- 18 Şubat 2017
- 328
- 407
- 53
Benim doktorum tutma dedi transfer öncesi tutmadım.Oruç tutmanın sakıncası oluyomu transfer öncesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum tutma dedi transfer öncesi tutmadım.Oruç tutmanın sakıncası oluyomu transfer öncesi
Canım geçmiş olsun Rabbim yavrunu sağ salim kavuştursun onun bir bildiği vardır taşıyamadıgimiz yük yüklemez hayırlısı böyleymişBen ikizlerden tekini kaybettim.. İnşallah diğeri sağlıkla doğar. .
Kizlar az önce iç çamaşirma 5 6 damla su geldi 8 haftalik bebegin kesesinden bu haftada su gelmez dimi akintimidir acaba?
kizlar transferimin 4. Gunu unutuyorum bazen transfer yapildigini, egilip ayakkabilarimi giydim bişey olur mu ?![]()
Allah ol dedikten sonra hamilelik olacak inşallah. Eğilip ayakkabı giymenden dolayı kendini kötü hissetme
Canım bu haftalarda amniyon sıvısı daha olmuyo 11 veya 12. Haftadan sonra kese içinde su birikimi başlıyor korkma normal akıntıdır şu gelince öyle olmuyo yeşilimsi bi sıvı oluyo genellikleKizlar az önce iç çamaşirma 5 6 damla su geldi 8 haftalik bebegin kesesinden bu haftada su gelmez dimi akintimidir acaba?
Ohh iyi ozman rahatladim bu zmana kadr hic boyle bisey olamamisti birden gelince korktumm cok sagol canimCanım bu haftalarda amniyon sıvısı daha olmuyo 11 veya 12. Haftadan sonra kese içinde su birikimi başlıyor korkma normal akıntıdır şu gelince öyle olmuyo yeşilimsi bi sıvı oluyo genellikle
Valla canim oyle diyor istatislikler ama Allah bilir kimininki tutuyor kimininki tutmuyor. benim taze de tuttu dondurulmuş embriyoda tuttuKizlar dondurulmus embriyolarin şansı daha mi yüksek??
Birini kaybettik canim. Tüm dualarim diğerine. .
Valla canim oyle diyor istatislikler ama Allah bilir kimininki tutuyor kimininki tutmuyor. benim taze de tuttu dondurulmuş embriyoda tuttu
Ne demek canım öyle olunca çok korkuyor insan Rabbim kimseye yasatmasinOhh iyi ozman rahatladim bu zmana kadr hic boyle bisey olamamisti birden gelince korktumm cok sagol canim![]()
Aminnn insallhNe güzel darısı başımıza![]()
Hadi hayirlisi cnm insallh tutarDün transferim oldu inş tutar dualarınızı esirgemeyin![]()
Cnm ben simdi doktora kontrole gidiyorum insallh hayirli haberle donerim 8+1 oldum bendeArkadaslar ne alemdesiniz durumlar nasıl biz 7+5 olduk lekelenme durdu. Sizde iyisinizdir umarım. ..