Dondurulmus embriyo ile tekrar denemek mi ameliyat olmak mi

cereniiimo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
203
213
103
Merhaba arkadaslar subatta tup bebek ile hamile kaldim. Ama ne yazik ki gelisme geriligi var dendi 8 haftalikken kurtaj oldum kalp sesini duyamadik. Ardindan histeroskopi oldum mayis gibi 2. Kez deneyecektik dondurulmus embriyo ile siddetli ishale yakalandim kaldi. En son kontrolumde ise miyomlarin ve cikolata kistin buyumus dedi doktorum simdi karari bana birakti ameliyat olsam 1 sene bebek denenmeyecek. Tekrar dondurulmuslarla dene istersen dedi doktorum ama cok korkuyorum yine ayni olur mu diye tup bebek deneneli miyim yoksa ameliyat mi olmaliyim. Cikolata kistim sag yumurtaligimda 4.90 cm miyomlarim irili ufakli 4 5 tane rahmin icine gomulu boyutlari 2 3cm civari kapali ameliyat olsan yeniden tekrar eder yakilmali bunlar dedi doktorum o yuzden acik ameliyat oneriyorum dedi karar vermek cok zor sizce ne yapmaliyim.

cereniiimo cereniiimo merhaba..
Artıları eksileri düşünerek karar verebilirsiniz.

Yalnız şunu söyleyebilirim, hamilelik sürecinde miyomlar büyüyüp bebeğe baskı yapabiliyor. Gebelik döneminiz ağrılı ve sorunlu geçebilir. Bu şekilde gebelik yaşayan arkadaşlarım var. Ha sonunda bebeğini kucağına aldı almasıba ama hamileliği çok sancılı geçti. Bence buna doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz.

cereniiimo cereniiimo merhaba..
Artıları eksileri düşünerek karar verebilirsiniz.

Yalnız şunu söyleyebilirim, hamilelik sürecinde miyomlar büyüyüp bebeğe baskı yapabiliyor. Gebelik döneminiz ağrılı ve sorunlu geçebilir. Bu şekilde gebelik yaşayan arkadaşlarım var. Ha sonunda bebeğini kucağına aldı almasıba ama hamileliği çok sancılı geçti. Bence buna doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz.
Doktorum bana birakti karari esinle ver dedi zor bir vakasin diye hal boyle olunca emriyolari tasiyip farkli bir klinige doktora gitmek istedim ben zaten uzuntu stres yasadim bana birakan bir hekim var diye esim deneyelim diyor ben ameliyattan yanayim ameliyati acik yaparim dedi cok kararsizim endiseliyim

Back
X