- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Var benceKızlar bugün 6. Günüm sizce durum nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var benceKızlar bugün 6. Günüm sizce durum nasıl
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinİste benim minigim☺
Bende pek bi belirti olmadi cnm son test gunune yakin sol kasıkta agri oldu o kadrBelirtileriniz oldumu tutan hanımlar bu arada rabbim yavrularınız size bağışlasın
İnşallah hepimizinkini sagolRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin![]()
Doktorunla gorustunmuGünaydın arkadaşlar bugün 8. Günüm dün gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya dönüştü
Peki normalde adet gunumuydu bugun kanama az mi cok muGünaydın arkadaşlar bugün 8. Günüm dün gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya dönüştü
Canım dikkat et oluyo bu tür şeyler benimde 3 gündür lekelenme var dinlen bol bol suyunu iç inşallah birşey olmazGörüştüm normal diyo ama insan korkuyor progestanı iğneye çevirdi adetim ayın yedisinde normal de gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum
Yat dinlen cnm bol bolGörüştüm normal diyo ama insan korkuyor progestanı iğneye çevirdi adetim ayın yedisinde normal de gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum
Fatma nasılsın nasıl gidiyor. Kalp atışıni ne zaman duyucaksin. Bende hiçbir belirti yok. Sen de durum nasıl?Amann boşver kanama olmasin insan tedirgin oluyo
Iyiyim cnm sen nasilsin haftaya perşembe gidicez kalp atışını duymaya canim valla kaşık ağrım var bide seyirme oluyor karnimda hissediyorum hafiftende tiksiniyorum yiyeceklerden cok fazla değil ama belirti arama yani ben kizimda hicbisey hiseetmemistim sadece kasiklarim ağrımıştı her hamilelik bir olmaz seninle insalah sen ne zmaan gidiceksin kalp atışı içinFatma nasılsın nasıl gidiyor. Kalp atışıni ne zaman duyucaksin. Bende hiçbir belirti yok. Sen de durum nasıl?
Canim aktif kanama degilse yerleşme lekesidir muhtemelen benimde oldu yeni kesildi 1 haftadır lekelenme yaşıyorum o yuzden igne oldum her gunBenim bu gün çok hafif k rengi akıntı oldu dr pek bişey demedi devam ederse gel dedi aktif kanama düşük belirtisiymis![]()
Sanırım 18 gün snra flnmerhabalar dondurulmuş embriyoların transferi adetten kaç gün sonra yapılıyor ortalama
Ben zaten iğne okuyordum ona rağmen olduCanim aktif kanama degilse yerleşme lekesidir muhtemelen benimde oldu yeni kesildi 1 haftadır lekelenme yaşıyorum o yuzden igne oldum her gun
Sakın endişe etme arkadaşım benim de oldu bir hafta kadar sürdü lekelenme tarzı çok şükür durdu iğne oluyorsan korkma bol bol dinlen kesilecek inşallahBenim bu gün çok hafif k rengi akıntı oldu dr pek bişey demedi devam ederse gel dedi aktif kanama düşük belirtisiymis![]()
Ben iki kere dondurulmuş embriyo transferi oldum ikiside adetin 20. Gününe denk geldi canımmerhabalar dondurulmuş embriyoların transferi adetten kaç gün sonra yapılıyor ortalama
Bende igne olurken oldi canimBen zaten iğne okuyordum ona rağmen oldu