Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Günaydın arkadaşlar bugün 8. Günüm dün gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya dönüştü

Görüştüm normal diyo ama insan korkuyor progestanı iğneye çevirdi adetim ayın yedisinde normal de gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum

Görüştüm normal diyo ama insan korkuyor progestanı iğneye çevirdi adetim ayın yedisinde normal de gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum
Canım dikkat et oluyo bu tür şeyler benimde 3 gündür lekelenme var dinlen bol bol suyunu iç inşallah birşey olmaz

Fatma nasılsın nasıl gidiyor. Kalp atışıni ne zaman duyucaksin. Bende hiçbir belirti yok. Sen de durum nasıl?
Iyiyim cnm sen nasilsin haftaya perşembe gidicez kalp atışını duymaya canim valla kaşık ağrım var bide seyirme oluyor karnimda hissediyorum hafiftende tiksiniyorum yiyeceklerden cok fazla değil ama belirti arama yani ben kizimda hicbisey hiseetmemistim sadece kasiklarim ağrımıştı her hamilelik bir olmaz seninle insalah sen ne zmaan gidiceksin kalp atışı için

Benim bu gün çok hafif k rengi akıntı oldu dr pek bişey demedi devam ederse gel dedi aktif kanama düşük belirtisiymis😕

Benim bu gün çok hafif k rengi akıntı oldu dr pek bişey demedi devam ederse gel dedi aktif kanama düşük belirtisiymis😕
Canim aktif kanama degilse yerleşme lekesidir muhtemelen benimde oldu yeni kesildi 1 haftadır lekelenme yaşıyorum o yuzden igne oldum her gun

Sakın endişe etme arkadaşım benim de oldu bir hafta kadar sürdü lekelenme tarzı çok şükür durdu iğne oluyorsan korkma bol bol dinlen kesilecek inşallah

Back
X