dondurulmuş embriyo ile hamile kalmada başarı şansı

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile hamile kalma şansının düşük olduğunu okumuştum ben tekrar tedaviye başlıycam ilk denememde malesef bebeğimi kaybettim şimdi tekrar tedaviye başladığımda embriyolarımı dondurmak istiyorum ancak hem başarı şansının az olduğunu okumam hemde yasa beni biraz düşündürüyo DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE HAMİLE KALAN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ LÜTFENabilme ve başarı

canim oncelikle cok gecmis olsun:( Insallah en yakinda zamanda cok saglikli bir hamilelikle yavruna kavusursun. ben su an dondurulmusla hamileyim, Allah kucagima da almayi nasip eder Insallah. merkezini secerken dondurulmus embro konusunda cok dikkat et her merkez de bu dondurma cozdurme islemi icin gerekli en iyi makineler olamayabilir. bu isin sirri merkezin bu konuda basarili olup olmamasi cunku yeterlki teknige sahiplerse sans normal kadar var. hatta bazi kadinlar bence ben oyleyim, donmus embro tedabisinde vucut yipranmadigi icin daha kolay embroyou rahim kabul ediyor. sakin olmaz diye dusunme cok kisi var. ingilizcen varsa bazi siteler var sana gondereyim inanilmaz sayida donmus embro ile hamile kadinlar var sayi gercekten inanilmaz yuksek.

ozlem80 arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben ilk denememi yaptırdığım yerde tekrar deniycem ancak dondurulmuşlarda başarı şansının ne olduğunu nasıl öğrenicem sorsamda doğruyumu söyliycekki belki daha fazla para alabilsin diye başarı düşük derse offf kafam karışık ayrıca ingilizcem okadar yeterli değil malesef

Canım ilk olarak tedavin hayırlı olsun. Bende dondurulmuşlarla hamile kaldım. Şuan 35.haftadayım Bayarm sonrası Allah izin verirse oğluma kavuşucağım. Evet dr. demesi dondurulmuşlarla şansa taza emb.göre daha az deniyor. Ama bir avantajı var ilaç kullanamdan direk enjekte edildiği için tuttunma şansı daha yüksek. Benim emb. çözüldükten sonra kalitesinden çok ödün vermediği için ilk günkü gibi demişti embrilog. Ama 4 tane koydular 1 tanesi tuttu. Nasip neyse onu yaşıyoruz. Yani rabbim ol derse oluyor. Ben ilkinden çok umutluydum olmadı. Dond. umudum yoktu ama oldu. Herşey rabbimizin elinde umarım snein minik/minikleirn sana sımsıkı tutunur. stres yapma herşey olacağına varır. Şimdiden bol şans. He bu arada ben tedavimi yeşilköy international da yaptırdım.

arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile hamile kalma şansının düşük olduğunu okumuştum ben tekrar tedaviye başlıycam ilk denememde malesef bebeğimi kaybettim şimdi tekrar tedaviye başladığımda embriyolarımı dondurmak istiyorum ancak hem başarı şansının az olduğunu okumam hemde yasa beni biraz düşündürüyo DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE HAMİLE KALAN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ LÜTFENabilme ve başarı

Canım öncelikle inşallah donmuşlara gerek kalmadan hamile kalırsın diyorum.
Genelleme yaparsakda şunu diyebiliriz tüp bebek tedavisi ile hamile kalma olasılığından yaklaşık olarak %20 düşüyor başarılar tabi ki.
Ama hamile kalanların sayısı da az değil.
Herşetin hayırlısı canım benim inşallah kardeş için donmuşları kullanırsın

merhaba dyln
bende dondurulmuşlarla hamile kaldım herşey yüce allahın takdiri...sen gönlünü ferah tut bol bol dua et inşallah gönlünce olur herşey.

