Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

2269443

Kizlar galiba hamileyim 😍IMG-20190516-WA0005.webp

Kızlar test tarihi 3 ya da 5. Gün embriyosu olmasina göre değişiyor mu? Bazilari 10 gün bazilari 12 gün sonra test yaptiriyor da neye göre belirleniyor bu ?
Hayır canim benimki 6. Gun embrıyosuydu 12 gün sonuç almamızı söylediler tabi biz duramadı miniğimizi 10. Gun öğrendik ama belkide doktor göre değişiyor dur bilemicem

Transferi olan arkadaşlar Rabbim bebislerinizi sımsıkı tutundursun sizde buna inanın insallah bu günler yüzü suyu hürmetine kalbinizdeki muradiniz olsun
Canım maşallah sen 10 haftalardaın tecrübelisindir benden dün leke geldi pembe bir daha gelmedi ben kaşık ağrılarım var ara ara giren normalmi acaba

Transferi olan arkadaşlar Rabbim bebislerinizi sımsıkı tutundursun sizde buna inanın insallah bu günler yüzü suyu hürmetine kalbinizdeki muradiniz olsun
Allahım sizinde bebeginizi hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin.benimde 8.hafta bitti ama hic korkularım bitmiyor.bazi yazıları okudukça kalp atışını duyup sonraki kont gittiğinde duymayanlari okudukça acaba yasiyormu diye aklım hep onda birde arada bir sol bacağım sızlıyor geçiyor.birde ne kadar zamanda bir kont gidoyorsunuz dok beni 13. Haftaya kadar 2 hafta da bir çağırdı.ins Allahım hepimize sağlıkla bağışlar bebislerimizi 🤲

Kizlar aklima takilan onemli bir soru var bilen veya yasayan ark yardimci olabilirler mi
Bende 2.denememdeyim suanda
Dondurulmus 2tane 3.gun emb koyuldu 8.gunumdeyim
Estrofem kullaniyorum ve meme uclarim agriyo bazende sizlama oluyo bu ilk transferde olmuyodu tek farkli ilacim estrofem acaba bu ilacin yan etkisi mi yoksa tutunmuslar midir..? 🥰🤲

Canım maşallah sen 10 haftalardaın tecrübelisindir benden dün leke geldi pembe bir daha gelmedi ben kaşık ağrılarım var ara ara giren normalmi acaba
Canım teşekkür ederim bu tür kanamalar normal kaşık ağrısı bel ağrısı oluyo ama devam eden kırmızı türde kanamalarda doktoruna git benimde oluyodu test verdim idrar yollarında enfeksiyondan kaynaklı dedi ilk üç ay dinlenip yormadan geçirmek lazım inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz

Kizlar aklima takilan onemli bir soru var bilen veya yasayan ark yardimci olabilirler mi
Bende 2.denememdeyim suanda
Dondurulmus 2tane 3.gun emb koyuldu 8.gunumdeyim
Estrofem kullaniyorum ve meme uclarim agriyo bazende sizlama oluyo bu ilk transferde olmuyodu tek farkli ilacim estrofem acaba bu ilacin yan etkisi mi yoksa tutunmuslar midir..? 🥰🤲
Canım inşallah tutunma belirtisidir bazı kişilerde bu tür şeyler oluyo ama bazende ilaçların etkisindende oluyor kişiden kişiye değişiyor güzel haberler verirsin inşallah bize

Back
X