Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canım teşekkür ederim bu tür kanamalar normal kaşık ağrısı bel ağrısı oluyo ama devam eden kırmızı türde kanamalarda doktoruna git benimde oluyodu test verdim idrar yollarında enfeksiyondan kaynaklı dedi ilk üç ay dinlenip yormadan geçirmek lazım inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz
Bugün sabah jelden sonra kan gördüm dr gittim normal sıkıntı yok dedi kese vardı 4+5 olmuş degere göre haftası az defilmi

Canım hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun annelik iç güdüsü hep korkular var malesef ama her gebelik aynı olmaz herkesin imtihanı farklı yaşanması gerekirse oluyo ne yaparsan yap benim 20 haftalık ikizlerim gitti herşey yolunda iken oluyo kafaya takmayıp dua ederek beklemeliyiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alacaz ben inanıyorum sende öyle yap olumsuz şeyleri okuma düşünme insan çok etki altında kalıyor biliyorum yaşadığım için ilk zamanlar iki haftada bir gidiyorsun ama ikili test yaptırdıktan sonra aylık kontrole döner inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun canım

Bugün sabah jelden sonra kan gördüm dr gittim normal sıkıntı yok dedi kese vardı 4+5 olmuş degere göre haftası az defilmi
Değerine eşleştirme daha ilerde gelişimine bakınca değişecek ilk gittiğimde 5+3 demişti doktorum bir hafta sonra ilaçlar için başka bi doktora gittim 7 hafta ölçtü 3 gün sonra tekrar doktoruma gittim yine 7 hafta ölçüm yaptı tam bir hafta sonra testler için ilaç yazdırdığım doktora gittim 9+1 günlük dedi ölçümler çok değişiyor bebek tam görünüp ölçüldüğü zaman daha doğru oluyo

Canım inşallah tutunma belirtisidir bazı kişilerde bu tür şeyler oluyo ama bazende ilaçların etkisindende oluyor kişiden kişiye değişiyor güzel haberler verirsin inşallah bize
Insallah canim yaa 💕

Canım hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun annelik iç güdüsü hep korkular var malesef ama her gebelik aynı olmaz herkesin imtihanı farklı yaşanması gerekirse oluyo ne yaparsan yap benim 20 haftalık ikizlerim gitti herşey yolunda iken oluyo kafaya takmayıp dua ederek beklemeliyiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alacaz ben inanıyorum sende öyle yap olumsuz şeyleri okuma düşünme insan çok etki altında kalıyor biliyorum yaşadığım için ilk zamanlar iki haftada bir gidiyorsun ama ikili test yaptırdıktan sonra aylık kontrole döner inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun canım
Allahım bunları bağışlasin inş bu durumu bu korkuyu bizden başka kimse anlayamaz bunu bir kez daha anladım.cok zormuş 😔bilgisi olan arkadaslara bir sorum olacaktı gogusum şişmeye başlamıştı 10 gündür bugün yumuşak geldi gelde kafaya takma egerki devam ederse Allahım bana güç versin sonradan anne olmak çok zormuş

Allahım bunları bağışlasin inş bu durumu bu korkuyu bizden başka kimse anlayamaz bunu bir kez daha anladım.cok zormuş 😔bilgisi olan arkadaslara bir sorum olacaktı gogusum şişmeye başlamıştı 10 gündür bugün yumuşak geldi gelde kafaya takma egerki devam ederse Allahım bana güç versin sonradan anne olmak çok zormuş
Annelik çok zor bizim gibi olanların işi daha zor göğüsler ilaçların etkisi ile şişer bir anda ama bi dönem sonra yumuşar hamilelik ilerledikçe süt damarların aktif duruma geçer artik süt sayesinde şişme dolgunlasma olur kafana takma normal belirtiler bunlar

Transfer 4 günüm kaşdıSadece jel kullanıyom iğne başlamadılar bu defa öncesinde de lucrin kullandım rahim kalınlığı 9 mm çıktı 4 gün önce tedirginm çok

Back
X