- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
Amin canım inşallahne güzel maşallahhayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahne güzel maşallahhayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah
![]()
Malesef canım yapacak birşey yok yağlı olduğu için çok can yakıyo bende 4 hafta vuruldum yeni bıraktım kalçalarım aynı vaziyette Allah yardımcımız olsun
Kızlar progestan iğneyi dr transferden önce mi sonra mı verdi?mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
Ben transferden 5 gün önce başladım hala devam ediyorumKızlar progestan iğneyi dr transferden önce mi sonra mı verdi?
Gozun aydin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallhSelam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş
Transferden bi hafta önce başladık hala daha devam hergün bir iğneKızlar progestan iğneyi dr transferden önce mi sonra mı verdi?
transferden 5 gün önce progestan iğne ve jel kulllanmaya başladımKızlar progestan iğneyi dr transferden önce mi sonra mı verdi?
Öncede vuruldum sonrada vuruldum transferden önce 6gün vuruldumKızlar progestan iğneyi dr transferden önce mi sonra mı verdi?
Gozun aydin canim cok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinSelam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş
Evet 3.75 canım.sanırım ben de bugün olucam çok çok az gelen varLucrin 3.75 dimi tam 12.gün adet oldum olmuyor diye stres yapmaya başlamıştım sıcak bi duş aldım sonra hopp adet olmuşum
Tatlım adetin geldiği gün hemen ara merkezi çünkü 2.gün hemen çağırdılar gelmeden bi tane estrofem iç dediler yani şuan adetin tam başladıysa aramalısın benim ilacın 5.günündeyimEvet 3.75 canım.sanırım ben de bugün olucam çok çok az gelen varAdetin kaçıncı günü çağırırlarki
Amin canım inşallah Allah razı olsunGozun aydin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallh
Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzüne baksın kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahGozun aydin canim cok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin
YOk canım başlamadı diyebiliriz çünkü çok çok çok azTatlım adetin geldiği gün hemen ara merkezi çünkü 2.gün hemen çağırdılar gelmeden bi tane estrofem iç dediler yani şuan adetin tam başladıysa aramalısın benim ilacın 5.günündeyim
Amin canım inşallah rabbim gönlündekini nasip etsinBarnimm hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.Benim de 3 tane dondurulmuş empriyolarım var inşallah benimki de ikiz üçüz olur
![]()
Kızlar benim kafam çok karışık daha önce dr bana transferden 4,5 gün önce progestan iğneye başlayacaksın transfer sonrası da crinone jel kullanıcaksın demişti ama o ay rahim kalınlaşmadı histeroskopi oldum rahim darmış genişlettiler ve perde varmış o alındı bu ay kalınlaştı çok şükür ama geçen seferkinin tam tersini söyledi crinone jel kullanıcam transfere kadar sonrasında progestan iğne doktora da sormadım bu kez tam tersini söylediniz diye sorgulamaktan çekindim açıkçası hani bu işi sen benden daha mı iyi biliyorsun felan der ne bileyim yaa aklım karmakarışık
ben jel ve iğneyi transfere beş gün kala kullanmaya başladım. bugün 4. günüm. doktor ne dediyse onu yapın. yada tekrar arayın sorun..Kızlar benim kafam çok karışık daha önce dr bana transferden 4,5 gün önce progestan iğneye başlayacaksın transfer sonrası da crinone jel kullanıcaksın demişti ama o ay rahim kalınlaşmadı histeroskopi oldum rahim darmış genişlettiler ve perde varmış o alındı bu ay kalınlaştı çok şükür ama geçen seferkinin tam tersini söyledi crinone jel kullanıcam transfere kadar sonrasında progestan iğne doktora da sormadım bu kez tam tersini söylediniz diye sorgulamaktan çekindim açıkçası hani bu işi sen benden daha mı iyi biliyorsun felan der ne bileyim yaa aklım karmakarışık