Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberler ver bizeDün transferim oldu inş tutar dualarınızı esirgemeyin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberler ver bizeDün transferim oldu inş tutar dualarınızı esirgemeyin![]()
Doktor kontrolün nasıl geçti canımCnm ben simdi doktora kontrole gidiyorum insallh hayirli haberle donerim 8+1 oldum bende
Suskuncum nasılsın canımDoktor kontrolün nasıl geçti canım
Iyi canim hersey yolunda dedi 1 ay sonraya tekrar cagirdi sen nasilsinDoktor kontrolün nasıl geçti canım
Adetin 2. Günü başladım 17. Gün transferim olduarkadaşlar merhaba.estrofemlere adetin kaçıncı günü başladınız? bir de transfer adetinzin kaçıncı günü yapıldı
Iyiyim çok şükür bende haftaya cumaya gidecem ikili test için herşey yolunda bakalım bulantı koku hassasiyeti dışındaIyi canim hersey yolunda dedi 1 ay sonraya tekrar cagirdi sen nasilsin
Iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyoSuskuncum nasılsın canım
Bende de ayni yaa helede en cok koku ama bu bile mutlu ediyo beniIyiyim çok şükür bende haftaya cumaya gidecem ikili test için herşey yolunda bakalım bulantı koku hassasiyeti dışında
Çok şükür canım bugünleride gördük Rabbim herkese tattirsinBende de ayni yaa helede en cok koku ama bu bile mutlu ediyo beni
Aminn insallhÇok şükür canım bugünleride gördük Rabbim herkese tattirsin
Bende iyiyim canım hamd olsun şimdilik bir sıkıntı yokIyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo
Amin inşallah perinatolojiye kesinlikle irtibatta ol ikiz üçüz gebeliklerde en iyi bakacak alan orası sağlıkla doğumları nasip olsun inşallahBende iyiyim canım hamd olsun şimdilik bir sıkıntı yok
Bu son iki hafta koşturmaya geçti çok yoruldum ama hallettim herşeyi
Benim üçüz olduğu için hem kendi druma hemde perinatoloji Druna gidicem
Ayrıca troit problemim var onun içinde endokrine gidiyorum yani üç drla götürücem bu işi zor olacak ama sonu güzel olur inşallah
Amin canım cümlemize inşallahAmin inşallah perinatolojiye kesinlikle irtibatta ol ikiz üçüz gebeliklerde en iyi bakacak alan orası sağlıkla doğumları nasip olsun inşallah
Yok daha cok erken bekle 8.gun yapKaçıncı günde belli olur yaa idrar da yapsam çıkar mı? 4. Gün transferden sora bugün
Tamam geçmiyo şu günler hiç bi belirtide yok yine tutmıcak die korkuyorumYok daha cok erken bekle 8.gun yap
Canim bende de hic bi belirti yoktu sadce son 9.gun birazcik kasik agrim oldu o kadr insallh tutar pozitif dusunTamam geçmiyo şu günler hiç bi belirtide yok yine tutmıcak die korkuyorumdua edin inş olur bu kez
![]()
Canim bende de hic bi belirti yoktu sadce son 9.gun birazcik kasik agrim oldu o kadr insallh tutar pozitif dusun