Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Sagol canim korkuncada acaba kotuyu dusunup kotuyu cagiriyorum gibi geliyo bazen.aslinda duz dusunmek lazim ama insan bi evladini kaybedince korkuyo iste hayirlisiyla hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inşallah

Amin inşallah, Rabbim korktuğuna uğratmasın. 🙏🏻 Her zaman iyi düşünmek lazım. Gerisi takdir-i ilahi. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için.

Seni çok iyi anlıyorum. Saat 8 olsun istemiyorum ben de. Ama yakıcı etkisi birkaç iğneden sonra geçiyor ya da vücut alışıyor. O kadar zorluklara katlanıyoruz, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. 🙏🏻

Amin inşallah . Zor gerçekten yasadiklarimiz Allahım kucagimiza almayı nasip etsin. Çektiğimiz sıkıntıları evlat kokusuyla unutalım. Bu arada oglum da bana daha nazik davranıyor 😊 çok istiyor kardeşinin olmasını.

Sadece iki gun dinlenmen yatman yeterli canim dolaş evde arada ben 15 dakika yuruyis yaptim evin icinde kan dolasimi hizlansin diye evet igneler mahvediyo gobegi benimde igneyi biraktigim halda hala morluklar duruyo

Canım doktor bana ilk 4 gün hiç bişey yapma sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Yavaş yavaş dönerim normale . Ama iş yapmam ben kv ile oturuyorum şimdi bile sen hep yatcan mi diyor .işlerden kaçmak için . Annem var şimdi o geldi yapıyor işleri kv pek takmıyor

Amin inşallah . Zor gerçekten yasadiklarimiz Allahım kucagimiza almayı nasip etsin. Çektiğimiz sıkıntıları evlat kokusuyla unutalım. Bu arada oglum da bana daha nazik davranıyor 😊 çok istiyor kardeşinin olmasını.

Ayy ne tatlı yaa 😊 Kardeşi olduğunda kim bilir ne kadar mutlu olacak 😊 Rabbim onun gönlünden geçenleri kabul etsin 🙏🏻

Canım doktor bana ilk 4 gün hiç bişey yapma sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Yavaş yavaş dönerim normale . Ama iş yapmam ben kv ile oturuyorum şimdi bile sen hep yatcan mi diyor .işlerden kaçmak için . Annem var şimdi o geldi yapıyor işleri kv pek takmıyor
Yok iş yapma zaten bende yapmadim halada yapmiyorim sadece kendime yemek kahvalti hazirliyorim simdi ben ilk tup bebek denemesinde hep yatmistim sadece wc ye gidiyordum o tutmadi diger ikisinde de yine yattim ama arada kalkip sadece 15dk yuruyus yaptim canim.tabi sen daha iyi bilirsin kv takmiyosa tabiki dinlen bol bol sakın bi iş yapma yap bisey olmaz desede yapma Rabbim seninde bizim oldugu gibi yuzunu guldursu insallh

Yok iş yapma zaten bende yapmadim halada yapmiyorim sadece kendime yemek kahvalti hazirliyorim simdi ben ilk tup bebek denemesinde hep yatmistim sadece wc ye gidiyordum o tutmadi diger ikisinde de yine yattim ama arada kalkip sadece 15dk yuruyus yaptim canim.tabi sen daha iyi bilirsin kv takmiyosa tabiki dinlen bol bol sakın bi iş yapma yap bisey olmaz desede yapma Rabbim seninde bizim oldugu gibi yuzunu guldursu insallh

Inşallah canım. Arada o kadar ben de kalkıyorum. Hayırlısı hakkımızda

Himm bende igne yok allah'tan sadece 3 kere prognexy yaptrdin kalcadan

Ben hergün göbekten kan sulandirici 3 günde 1 progestan iğne yaptircam . Iki iğnede zor gerçekten ya bilmiyorum nasıl dayancam . Eşimde diyor ismini ne koyacağız . Dedim dur daha belli değil . Ailede herkez pozitif görüyor şimdiden

Ben hergün göbekten kan sulandirici 3 günde 1 progestan iğne yaptircam . Iki iğnede zor gerçekten ya bilmiyorum nasıl dayancam . Eşimde diyor ismini ne koyacağız . Dedim dur daha belli değil . Ailede herkez pozitif görüyor şimdiden

Ne güzel işte herkes olumlu düşünüyor, sana moral veriyor 😊

Bende kan sulandirici yapıyorum 0.6 doz senin dozunu nedir?

Back
X