- 28 Ekim 2017
- 87
- 85
- 8
- 36
- Konu Sahibi Melek annesi08
Dondurulmus embriyo ile transfer olacaklar tedavi sureclerinizi paylasirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim tek yumurtaligim var iki kere kist ameliyati olmustum yillar once oniki yillik evliyim evliligimin ucuncu senesinde oglumu kucagima aldim sekiz yasinda dokuz ay once kaybettim iki yil cok mucadele verdik o illet hastalikla fakat yenemedik yikildim antidepresanlarla durdum ayakta simdi tekrar anne olmak istiyorum oyle iyilesicem yani oglumun yerini tutmayacak unutmucam amayine anne olursaam biraz hafifliyecek acim dort ay once basladim tedaviye yumuryalik baskilandi igneler falan derken opu oldu fakat bes tane toplandi icinden bir tanesi olgun cikti dollendi 3.gun 1.kalite embriyo olarak rahim kalin oldugu i icin dondurduk aralik onbesinde transfer olcak insallah insallah tutar bu bebege gercekten allahim biliyo ya olursa esimde bende toparlanicaz simdi ondort gun sonra gel dedi dr haftaya gidicem ne tur ilaclar veriliyo biraz bahsedermisin bide benim opudan sonra lekelenmelerim hic kesilmedi bir ay oldu dr bisey demedi bu sekilde de transfer olurmu kiBende dondurulmuş embriyoyla transferim yapılcak canım .bugun söktürücü içmeye basladım adetin 2.günü doktora gidicem insallah. Sen neler yapıyosun kac embriyo transfer yapılıcak yasın kac
Hayirlisi olsun insallah rabbim kucagimizi bos birakmasinBende dondurulmuş ile olucam adet olmayı bekliyorum kızlarr
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin saglikli evlatlar alalim kucagimizaBende adet olmayı beklıyorum tedavi başlıcak
Canım benim yasadıkların çok zormuş Allah yardımcın olsun insallah en kısa zamanda evladına kavuşursun. Bende transfer için adeti bekliyorum hangi ilaçları kullancam hiç bir fikrim yok. 1 ay lekelenme sacma geldi bana benimksii en fazla 4 5gün sürmüştürCanim benim tek yumurtaligim var iki kere kist ameliyati olmustum yillar once oniki yillik evliyim evliligimin ucuncu senesinde oglumu kucagima aldim sekiz yasinda dokuz ay once kaybettim iki yil cok mucadele verdik o illet hastalikla fakat yenemedik yikildim antidepresanlarla durdum ayakta simdi tekrar anne olmak istiyorum oyle iyilesicem yani oglumun yerini tutmayacak unutmucam amayine anne olursaam biraz hafifliyecek acim dort ay once basladim tedaviye yumuryalik baskilandi igneler falan derken opu oldu fakat bes tane toplandi icinden bir tanesi olgun cikti dollendi 3.gun 1.kalite embriyo olarak rahim kalin oldugu i icin dondurduk aralik onbesinde transfer olcak insallah insallah tutar bu bebege gercekten allahim biliyo ya olursa esimde bende toparlanicaz simdi ondort gun sonra gel dedi dr haftaya gidicem ne tur ilaclar veriliyo biraz bahsedermisin bide benim opudan sonra lekelenmelerim hic kesilmedi bir ay oldu dr bisey demedi bu sekilde de transfer olurmu ki
İnsallah canımHepiniz içinde tez vakitte hayırlı bebisler iz olsun inşallah
Adetten kac gun sonra transfer oluyor biliyomusun bebegin tutunmasi icin ilaclar veriyorlarmis varmi oyle bisey progestron veriyorlarmisCanım benim yasadıkların çok zormuş Allah yardımcın olsun insallah en kısa zamanda evladına kavuşursun. Bende transfer için adeti bekliyorum hangi ilaçları kullancam hiç bir fikrim yok. 1 ay lekelenme sacma geldi bana benimksii en fazla 4 5gün sürmüştür
@Melekyuzluoglum88 arkadasim Rabbim kolaylastirsin, basin sagolsun, unutturmaz ama hafifletecek güzel günler göstersin Rabbim.
Benim dondurulmus transferim oldu, 4. günü bugün. ben adetin 3. günü gittigimde
coraspirin, bant, bir tane igne, 2 tane antibiyotik tarzi ilac (sadece 5 gün kullandim), bir de jel verdi.
antibiyotikler haric hala kullanmaya devam ediyorum.
ben de dualarinizi bekliyorum insallah güzel haberler almak nasip olur hepimize..
nevbaharcan cok sagol insallah hayirlisi olur hepimiz icin rabbimin elinde hersey ol dedimi olur insallah bant nicin veriliyor bide tutunmasi icccin bi ilac veriliyormu
Kac tane embriyo transfer edilmisti size kacinci gunbant östrojen takviyesi yapıyor bildiğim kadarıyla, rahimin belirli bir kalınlığa ulaşması için bu gerekli, tutunması için de jel veriliyor. bunlar benim bildiğim, herkeste farklı olabilir tabi
1 tane transfer edildi. bugün 4 bittiKac tane embriyo transfer edilmisti size kacinci gun
Canım benimde pek bilgim yok ama adetin ortalarına dogru rahim kalınlıgına göre transfer yapılır bence bu insanın rahmimin kalınlıgına baglı birazda .ilaçlar konusunda ne kullanıgımızı bende pek bilmiyorum adet olmak için söktürücü içiyorumAdetten kac gun sonra transfer oluyor biliyomusun bebegin tutunmasi icin ilaclar veriyorlarmis varmi oyle bisey progestron veriyorlarmis
Hadi insallah güzel haberlerini alırız canım darısı basımıza artık transfer edilebilmesi bile çok güzel birşey1 tane transfer edildi. bugün 4 bitti