arkadaşlar merhaba bende dondurulmuşlarla şansımı deneyenlerdenim:)3.dondurulmuş embriyolarımı transfer için gün sayıyorum,ilk ikisi tutmadı umarım 3.denemem başarılı olur.hastanenin ve doktorun çok büyük önemi var ve aslında esas hastanın bu konuda önemli olduğunu düşünüyorum.bilinçli araştırmacı ve nasıl bir süreçten geçtiğini bilen bir hasta olmalıyız bence.3 denememden sonra eğerki tutmazsa bende ciddi bir araştırmaya başlayacağım doktorumun dediğine göre şu anda problem yok bazen hiç sorun olmasada tutunamayabiliyormuş embriyolar bakalım bu süreç nasıl geçecek kızlar!Allah hepimize yardım etsin.deneyimlerinizi nasıl bir süreçten geçtiğinizi yazabilirmisiniz?birbirimize destek olalım'!

merhaba bende dondurulmusla hamile kaldim hemde bir tane transfer sonucu su an 8 aylik bir oglum var o hic belli olmaz kafani rahat tut ve inan herseyin hayirlisi allah yardimcin olsun...

mrb.arkadaşım bendeikinci denememi 20 ağustosta don.emb.ile yaptım anatolia da dr.hakan yaralı ve 8.gün negatif çıktı sonucum 12.gün yaptırmak bile istemedim hastaneden arayıp ısrar ettiler iyi ki etmişler veee bhcg dün yani 12.gün 85 çıktı:)) ...bende güvenmiyordum ama oldu allahım öyle büyük ki ol derse olurmuş.2 tane 3.gün dondurulmuş.7 ve 8 hücreli idi embiryolar.

İlk denememi haziranda yaptım..Sonuç pozitifti..Daha yeni bebeğimi kaybettim..Küt küt atan kalbi ne olduysa kontrole gittiğimde durmuştu..9 haftalıktı..5. gün 1. kalite idi..Kürtajdan snra doktorum ( yorumsuz yazıyorum )) şöyle dedi..Tüp bebek te şans yüzde 70 lere kadar çıkar..Dondurulmuşlar için bu şans yarı yarıyadır..Yüzde 35 tutarsa dahi düşük şansı daha fazladır..Çünkü çözünürken ısı farkından dolayı kromozal bozukluklar olabilir...............................................................Ama mutlaka denemelisiniz ....8 tane 5. gün 1. kalite embriom var..4 erli donduruldu...Bütün bunları yaşadıktan sonra bile bile nasıl transfer olurum bilmiyorum..Rabbim yaşadıklarımı unutturup,sabrını verir heralde diyorum....Allahım hepimizi feraha kavuştursun....

İlk denememi haziranda yaptım..Sonuç pozitifti..Daha yeni bebeğimi kaybettim..Küt küt atan kalbi ne olduysa kontrole gittiğimde durmuştu..9 haftalıktı..5. gün 1. kalite idi..Kürtajdan snra doktorum ( yorumsuz yazıyorum )) şöyle dedi..Tüp bebek te şans yüzde 70 lere kadar çıkar..Dondurulmuşlar için bu şans yarı yarıyadır..Yüzde 35 tutarsa dahi düşük şansı daha fazladır..Çünkü çözünürken ısı farkından dolayı kromozal bozukluklar olabilir...............................................................Ama mutlaka denemelisiniz ....8 tane 5. gün 1. kalite embriom var..4 erli donduruldu...Bütün bunları yaşadıktan sonra bile bile nasıl transfer olurum bilmiyorum..Rabbim yaşadıklarımı unutturup,sabrını verir heralde diyorum....Allahım hepimizi feraha kavuştursun....

