Amin canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur güzel haberini alırızBenim dün 2 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu ile transferim yapıldı. İnşallah sonuç olumlu olur. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur güzel haberini alırızBenim dün 2 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu ile transferim yapıldı. İnşallah sonuç olumlu olur. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.
İnşallah canım sagol. Sende rahat bir gebelik dönemi geçirip, inşallah sağlıkla kucagına alırsın.Amin canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur güzel haberini alırız
Amin inşallahİnşallah canım sagol. Sende rahat bir gebelik dönemi geçirip, inşallah sağlıkla kucagına alırsın.
Amin canım inşallahSelam hanımlar hepinize hayır lı arefeler hayırlı bayramlar diliyorum Rabbim bu mübarek günün son gününde hepimizin ne duası varsa kabul etsin inşallah
Slm arkadaşlar bugün test günümdü 11. Gün 41.53 iki fün sora tekrar vercem inşallah yükselir sizce nasıl çok şaşkınım
Hayırlı olsun, lütfen çok stres yapma, şükürler olsunki sonucun pozitif, inşallah yükselmeye devam eder. Umarım herşey yolunda gider ve bebeğine saglıcakla kavuşursun, içini ferah tut. Belirtin var mıydı?
Amin inşallahÇok kasıklarım ve belim ağrıdı başka bişim yoktu şükür pzitifi aldık Rabbim herkese nasip etsin![]()
Transferden 4-5gün soraAmin inşallahKasık ve bel ağrın ne zaman başlamıştı?
Transferden 4-5gün sora
Ben Tınaztepe’de tedavi oldum. Bugün 5.günüm. Pazartesi test günüm. Günler geçmek bilmiyor bu hafta. Bayram dolayısıyla kafa dağıtırım diyordum ama akraba çocuklarını gördükçe aklıma daha sık geliyor. Hayırlısı olsun. Sen nerede tedavi oldun?
Ben orada 5 dk falan yattım, çok sıkışıktım, kalkmadan yap burada diyip çıktılar, bu seferde rahat olmama rağmen idrarım çıkmıyordu o yüzden 5 dk falan yattım. Sonra başarabildim. Normal yataga ayaga kalkmadan geçiş yaptım. Odaya çıkınca 20 dk sonra yine çok sıkıştım dr a sordum kalkıp wc de yapmanda bir sakınca yok dedi. Dişimi sıkmaya çalıştım ama çok sıkıştığım için kalkıp wc ye gittim. Doktora dikkat etmem gereken neler var dedim, ilaçlara düzgün şekilde devam etmen dedi, başka birsey yok dedi. 3 saat araba yolculuğuyla kendi şehrime döndüm, arkada ayaklarımı uzatıp oturdum. Bugün 6.günüm, pazartesi kan testi vereceğim. Belirtim yok, inşallah pozitifi görürüm. Sen yattın mı orada?Transfer sonrası transfer masasında yattınız mı arkadaşlar bir süre. Yoksa hemen mi yatağınızda geçtiniz mi
Transferden sonra yatağa yar pozisyonda aliyolar sonra ben 1.5 saat yattım cisimi sürgüne yaptım. Yanımda goturmustum. Sonra klinige yakın bi otelde 3 gece kaldım. Dr 20 dk lik yola bile gondermedi. Şükür tuttu. Sağlıkla doğar inşallah.Transfer sonrası transfer masasında yattınız mı arkadaşlar bir süre. Yoksa hemen mi yatağınızda geçtiniz mi
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun Bebeğiniz. Transferden sonra eğilme hapşırma gibi şeylere dikkat ettiniz mi. Birde yatarken üstünüzü örttünüz mü. Pike sıcak tutacagı için olumsuz mu etkiliyorTransferden sonra yatağa yar pozisyonda aliyolar sonra ben 1.5 saat yattım cisimi sürgüne yaptım. Yanımda goturmustum. Sonra klinige yakın bi otelde 3 gece kaldım. Dr 20 dk lik yola bile gondermedi. Şükür tuttu. Sağlıkla doğar inşallah.
İnşaAllah tutmuştur. Ben transfer masasında normal yatak gelene kadar yattım. Biraz daha kıpırdamadan yatmalimiydım diye düşündüm. Ama bu seferde idrara sıkışıklık var. Dondurulmuşlarım transfer edildiğinde napcam bilmiyorumBen orada 5 dk falan yattım, çok sıkışıktım, kalkmadan yap burada diyip çıktılar, bu seferde rahat olmama rağmen idrarım çıkmıyordu o yüzden 5 dk falan yattım. Sonra başarabildim. Normal yataga ayaga kalkmadan geçiş yaptım. Odaya çıkınca 20 dk sonra yine çok sıkıştım dr a sordum kalkıp wc de yapmanda bir sakınca yok dedi. Dişimi sıkmaya çalıştım ama çok sıkıştığım için kalkıp wc ye gittim. Doktora dikkat etmem gereken neler var dedim, ilaçlara düzgün şekilde devam etmen dedi, başka birsey yok dedi. 3 saat araba yolculuğuyla kendi şehrime döndüm, arkada ayaklarımı uzatıp oturdum. Bugün 6.günüm, pazartesi kan testi vereceğim. Belirtim yok, inşallah pozitifi görürüm. Sen yattın mı orada?
Hapşırma oldu ama onun bi etkisi yokmuş. Hatta büyük tuvalete çıktım. Ama vücudumu serin tuttum. Çok sicaklatmadim. Odada yavaş yavaş yürüdüm gün içerisinde. Bol bol salata yedim. Ananas yedim. İnş Seninki de tutar.Teşekkür ederim. Hayırlı olsun Bebeğiniz. Transferden sonra eğilme hapşırma gibi şeylere dikkat ettiniz mi. Birde yatarken üstünüzü örttünüz mü. Pike sıcak tutacagı için olumsuz mu etkiliyor
İnşaAllah canım. Çok teşekkür ederimHapşırma oldu ama onun bi etkisi yokmuş. Hatta büyük tuvalete çıktım. Ama vücudumu serin tuttum. Çok sicaklatmadim. Odada yavaş yavaş yürüdüm gün içerisinde. Bol bol salata yedim. Ananas yedim. İnş Seninki de tutar.
Arkadaşlar 11haziranda dondurulmuş embriyo transferim var.transfer öncesi endol fitil kullandınız mı
[/QUO