu öğrendiğim iyi oldu .o zaman doktorların bildiklerini okumalarına müsaade etmemek gerekiyor.

Canım basta her s ey i konuşmak gerek doktorla sanırım. Bazen söylesen bile bildiğini okuyor. O objektif bakıyor ve duygusuz ama ben biraz canlılığı varsa bile bir embriyo bile çöpe gitsin istemem.

Merhaba arkadaşlar elimde gonal f ve cetrotide var isteyen olursa özelden yazabilir

5 dondurulmuş 5.gün embriyom vardı.9 Eylül üniversitesi hastanesinde..26 temmuda transferim yapıldı 2 embriyo yerleştirdiler.2.denenemdi. şuan 4,5 haftalık gebeyim ☺️bir dışgebelik geçmişim var dış gebelik nedeniyle bir tüpüm alındı.diğer tüpüm de tamamen tıkalı olduğundan tüp bebek tedavisi görmeye başladım.ilk denemenin tutmamasının sebebi bence aşırı uyarıcı ilaç kullanmam.2.denemede tamamen doğal siklusa göre yapıldı vücut be hormon seviyeleri takip edildi uygun olduğu gün yapıldı..sadece transfer gününde folik asit verdiler..o kadarbenim yaptığım tek şey ise oluruna bırakmaktı..

Merhaba. Benim transferim dün sabah oldu. Dondurulmuş değil normal. 6 yumurtadan 4 ü döllenmiş ama 2si devam etmiş. Transfere çağırdıkları gün 2.gün embriyosuydu ama kapıdan döndük yarın gel dediler. Ertesi sabah umutsuzca gitmiştik kaybettik diye ama biri 5 hücreli diğeri 7 hücreli transferi yaptılar. 3.gün embriyosu. Sizce ümitlenmeliyim

Merhaba. Benim transferim dün sabah oldu. Dondurulmuş değil normal. 6 yumurtadan 4 ü döllenmiş ama 2si devam etmiş. Transfere çağırdıkları gün 2.gün embriyosuydu ama kapıdan döndük yarın gel dediler. Ertesi sabah umutsuzca gitmiştik kaybettik diye ama biri 5 hücreli diğeri 7 hücreli transferi yaptılar. 3.gün embriyosu. Sizce ümitlenmeliyim
Benimde 3.gün embriyosuydu bol bol dinlen ALLAH yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde sizede nasip etsin :)

Merhaba kızlar dondurulmuş tek embriyo transferin 8.günündeyim sabah uyanır uyanmaz idrar testi yaptım elimde bikac adet var diye.resim atıyorum yorumlarmisınız kan testi p.tesi yapılacak.

Merhaba kızlar dondurulmuş tek embriyo transferin 8.günündeyim sabah uyanır uyanmaz idrar testi yaptım elimde bikac adet var diye.resim atıyorum yorumlarmisınız kan testi p.tesi yapılacak.
resim yükleyemiyorum arkadslar dosya boyutu filn diyo nasıl atabilirim

Screenshot_20181006-093924_Gallery.webp

Kızlar yorum yaparmisiniz pozitif sonuç alanlar sizde de böyle miydi ilk defa test de çift çizgi cıktı ama crino jel ve estofem kullanıyorum onun etkisinden olur mu boyle

Back
X