canim cok gecmis olsun cok uzuldum, Allah beterinden korusun diye dua edecegiz:( ama cozulurken kromozomu degil dna si bozulabilir, kromozom ancak dollenmede bellidir ne yapsaniz degisemez. bana denen buydu dna kismi. yanlis anlamis olabilirmisin?
bence korkmadan tekrar denemelisin biliyorsun tup bebekte dusukler normal hamileliklere gore zaten daha fazla belki donmus embroyolarda da biraz daha artiyordur. oyle bir yolki bu saglikla kucagimiza almadan endiselerimiz hic bitmeyecek:(( dogal hamile kalmistim, 11.hafta sonrasinda kaybettim kalbi durdu yapilan kromozom testinde bebek saglikli cikti. sekiz haftadan sonraki dusuklerde sorun kromozom degildir genelde demisti doktorum hakli da cikti.lan pihtilasma testlerini lutfen bir daha denemeden yaptir.
Rabbim yuzunu en yakin zamanda tekrardan guldursun Insallah.

bir de gozdemcim sana denenlerden dolayi donmus denemesini tekrar nasil yaparim demissin canim senin doktorun fazlasiyla abartmis birinci yuzde 70 sans mumkun degil bes embro konsa yine verilmez donmuslarda sans kesinlikle yariyariya dusmuyor, merkezin teknolojisi yeterli degildir o merkezin basarisidir o, benim hastanem mukemmel iki embroyoya yasim da genc diye yuzde 25 sans verdi donmuslarda sans yuzde 20ydi. benim embroyolarim cozulurken cok cok hcure kaybetti yuzde 10 yada 15 dediler sans. ama iyi cozulseydi yuzde 25 olan normal denemeyi yuzde 20ye dusurduler sadece. hos bu yuzdeler laf sadece onemsedigimden degil ama dondurulmus embroyo da sans yari yariya azdir tutsa da duser mantigi sadece merkezin kendi hesaplariyla ilgili olabilir. turkiyede donmus embroyolara nedense hic guvenmiyorlar ama dunyada mantik cozulmeye dayanan embro daha sagliklidir diyenler bile var. lutfen morelim bozma gozdemmmm.

bir de gozdemcim sana denenlerden dolayi donmus denemesini tekrar nasil yaparim demissin canim senin doktorun fazlasiyla abartmis birinci yuzde 70 sans mumkun degil bes embro konsa yine verilmez donmuslarda sans kesinlikle yariyariya dusmuyor, merkezin teknolojisi yeterli degildir o merkezin basarisidir o, benim hastanem mukemmel iki embroyoya yasim da genc diye yuzde 25 sans verdi donmuslarda sans yuzde 20ydi. benim embroyolarim cozulurken cok cok hcure kaybetti yuzde 10 yada 15 dediler sans. ama iyi cozulseydi yuzde 25 olan normal denemeyi yuzde 20ye dusurduler sadece. hos bu yuzdeler laf sadece onemsedigimden degil ama dondurulmus embroyo da sans yari yariya azdir tutsa da duser mantigi sadece merkezin kendi hesaplariyla ilgili olabilir. turkiyede donmus embroyolara nedense hic guvenmiyorlar ama dunyada mantik cozulmeye dayanan embro daha sagliklidir diyenler bile var. lutfen morelim bozma gozdemmmm.

bir de bu yazdiklarima ek olarak fransada donmus transferine sadece ozel hastanede hemde 40 euro verdigimi soylemek isterim ki normal denemede 1500 euro harcamama ragmen yani adamlar bunlari soylerken dertleri para olsa senin doktorun gb sans yariyariya hem de dusuk yapma sansi artiyor derlerdi niye 1500 kazanmak varken sadece komik 40euroyu kazansinki lutfen sen doktorunun dediklerine takilma.

Merhaba Günaydın ben de dondurulmuş embriyo deneyecegim benim ilk deneme tutmadi ama ucuncu denemeye kadar başarısızlık diye yorumlamadiklarini söylediler haziran ayında ofis histeroskopi yapılacak

Bende adet olmayı beklıyorm bugün yarın olcam yasmin ilacım btti dondurulmuşlarm kullanılcak duşuk yaptm ilkinde şuan da korkularım var tutarmı tekrar duşermi yasmin ilacının etkisi gecmezde bebekler tutunmazmı korkuyorm

Back
X